Friend zone, vzťah, flirtovanie

27. jan 2024

Urobili by ste prvý krok aby ste získali do vzťahu chalana, ktorý stojí za to? Je mi jasné, že prvý krok by mal spravidla spraviť chlap, ALE ja už som sa opakovane popálila. Pokiaľ ide o chlapov, ktorí moc za to nestoja, tí dokážu o mňa bojovať, dobýjať ma. Akonáhle ale ide o chlapa z vyššej ligy, mám pocit, že tí väčšinou zvyknú flirtovať alebo namotávať.

V minulosti mi už 2x ostali oči pre plač. Po polroku intenzívneho písania si a stretávania sa jednoducho našiel inú, ktorá sa mu hodila pod nohy a šiel do vzťahu s ňou. Nakoniec mi aj povedal, že som ho mohla mať ale on nemal odvahu spraviť prvý krok a ja tiež nie. Aj predtým som bola v intenzívnom kontakte 7 mesiacov, nemala som odvahu a nakoniec nič z toho.

Momentálne sa mesiac stretávam a intenzívne píšem s jedným chlapom. Veľmi dobrý muž na úrovni. Čiže znova niečo podobné. Nebojuje o mňa, nedobýja ma. Jednoducho sa so mnou stretáva a intenzívne si píše. Po 2 fackách už neplánujem byť pasívna aby mi znova ublížil. Prosím neraďte mi aby som pokračovala a čakala na jeho iniciatívu. Spravili by ste vy prvý krok, na rovinu mu mám povedať, že mám záujem o vzťah alebo čo by ste robili na mojom mieste robili? Ďakujem za rady.

marianarem
27. jan 2024

Ja by som prvy krok spravila, ale muselo by ist o muza, ktoreho by som videla ako velmi cenneho cloveka, ktory ma potencial byt skvely partner, len trebars by bol hanblivy alebo zablokovany niecim z minulosti a podobne. Nie o "chlapa z vyššej ligy", ktory zvykne flirtovať alebo namotávať.

rurutiax
27. jan 2024

Ja som prvý krok spravila a vyšlo to. Keby som neurobila, urobila by to iná a neboli by sme teraz manželia. Pokiaľ za to stojí, tak prečo nie, nemáš čo stratiť.

autor
27. jan 2024

Asi ste prvý krok spravili iba online že ste mu to napísali alebo ste mali aj odvahu povedať mu to do očí?

grof_monte_christo
27. jan 2024

Ja by som obmedzila toto intenzívne písanie si. Veľa si toho o sebe napíšete a na osobných stretnutiach to potom viazne, chyba tam spontánnosť, je to také ani ryba ani rak. Ani priateľstvo ani vzťah.

anketkarka
27. jan 2024

A aký prvý krok chceš spraviť? Za mňa chlap, ktorého treba zbaliť nie je chlap a tak to bude aj v tom vzťahu. On nebude chlap a chlapom vo vzťahu budeš Ty. Každý človek je iný, možno keď budeš tlačiť na pílu, tak Ti ujde preto. Podľa mňa žena môže dať na javo, že jej záleží na človeku aj inak, aby ho ona balila. Nestratí hodnotu a ženskosť.

rosavia
27. jan 2024

Nechapem, aky prvy krok mas na mysli. Pises, ze uz sa stretavate. To su rande alebo sa stretavate ako kamarati?

karolinakr
27. jan 2024

to su vyhovorky..že keby si chcela, mohla si ma mat. to su muži nejake nove slečinky, že zeny musia o ne bojovat? čo si pamätám, vzdy muži bojovali, dobijali, oslovovali, otravovali
terajšia doba nemam slov - na IG jedna krasavica hovorila bežne veci, co muž ma a nema robit na rande, nič o peniazoch, len zakladna komunikacia dostala 300 hejtov aky je odpad a hovno, nech sa hodi pod vlak, za mojich čias sa tak muži spravali a nebolo treba im k tomu robit videa a navody...a nikto sa na to neuražal..
porno - muž leži ako kvargla a ženy ho obsluhuju
fakt
kedysi neboli tieto veci, muži boli džentlmeni, galantní aj inak dobri, tato doba ženam nepraje..
držim ti palce, oslov ho, ale toto nonsens, aby ja som balila chlapa, lebo inak mohla som ho mat, ale čaka, kto sa mu k noham hodí
🙂

