Ahojte dievčatá nedávno som sem pridávala problémy s mamou a bytom..písala som že sa to vyriešilo podnájmom v okrese v ktorom aj pracujem...dnes mám problém iný a neviem čo s tým ..z majiteľa sa vykľul psychopat , ktorý ma začal fyzicky obťažovať..najskôr to bolo flirtovanie vramci normy, teraz je to omnoho horšie, nedávno ma začal obchytkávať na zadku na prsiach a keď som vyjadrila jasne nie tak mi povedal že "my spolu niečo musíme mať kurčiatko moje" ..ja som ušla a odvtedy som s ním osobne nebola, párkrát mi volal, zdvihla som raz..dnes prišiel , zavrel za sebou dvere,začal ma chytať "tam dole" ja som cuvala a potom som začala kričať a on odišiel..so slovami že som lakoma a "všetko by mi ostalo na mieste a nič by mi neubudlo keby som mu dala". Dievčatá nemám žiadny zvukový záznam..nemám žiadny dôkaz..iba jedného suseda ktorý v telefóne raz počul keď sa ma pýtal či som sama a či môže prísť..nič viac nemám a on je dosť veľká ryba, má pod palcom skoro celé stredne Slovensko..neviem čo s tým , mám traumu, nikto mi neverí lebo nikdy by to nikto naňho nepovedal..ja neviem čo mám robiť..nemôžem odísť, nemám zas kam..nemám na ďalšie nájmy a depozity, všetko som dala do tohto bytu..
mám aj inú prácu ako vymýšľať storky na mk, nemám žiadny zvukový záznam lebo sa to všetko udialo dokopy trikrát a strašne rýchlo mala som hrozný strach a stres
Aj keď nemáš dôkaz rieš to. Inak už pri "flirtovani v norme" chlipníkov treba stopnúť odbiť. Toto sa deje denne tisíckam ženám od nadriadených od mužov ktorí majú nejakú moc nad nimi. Nenechaj to nikam zájsť rob čo sa da.
Šak nabudúce keď bude mať dojsť si zavolaj nejakého poriadneho chlapa do bytu, ktorý vyštartuje keď bude treba a dá mu na hubu 🙂
A jednoznačne choď z toho podnajmu preč…
Neviem ako máš postavenú zmluvu, ideálne keby ti to pozrel niekto znalý. Ďalšiu návštevu si zabezpeč s kamarátom v izbe - tak aby ho nebolo vidieť. Bude to tvoj svedok. Keď majiteľ niečo spraví kamarát príde a vybaví si to s ním. Bez bitky aby sa to neotočilo voči nemu.
@somnikto no nie v zlom, ale neviem v akej zlej situácii by som musela byť, aby som vôbec uvažovala o podnájme u “cigáňa”, ako ho nazývaš, a nehovoriac o tom, že vyplácanie na ruku🙈
Čo si do toho bytu dávala? Bol nezariadený? Alebo ako to, že si tam dala tak veľa peňazí? Veď nábytok, prípadne všetko čo si tam kúpila si vieš vziať so sebou.
@somnikto a inak, keď má celý bytový komplex- nemá niekto zo susediek takú istú skúsenosť s týmto úchylom?
A súhlasim s komentom vyššie, rob všetko preto (hoc si požičiaš) aby si odtiaľ čím skôr vypadla🙈 tiež si myslím, že kľúče má a ty o tom ani nevieš🙄
A mesačný depozit nie je až také zle, lepšie ako nič…riešila by som to teda určite takto….
60ročný cigáň? Bože to radšej asi pod tým mostom...
čo už len tento môže mať pod palcom by ma ozaj zaujímalo...max. tak špinu...😝
@deti95060810 ma veľa domov v jednej dedine, ma bytové komplexy rk-lm-lh, hotely v starom smokovci, bytovky v Poprade a kto vie čo este
@somnikto ja teda neviem, prenajímame byty, ale s nájomníkmi sme boli max 30 minút aj to len na začiatku. to kedy stíhate