Frajer ma podviedol

orchidea89
1. aug 2021

Ahojte, potrebujem sa len vyrozprávať som veľmi smutná... Pred chvíľou som sa dozvedela, že môj fr má podvádza.
Sme spolu 9 mesiacov...
Prečítala som si na jeho messengeri tajnú konverzáciu, ktorú zabudol vymazať písal tam s mojím bratrcom..
Som z neho sklamaná. Prvý krát mi ublížil s tým, že za so mnou vyspal aj keď som to nechcela a teraz s týmto... Ale toto boli ešte viac 😶.. viem, že ja som na vine .som hlúpa a naivná 😕ani newviem čo mám k tomu povedať/napísať...

janka_23
1. aug 2021

@orchidea89 vyspal sa s tebou aj keď si nechcela? Tomu nejako nerozumiem. Vsak keď nechcem tak nedám, alebo ta znásilnil?
K ostatnému.. Neveru netolerujem. Pre mňa by to bol hneď dôvod na rozchod.

h2
1. aug 2021

@orchidea89 😧 Keď niekto niekomu ublíži tým, že sa s ním vyspí proti jeho vôli, volá sa to znásilnenie. Je to závažný trestný čin.

taskataska
1. aug 2021

zlato, uz vtedy sme ti pisali, ze ho mas minimalne poslat do pecka, ak uz nemas silu nahlasit ho...
ale on sa rozplakal...a tak sme tu, 9m neskor a on ti zas a znova ublizuje

co to bude tentokrat? staci ze sa znova rozplace, alebo konecne pochopis, ze tento chodiaci ludsky odpad vo svojom zivote nepotrebujes?
mas to vo svojich rukach. smutok prejde, ale mladost a zivot si pre chuja nicit nemusis

orchidea89
autor
1. aug 2021

@taskataska Presne máte pravdu..

orchidea89
autor
1. aug 2021

...bolo to znásilnenie. Vedel, že to nechcem a aj tak to urobil

zuzanka.zuzu
1. aug 2021

@orchidea89 a ty si s nim po tom zacala chodit? a co sme v afganistane?

orchidea89
autor
1. aug 2021

@janka_23 to sa len povie, keď nechcem tak sa mu nedám, až takú silu nemám aby som sa mu ubránila. Urobil to na silu a on to dobre vie

orchidea89
autor
1. aug 2021

@zuzanka.zuzu ... zaľúbená.. bála som sa aby niekomu nepovedal, že už nie som panna 😶🤦🏻‍♀️.. nechcela som sa cítiť ako k*****

iffushka
2. aug 2021

@orchidea89 moja.....ale on nie je tvoj frajer....to je len týpek ktorý ťa znásilnil a evidentne spáva aj s inými....nie nepodvadza ťa len spáva aj s inými. A že to napísal tvojmu bratrancovi....no moja takže celá tvoja rodina vie že spáva aj s inými.....určite s tebou nechodí len ty v tom žiješ.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patus_2
2. aug 2021

@orchidea89 si mladá, ste spolu krátko. Nevymýšľaj a utekaj rýchlo preč. Absolútne nemáš nás čím rozmýšľať toto sa vo vzťahu nerobí. Keď ste spolu 9 mesiacov a už ta stihol znásilniť a podviesť, čo bude ďalej? Utekaj od neho, kým nemáš deti, potom sa odchádza oveľa oveľa ťažšie. Nájdeš si normálneho chlapa a nie taketo násilníka. A aj keby nie tak aj samota a pokoj je lepší ako žiť v násilnom vzťahu. Buď silná, zbal sa a odíď, kým ti neublíži ešte viac.

patus_2
2. aug 2021

Prečítala som si diskusiu z decembra a marca a som zhrozená. Dievča zlaté nechaj ho! Ešte s ním ani nebyvas, nemusíš riešiť sťahovanie. Fakt ti za to nestojí. Píšeš, že ti pár krát ublížil proti tvojej vôli, urobil to prvýkrát odpustila si, a on to v priebehu pár mesiacov zopakuje? Veď sa správa horšie ako zviera. Kvôli čomu si ešte s ním? To si samu seba tak nevážiš? Čo ťa pri ňom ešte drží?

