Frajer si vypýtal peniaze

22. feb 2024

Frajer si odo mňa vypýtal peniaze, že on nemá hotovosť. Išlo len o 20€, lebo si chcel objednať pizzu. Nevadí mi to, sme vo vzťahu a aj on míňa na mňa peniaze. Zarazilo ma však, že keď si z peňaženky vyberal ku tomu ešte drobné, tak tam normálne papierové peniaze mal a viac ako 20€. Dobre, uznávam, nemuseli byť jeho. Alebo ich mohol súrne na druhý deň potrebovať, preto z nich nechcel brať. Ale neviem, prišlo mi to divné. Nepýtala som sa na to, nechcela som, aby vedel, že mu čumím do peňaženky, hneď ako ju otvorí. A aj kebyže mu to poviem, tak by určite povedal, že to nie sú jeho peniaze, alebo, že ich potrebuje na niečo, aj keď by to nebola pravda. Mohla by som nabudúce pýtať peniaze ja od neho, lenže ja nemám takú povahu. Myslíte, že ma využil? Alebo to mám hodiť za hlavu?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jenny224
22. feb 2024

No hlavne si sa mala opýtať, keďže ti povedal, že hotovosť nemá a videla si ju, to je klamstvo. Iné je povedať - mám hotovosť, ale nemôžem z nej teraz brať, lebo...

mladena
22. feb 2024

joj, takýchto som zažívala keď som mala tak 16-17. Treba sledovať či sa tieto situácie budú v nejakom podobnom zmysle opakovať, alebo už sa v minulosti opakovali ? Nenechaj sa využívať.

sense
22. feb 2024

Nuž ja sa poznám a teda keby vidím ze peniaze má tak sa ho spýtam prečo klame keď vidím ze peniaze ma

veselo_neveselo
22. feb 2024

No, je na case aky si sa ho prestala hanbit a na rovinu s nim jednala.

A za druhe, ked na nieco nemam, tak si na to nepoziciavam - a nepytam peniaze. Toto je ukazka charakteru toho chlapa, a teda nie prilis pekna.

Sa popytaj (jeho ci samej seba)
Ked nema na pizzu, aj tak si ju musi objednat? Neda sa to vydrzat bez nej?
Ak aj ma na pizzu, a tebe tvrdi ze nema - preco? Testuje ta? Klame? Chce aby si prispela a nevie to povedat na rovinu?
Red flag jak vysity, nech si to pozries z ktorrjkolvek strany.

autor
22. feb 2024

@mladena stalo sa to len s drobnými a to som videla, že fakt nemá. Tuto bolo ale čudné, že peniaze mal. Bojím sa, že keď som dala raz, že to začne teraz využívať, ale rozchádzať sa preto nechcem

janai1
22. feb 2024

Pizza za vyše 20€ 😱

jesenzima
22. feb 2024

A čie peniaze ešte zvykne nosiť v peňaženke? 😳

simca06022011
22. feb 2024

Mňa zaujalo, nemuseli byť peniaze jeho. To koho peniaze človek zvyčajne nosí v peňaženke? 🙂 to je vec co by ma zaujímala skôr.
Ale teda u nás toto neriešime, nemala by si ani ty mať problém si peniaze vypýtať keď potrebuješ. Aspoň si to nacvičiť.do budúcna. Možno ťa skusal, či dáš🙂 alebo ci budu okolo toho reči. Kto vie🙂 ja osobne by som sa tým nezaoberala, skôr ak.je to vážny vzťah, začala.mysliet v peniazoch spoločne. My sme mali doma na tak3to príležitosti obalku/plechovku.. sme tam.tam hocikto z nás strčil peniaze a to bola zachrana na donášku, kuriéra,... ale aj rezerva :D môj chlap totiž neuznáva platby kartou, čiže furt sa doma zháňa hotovosť.na jeho.objednavky :D

autor
22. feb 2024

@janai1 tiež som sa najprv čudovala, ale objednal dve, keď som sa ho pýtala, že načo, tak že on vždy objednáva dve. Potom to je aj niekoľko dní, to som si už všimla aj minule

rubik1234
22. feb 2024

A nemal len väčšie bankovky, že chcel platiť presne?

autor
22. feb 2024

@jesenzima raz mal mamine, lebo ho poslala, nech jej vyberie z účtu. Lenže s mamou bol 10 minút predtým ako sme sa stretli, čiže kebyže sú jej, tak by jej ich dal

vyrovnanaosoba
22. feb 2024

Ja zase by som povedala, že skoro, že nemá hotovosť, keď v peňaženke si videla. No čo je na Tom, že si akurát bola pri Tom, keď peňaženku otvoril. A ináč, požičané sa vracia, takže by som očakávala, že najbližšie ťa buď pozve, alebo tých 20e vráti.
Tiež som bola taká hlúpa keď som bola mladá. Mala som frajera, ktorý prvý mesiac všetko platil, aj keď mi mama dávala peniaze, keď som išla na rande. (nezarabala som ešte)...a po mesiaci to prišlo, raz si zabudol peňaženku, potom kúpil bagetu a už nemal na malinovku, potom videl niečo, čo chcel, ale ešte nemal výplatu, potom prišiel k nám na obed, už začal aj na večeru a po troch mesiacoch mi nebol schopný vysvetliť, kde dáva peniaze, ktoré zarobí a či sa nehanbí, že ja (moja mama) ho má živiť. Neodpovedal, už ani nemusel. Skončila som to s ním. Kým som neprišla na mizinu. A teraz ako dospelá, rozumná, so skúsenosťami, aj manželovi poviem, nech skáče len do výšky svojho "vreckového" lebo najprv poplatky, deti, strava, až tak nové tenisky do zbierky. A nech sa nemieša, kde dávam svoje vreckové ja a nech zabudne, že ho budem financovať. 🤭

