Hádka kvôli rozlúčke so slobodou

27. aug 2024

Ahojte, potrebujem sa trosku vypisat a mozno pocut aj nazor zvonku. Bude sa mi vydavat sestra a tento vikend ma rozlucku so slobodou, co je kamenom urazu. Na rozlucke bude mat svoje kamosky plus jedinu z rodiny pozvala mna, ja si to velmi vazim ale nechcem tam ist, lebo je medzi nami velky vekovy rozdiel a s jej kamoskami si vobec nerozumiem lebo to su este take zabky poblaznene a proste je tam viac dovodov (mam 2 deti, 1 skolopovinne a potrebujeme riesit pred zaciatkom sk. roka ine veci ako ze mama sa ide niekde ozierat, takisto som introvert a nemusim nejake divoke zabavy tohto typu, takisto samozrejme financne je to narocne vychystat na svadbu 4 osoby plus je to sestra takze hrubsia obalka a kamosky sa jej na party skladaju takze aj tuto by som musela prispiet a to ani nepijem a proste vela dovodov mam preco nie). Lenze sestra sa samozrejme na mna hrozne nahnevala a vykricala mi ze ani na svadbu potom nemusim chodit, takze neviem co teraz, ci to pretrpiet kvoli sestre alebo si stat za svojim rozhodnutim …

pribinak
27. aug 2024

Jeziiis prekonaj sa a chod . Však sestra sa vydáva snáď 1 a poslednýkrát
Nemusíš sa tam ozrat pod obraz bozi a nemusíš tam ani byt do 4tej ráno

Deti sú len výhovorka. Čo chceš chystať v sobotu v noci?

tanyan
27. aug 2024

To je predsvadobný stres... Máš objektívne dôvody a ona to časom snáď pochopí. Keby si tam prišla v zlej nálade, tak by ti vyčítala, že si im všetkým pokazila zábavu.

deti95060810
27. aug 2024

nešla by som... máš iné starosti a myslím si že tam ani moc chýbať nebudeš...

marca12
27. aug 2024

Jaaaj tieto predsudky. Ja sa dokazem zabavit aj s dochodcami,aj so zabami. Neviem,co riesis. Chod,zabavite sa,zasmejete. Dobre ti to padne,lebo ako tak citam si upnuta ako struna. Trosku ukroj zo svojej dolezitosti. Snad len v piatok alebo v sobotu v noci nebudes riesit skolske poteby.

basulaak
27. aug 2024

Asi by som sla, lebo ved sestra. Ale ked by zabava s mladymi zabkami nebola mne po chuti a doslova by som sa nebavila a bolo by to utrpenie, podakovala by som sa uprostred zabavy a nehala ich uz same. Bez mna starej kofy si urco poradia.

beata_k
27. aug 2024

Ved tam nemusis sediet do 03:00 rana. Trochu posed a potom chod. Potesis sestru.

michaelam2
27. aug 2024

Chod , je to tvoja sestra. Kto vravi ze sa tam musis ozierat?? Pre mna su trosku smiesne tie tvoje vyhovorky

7miriam77
27. aug 2024

Ja neznášam párty tohto typu. Za mňa tiež trapošina, sestra tam bude mať kamošky, budú ako odtrhnuté z reťaze, tak načo ťa tam nasilu chce?? Nasilu niekoho niekam ťahať, to je teda jednanie. Sestra ešte asi nedospela....hlavne že sa ide vydávať

petamich
27. aug 2024

Neviem si predstavit neist, ked ma sestra zavola 🤷‍♀️ sla by som na veceru, jeden drink a pripadne domov

really8
27. aug 2024

Poviem ti to drsne. Je to tvoja sestra, neposer sa zo seba.

autor
27. aug 2024

@tanyan presne som sa jej to snazila vysvetlit, ze chcem aby sa zabavila s kamoskami a teda zabudla som doplnit ze ide o chatu, takze by som sa nemohla ani len tak zobrat domov a budem tu ukamenovana, ale ani muz nie je nadseny ze by bol s detmi cez vikend sam

beata_k
27. aug 2024

Rovno si mala napisat, ze muz nie je ochotny...

michaelam2
27. aug 2024

preco by si sa nemohla z chaty zobrat domov? praveze mas este viac moznosti, mozes tam ist na vecer, alebo cez den na par hodin

pribinak
27. aug 2024

Muž nevie prísť pre teba má chatu? Snáď nebudete uprostred veľhôr

A muž nezvládne jeden víkend? Však ideš na víkend a nie na mesiac.