thoughtfulweirdo
27. jan 2024

Ja som za robenie prvého kroku, ale určite nie vylievanie srdiečka cez správu 😅 Treba ísť na to normálne, osobne, fyzicky, postupne, nenápadne, žensky 😉 začni sa dostávať do jeho osobnej zóny, kde- tu sa ho letmo dotkni, udržuj dlhší očný kontakt a sleduj jeho reakcie. Ak mu len chýba odvaha, toto mu ju dodá a ak o teba nemá záujem, pochopíš to z jeho reakcie a zase proste vrátiš odstup medzi vás a môžeš sa tváriť, že to ani nebolo 😄

domkakvet
27. jan 2024

Napis mu, ze by ste mohli ist spolu von.

adka176
27. jan 2024

Nemáš inú možnosť....treba skúšať robiť veci inak, ak to nevyšlo predtým.... nemôžeme stále robiť to isté a očakávať iný výsledok... spraviť prvý krok a potom to už nechať tak trochu aj na neho....nech sa prejaví a dobýja aj on...

muchacici
27. jan 2024

Tiež si nie som istá, aký prvý krok máš na mysli, ale súhlasím s @thoughtfulweirdo, urob to žensky a rafinovane. Lebo ak príde nejaká iniciatívnejšia kočka, ty budeš stále len tá, čo si spolu píšete, žiaden záväzok

mikadooo
27. jan 2024

Jasné. Po toľkých vzťahoch by som už zbytočne nestrácala čas písaničkovaním a vyčkávaním. Ak má prísť studená sprcha, tak aspoň si viem ovplyvniť, kedy príde. Určite sa ho opýtaj

januska12323
27. jan 2024

Mesiac chodíte spolu von, píšete si a nie je to vzťah? Veď ten už máte ide o to či to pôjde aj ďalej. Ak nemá záujem tak nejaké vylievanie srdca ti nepomôže.

lija22
27. jan 2024

spali ste spolu?

egonsk
27. jan 2024

nabuduce, ked ti bude olyzovat mandle, tak sa mu potom pozri uprimne do oci a povedz "ale nie sme len priatelia, vsak?" ... a jeho reakcia ti potvrdi, alebo vyvrati pripravenost na vztah a jeho postoj/city ku tebe.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. jan 2024

Nespali sme spolu a ani sa nebozkávali.

karolinakr
27. jan 2024

tak ho chmatni medzi nohy a maš po probleme..alebo sa poteší alebo utečie

emm_i
27. jan 2024

Ahoj. Úplne ťa chápem. Ja som mala takúto skúsenosť s mužom, ktorý bol "vyššia liga", ako si to nazvala. Tiež nechcel dobýjať, iba namotával a flirt. Neurobil prvý krok. Až keď som sa rozhodla odísť, povedal, že ma celý čas ľúbil.
Otvorilo mi to veľmi oči, pretože som pochopila, že takýto muži sa len hrajú. Stretla som o niečo neskôr muža, žiadna vyššia liga, ale snaživý, milý, pekné správanie, ktorý bol od začiatku úprimný a počkal si na mňa, teraz sme spolu a je to úžasné. On čakal na mňa, lebo som sa už bála, nie ja naňho. Ale myslel to so mnou vážne, vedela som, na čom som, narozdiel od toho stretávania sa s tým predtým. Stretávali sme sa 7 mesiacov, z čoho nič nevzniklo, lebo stále sa len vykrúcal. Títo muži "vyššej ligy" a hlavne po 30-ke, niektorí, fakt škoda slov...

lanka999
27. jan 2024

nieco podobne akurat riesim az vcera a dnes az po mojich iniciativnych otazkach sme dospeli k zaveru ze to zrejme skusime. Nieje ziadna vyssia liga ale pozorny vtipny mily chlapik ktory ma male sebavedomie a pritom vyzera bozsky. Je inteligentny a sikovny len si neveri a neveri zenam. Mam s nim sice roboty ale verim ze to konecne bude stat za to 🙂

marseillefan
28. jan 2024

Choď do toho... Chlapi sú v tomto spomalení a neveria si... preto aj na internete koluje také memečko, že keď niekde žena dáva očividné signály, že chlapa chce, tak sa k tomu dáva často tento obrázok: