Ako by ste reagovali keby vas ghostol muz s ktorym sa stretavate uz druhy rok? Nehnavam sa nanho, len neviem ako postupovat. Viem si predstavit vase komentare...ale ja s nim mam dobry vztah a teda vnimam to tak, ze je bud urazeny, pretoze ma v jednej veci nepochopil...alebo potrebuje priestor premyslat, pretoze sme sa nejak zacali vztahovo posuvat a nie vzdy je clovek na to pripraveny, alebo si vymedzuje priestor...alebo mi ho niekto uz bali, ale to nemyslim, pretoze, ked sa nahodou ozve, ten zaujem tam citit...alebo ma bolo uz vela, pretoze som sa ozvala viac krat, ale ani raz som sa nemala odvahu opytat priamo, ci sa nieco deje. Potrebujem sa s nim rozpravat. Musim podotknut, ze aplikacia cez ktoru komunikujeme obcas nefunguje, neprichadzaju notifikacie...ale prihlaseny bol, spravu si vsimnut mohol...ide o styri dni bez komunikacie, resp pred dvoma sa ozval, ale len tak, ze mozme komunikovat cez inu aplikaciu, kedze nam nefunguje, pretoze mala vypadok...lenze ja som ho neskor opatovne kontaktovala tam, sprava odoslana bola a on si ju zatial neprecital, ani sam od seba nenapisal, cize vidim, ze mi dava na javo, ze teda nekomunikujeme, ani neviem co je s nim. Tak co cakat, alebo sa mu ozvat, alebo pockat par dni a rozlucit sa? Ako lahsie by bolo si veci vyjasnit, porozpravat.
@barka1 ako bojim sa, ze budem vyzerat byt otravna
Vy sa dva roky osobne stretávate a komunikujete cez aplikáciu? Tak toto som ešte nepočula.
A keby aj...toto sa ti paci viac? Nejistota, nevies, co sa deje, ani na čom si...po roku si snad zasluzis jednanie narovinu, nie? Či sa bojíš jeho odpovedi?
@grof_monte_christo messenger, viber?
Veď mu zavolaj a zistíš.
@barka1 bojim sa, ze prave preto stichol, ze som sa ozvala nejak viac, mozno ozaj sa ho nieco dotklo alebo premysla, ako myslim, ze skor ci neskor sa ozve, ale tak chyba
Možno, možno...
Prepáč, možno to nieje tvoj problém ale pripomenulo mi to vetu “Dating in 2024 is like having sex is ok but talking about your feelings is too much.” Ja len toľko k tomu, že komunikácia je základ každého vzťahu.
@hsara99 nie mi zdielame aj vela emocii, ale teraz sa odmlcal
@autorka Si až moc opatrná, aby si ho nestratila, ale to sa už asi stalo, vyparil sa ako píšeš. Toto robí muz, ked nemá záujem a zároveň gule na to, aby to povedal priamo. Či sa mu máš ozvať ty, ťažko povedať, pre pokoj svoje duše by si ho ale mala vyzvať na úprimný rozhovor, čakanie len predĺži tvoje trápenie.
Ja nechápem, co je to za ročný vztah, kedy máš problém zdvihnut mobil a zavolat mu ci je ok, miesto toho sa tu dohadujes, či správa bola doručená či ju zobrazil, ak ano, preco asi neodpoveda... Naco je to dobré? Asi som už stará...
Ehm a dufam, ze nestichol po tom, co zistil, ze nedas info kreditky 😂 Podla du to nerealne vztahy. Nevies kto to je. Takze nerealne vzdusne zamky. Keby niekoho stretnem na nete, tak bud to naberie normal osobny kontakt, alebo dovi
mate spolu 2 roky neaky divny vztah a ako ceresnicka na torte je to,ze sa bojis sa mu ozvat ci sa daco nedeje?