orchidea89
autor
2. aug 2021

Všetkým veľmi pekne ďakujem, každá jedna má pravdu. Bola som zaslepená. Po takej dlhej dobe som otvorila oči 🤦🏻‍♀️. Nemá zmysel aby som s ním ostala...

anjelik44
2. aug 2021

@orchidea89 poslat ho do riti a nikdy sa nanho ani nepozriet , zivot mas len jeden a on si ta nezasluzi , laska si ta najde , venuj cas niekomu koho budes naozaj zaujimat a nebude ta do nicoho nutit a hlavne aby si mohla verit niekomu, vo vztahu by sme nemali toho druheho kontrolovat 🙂 vsetko dobre ;)

fatima99
2. aug 2021

Bud rada, ze toto takto vypalilo uz teraz, ze nie po dlhsom case, bude ti bez neho lepsie, viem ze na to prides az casom, ale je to tak 😉

katkami123
2. aug 2021

Podľa mna ty sama musíš mat nejaké psychické problémy, alebo žiadne sebavedomie a sebaúctu. To ako mozes byt s človekom, ktorý ťa znásilnil? Mne by sa hnusilo sa takým vôbec stretnúť, nieže sa s nim ešte dobrovoľne stretávať a už vôbec nie bozkávať alebo mat potom opäť sex. Veď to musí byt odporne. Veď už len samotné znásilnenie je o tom, ze si ma ten človek neváži, serie na to, co chcem ja. A ty si bola ešte s takým dobrovoľne? Toto mi jednoducho hlava neberie. Ty musíš mat o sebe strašne mizernú mienku. Čo si vlastne čakala od chlapa, ktorý ťa znásilnil? Že ťa bude milovať? Keby ťa miloval, tak ta v živote neznasilni ani ti nijak neublíži. Vyhľadaj psychológa alebo psychiatra, ktorí ťa dajú dokopy, lebo toto vôbec nie je normálne. Chodiť dobrovoľne s chlapom, ktorý ma znásilnil, toto mi rozum neberie.

katkami123
2. aug 2021

Máš lásku a oporu zo strany rodičov? Nekritizuju a neponižujú ta za všetko, pochvália ta? Povedia ti, ze ta majú radi? Nemajú na teba prehnane nároky? Zaujímajú sa o teba, co chceš v živote ty, aký máš na niektoré veci názor atd?

Lebo niečo jednoducho môže za tvoje nízke sebavedomie, kebyže nevznikne tato diskusia, tak ja neverím, ze existuje osoba, ktorá by chodila a očakávala lásku od niekoho, kto ma znásilní. Kvôli niečomu musíš mat nízku mienku o sebe, keď druhému dovolíš, aby takto po tebe šliapal a ešte za takým bežíš. Akoby si potrebovala pravidelnú dávku ponižovania. Normálny človek by sa takemu, ako bol ten tvoj “priateľ” (skôr násilník) vyhol oblúkom, nechcel s ním nič mať a ty si s ním ešte dobrovoľne trávila svoj čas po tom všetkom. Toto je strašné psycho.

deniskaapetko9
2. aug 2021

@katkami123 podľa mňa má autorka veľmi nízky intelekt, žiaľ

katkami123
2. aug 2021

@deniskaapetko9
Aj to mi napadlo, len som to nechcela napísať. Ale istotne aj nízku sebaúctu. Lebo aj s nízkym intelektom sa dá vyvarovať násilníkovi, predsa musím cítiť, ze niečo nie je v poriadku.

deniskaapetko9
2. aug 2021

@katkami123 presne
Je to jedno s druhým......nemyslím to uvážlivo ale neviem si to inak vysvetlí, že to dokáže tolerovať.....z toho čo píše mi príde ako jednoduchšia osoba ....

katkami123
2. aug 2021

“Prvý krát mi ublížil s tým, že za so mnou vyspal aj keď som to nechcela a teraz s týmto... Ale toto boli ešte viac”

Čistá psychiatria. Takze to, ze ju znásilnil nie je až take strašné ako to, že spával s inými 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️😀 áno, si hlúpa ako si napísala. Normalna by s takým co ju znásilnil nechodila. Mne to príde ako štolkholmsky syndróm. Kde obeť miluje svojho tyrana.