autor
22. feb 2024

@rubik1234 no ja síce do diaľky moc nevidím, ale modrú farbu ešte rozoznám, obzvlášť, keď som mu takú istú bankovku dala do ruky minútu predtým

tamitamitami
22. feb 2024

Šak normálne si mu mala hneď povedať, prečo mi tvrdíš že nemáš hotovosť keď máš?
Alebo ešte lepšie....jasne tu máš 20 eur v hotovosti a pošli mi prosím na účet. Ale teda v dnešnej dobe bistra, woltu je najmenší problém objednať si jedlo a zaplatiť kartou.

stanulienkat
22. feb 2024

Ja zas nerozumiem tomu,prečo toto rozoberáš na fóre a nie priamo s partnerom. Nevieme všetky detaily, možno stále niečo objednáva a platí on a už mal toho dosť. Ak neplatí väčšinu času on, tak potom je to čudné, že od teba pýtal peniaze. Ešte je možné, že tú hotovosť mal presne na niečo konkrétne odložené.

autor
22. feb 2024

@vyrovnanaosoba on si ich nepožičal, ale vypýtal, takže nič späť neočakávam ani. Ale hneď som mu povedala, že to mám jedinú dvacku, že nabudúce mu už nebude vedieť dať a on, že veď si pôjdeš vybrať 🙃

mladena
22. feb 2024

@tamitamitami tak to teraz už je neskoro na to čo mala spraviť. V tej situácii zostala zaskočená a nevedela zareagovať, píše že nechcela aby si všimol že mu zíra do peňaženky. Ja to chápem som zažívala takých debilkov 🙂 🙂

vyrovnanaosoba
22. feb 2024

A tebe je to ešte príjemné, že máš z čoho financovať frajera. Tak gratulujem.

zuzanka.zuzu
22. feb 2024

koľko máte ročkov? ak ste teens s kapesnym prípadne s brigádou tak možno mal len pocit že sa stále nechávas pozývať a je čas aby si aspoň niečo konečne zaplatila 😜

autor
22. feb 2024

@tamitamitami no pár dní dozadu niečo riešil, že si presúval peniaze na sporiaci, takže ich tam už nemá, čiže by mi neposlal. Ale o tom, že teraz za neho budem platiť ja, sa nezmienil.
U nás nie sú v bistre všetky pizzérie. Ja som sa ho hneď pýtala, či sa to nedá platiť kartou ani tomu, čo to donesie a že nie

autor
22. feb 2024

@vyrovnanaosoba mne je to príjemné?! To si kde zobrala?

autor
22. feb 2024

@zuzanka.zuzu nie, tak to nie je. On zarabá a ja nie. A napriek tomu sa nenechávam na nič pozývať. Len raz mi zaplatil jedlo a aj to ma ešte donútil to zjesť

13uzivatelka11
22. feb 2024

Pýta si od teba peniaze aj keď v peňaženke ma a dve pizze je niekoľko dní. S nim ta asi pekný život nečaká. Bud je lakomec ze bude šetriť na jedle aj pre deti ak raz budete dáke Mat, alebo ma problém s peniazmi.

tamitamitami
22. feb 2024

Tak zjavne tu je problém inde ako len v tom že si pýta 20 eur.
Nepíšeš koľko máte rokov ale aby dospelý chlap nemal na účte 20eur aby ti mohol poslať keď mu dáš hotovosť? Ešte ti aj povie že si máš vybrať aby si mu mohla dať. Bola by som veľmi opatrná.
Teraz by som to už neriešila ale pri podobnej situácii mu normálne povedz.

syslik81
22. feb 2024

pises ze ti plati veci ... co je na tom raz zaplatit jemu? preco by mal len on minat na teba ... hold nevies na co peniaze mal a mozno ta len skusal ak investuje len on do teba tiez mu moze blikat kontrolka

vyrovnanaosoba
22. feb 2024

On zarába, ty nie, a ešte on si od teba pýta peniaze? A kde dáva všetky zarobené, keď nemá na 2 pizze?
Len v tom som to vyčítala, že používaš nevhodné emotikony. Nie všade sa hodia.

autor
22. feb 2024

@vyrovnanaosoba použila som jeden emotikon. Ten znamenal, že mi prišlo absurdné, že mi ešte aj povedal, že si mám nabudúce vybrať hotovosť

diewcatqoo
22. feb 2024

To je ten, co s tebou chodi aj do obchodneho centra a "zo srandy" ti ukazuje, co mu mas kupit a poziciava si tvoju kartu? Minule tu totiz bola takato tema a dost mi to pripomina.. alebo ste dve take, co si zavesili na krk podobnych idiotov?

autor
22. feb 2024

@syslik81 nikde som nenapísala, že mi platí veci. Ale že míňa na mňa peniaze. To je rozdiel. Napr. že som mala narodeniny, alebo bol valentín, tak mi niečo kúpil. Alebo chodí za mnou na aute a do toho musí tankovať