Po dvoch rokoch vzťahu ty máš problém mu trebárs zavolať a spýtat sa, o co ide? Alebo sa osobne stretnúť a vyjasniť si nedorozumenie? To čo máte vôbec za vzťah? Koľkokrát ste boli osobne spolu, ci len virtuálne komunikujete?
Nerozumiem vôbec takýmto "vzťahom" a strachu z priamej debaty. Radšej si budeš domyslat, premýšľať, ako by si sa rovno opýtala, co sa deje, a ci teda fakt ta len nepochopil, alebo ci už nemá záujem celkovo
Niekedy fakt dufam, ze clovek co sa pyta nie je dospely. Dotahovanie sa o aplikaciach, precital, neprecital, nefunguje notifikacia… dva roky vztah, ale vlastne nie vztah, lebo stale riesime kto sa kedy komu ozve, aby to nebolo malo/vela… to dobrovolne dehonestujes seba a vztahy ako take, ze niekomu len zaplnas volny cas, zatial co on ma ocividne vlastny zivot a ty donho nepatris?
za mna by ziaden vztah na svete nestal za minutu premyslania o tom preco sa niekto odmlcal. ak sa urazil mal sa o tom s tebou pobavit. to by totiz dospely chlap urobil. chlap!
vobec absolutne si neviem predstavit kto normalny dospely vyzrety sa zachova v akomkolvek pripade takto. a ten nedospely cvok nech sa teda vytraca. o to lepsie.
osobne si myslm ze si zasluzis viac ako tento pseudovztah onicom. ked raz zazijes normalny vztah pochopis ake odveci toto je.
@kiki68 co splietas? si dost mimo toho co pisem
@anonym A nebolo to náhodou tak, že vy ste len druhý rok v nejakom kontakte a ty si to chcela posunúť do vzťahu, tak sa odmlčal? Lebo inak je naozaj celé nepochopiteľné.
Poznas ho osobne? Ak nie, tak davaj pozor. No mam kamosky, ktore boli takto oklamane, jedna si pisala rok s chlapkom, vyborne si rozumeli, vsetko zdielali a ked malo dojst na realny kontakt, tak to zacalo byt divne. Nakoniec zistila, ze chlapek je niekto iny, nez sa prezentoval a iba chcel uniknut z reality. Druha mala podobnu skusenost, doslo na telefonaty, tahalo sa to dva roky a nakoniec ju tahala za nos psycho narusena mlada zena. Zistili sme to v podstate velmi nahodne. Tak, ze sme nadabili na nejakeho francuza a toho fotky ona pouzivala. Neuviedla si, ci ho naozaj poznas a uz ste sa stretli.
@kiki68 si uplne vedla
@grof_monte_christo nie
@kiki68 😂normalne chodime
@grof_monte_christo a co si maju posielat holuby? Ty si ako pises s ludmi? Cez nejaku appku, nie?
@queen_mary Z príspevku vyznieva, že komunikujú výlučne cez appku, to mi bolo divné. Veď keď appka zlyhá a nedoruci sa správa, tak dviham telefón a normálne komunikujem, nie?
@anonym Si veľmi skúpa na ďalšie informácie o vašom ne / vzťahu, na základe toho, čo si napísala, sa ti nedá vlastne nič poradiť.
Vies co vobec sa mu neozývaj, kasli na neho a ži si svoj zivot. Aby si toto riesila po dvoch rokoch vztahu. To nemyslis vazne. Po dvoch rokoch sa ludia uz beru alebo spolu ziju a nie ze sa par dni neozve. Chod s babami von a zbaľ si noveho, nejakeho normalneho.
@grof_monte_christo tiez tak tipujem, 2 roky pismenkuju, mozno sa aj stretli (mozno ani nie) a jeho uz to pisanie bavi menej a ona si mysli ze ma s nim 2 roky vztah.
Ako normalne chodite? Popis vase normalne chodenie za posledny mesiac nech je to jasne.
Druhý rok vztahu - To predsa nemože byt problém zdvihnut telefon alebo zadok a vyriesit si problém osobne...