nicoletta98
27. aug 2024

Muž nie je nadšený byt s deťmi sám.. prepáč, ale to sú susedove deti či jeho? 🤣

monnci2226
27. aug 2024

ja ta teda absolutne chapem, mna uplne striaslo pri tej predstave - uz som uplne ,,vyrastla,, z akcii takehoto typu. skus sa s tym so sestrou porozpravat a ako kompenzaciu ju pozvat na obed, saunu, wellness, kino...

sense
27. aug 2024

Ak sa na to necítis tak nechoď. Rozlúčka so slobodou nie je povinnosť s ak ti sestra vykrici že nemusíš ani na svadbu chodiť tak jej s kľudom povedz že nemusíš, ani účasť na svadbe nie je povinnosť
Ak je tvoja nechuť tam ísť lebo muž nechce byť s deťmi sam, tak to je slabý dôvod na odmietnutie. Deti sú aj mužove. Rozhodni sa ty podľa seba nie podľa manžela a nie podľa sestry

biba_18
27. aug 2024

ja by som šla na tvojom mieste, nech nemá blbý pocit z toho že nejdeš - s tým že pojdeš domov o desiatej (napr.) - proste povedz že ok, ale o desiatej musím jednoducho domov... ja by som to nehrotila, sestra je v strese zo svadby a nič racionálne jej cez hlavu neprejde teraz ...

januska12323
27. aug 2024

Nechoď keď nechceš ale aspoň si nevymýšlaj blbé výhovorky. Choď vlastným autom, nepiješ tak môžeš ísť aj nazad kedy chceš, zabavíš sa alebo budeš aspoň pomocná sila a pôjdeš domov.

30katrusa40
27. aug 2024

Ja na tvojom mieste by som išla. S tým že ich zaveziem bude do cca pol noci a pôjdem domov. Prípadne sa dohodni s manželom aby ti zavolal nech prídeš k deťom. Inak nechápem tieto rozlúčky so slobodou veď sa vydáva a nejde sedieť do basy .

mamickalisticka
27. aug 2024

Ja by som nešla a moja sestra by to pochopila, lebo ma pozná. Na druhej strane viem si predstaviť ísť a byť tam so sestrou, kvôli nej a nie kvôli party. Avšak keď si predstavím, že sestra bude piť a chechniť sa odveci aj s kamoškami, tiež by som vedela zmysluplnejšie stráviť čas.

dskjhfdlkdjhl
27. aug 2024

Muz nevydrzi jeden vikend s vlastnymi detmi, to je teda otec roka.

bellaa3007
27. aug 2024

Ved môžeš isť na hodinu a zobrať sa isť domov.
Chápem, že sú ludia kt su introverti ale je to sestra, vydáva sa "snád" 1x za život. Ja tiež nepijem alkohol celý život, ale teda zo slušnosti idem všade a ked tak po hodine idem domov.
A to, že sa zrejme nevieš uvolniť lebo máš doma deti, lebo muž nevie byt doma s detmi... neviem

betulinka1
27. aug 2024

Ani za svet by ma tam nikto nedostal. Este by som sa musela o žabky starat. Sestre by som povedala, nech sa ukludni a pobavíte sa na tuto temu, ked bude mat doma dve deti a budes ju volat na welnes vikend 😉.

martul
27. aug 2024

@betulinka1 kde píše, že sa má starať o ,,žabky?!"

alickapusinka
27. aug 2024

strašne taka dobre by si sa neposrala.Mám to to to načo byť taka dôležita presne školu cez víkend budeš riešiť rovno v sobotu večer.Ja by som ťa zavolal na sestrinom mieste raz neprišla by si tvoj problém nie jej a na svadbu aj keby si neprišla nechybala by si jeje.Tak čo hned v sobotu večer ideš riešiť školu.

martul
27. aug 2024

Ja som brutálny introvert, ale kvôli sestre by som išla. Nikto to nekaze sa tam ozierať a byť do rána. Zo slušnosti 2-3 hodiny.

aurora33
27. aug 2024

Si mala hneď napisat, že dôvodom je tvoj neschopný muž. Jednoznacne som na strane tvojej sestry.

martul
27. aug 2024

Acsmecdima! Chlap má problém sa postarať o vlastné deti. To si mohla hneď napísať a nie sa vyhovárať.

zuzubb007
27. aug 2024

Škola výhovorka, že nemôžeš odísť výhovorka, kamošky výhovorka, muž výhovorka, pitie výhovorka, nič z toho nemusíš idem na dve hodiny zábavim sa a odídem je to tvoja sestra