Frajer a instagramové posty dievčat

sajinkaa
10. okt 2024

Je to trochu zvláštne, ale môj priateľ v minulosti sledoval veľa dievčat. zmenil to. Dnes som sa pozrela na jeho sledovania z môjho účtu. V minulosti si prezeral obrázky iných dievčat na ig a robil sa nad nimi, keď bol single. Otvorila som nejaké profily, ktoré v minulosti sledoval. Boli tam dievčatá, ale nie sexuálnym spôsobom. Z práce mi napísal, že si ide sadnúť na záchod a po pár minútach sa môj feed na instagrame zmenil na samé polonahé dievcata a všeobecne dievcata. Zacala som tiež sledovať nejakého chlapca, ktorý sleduje veľa takýchto účtov, ale bolo to včera. Takže si nemyslím, že by to bol on. Konfrontovala som ho a on mi poslal svoj feed, ale po 3 minútach mi písal celý čas až do tejto otázky. Boli tam zvieratá, telefóny a nič zlé. Mohol to zmeniť za 3 minúty? Povedal mi, že od popoludnia na jeho kanáli ukazovali iPhony. Hľadala som dnes telefóny. Konkrétne iPhone 15,16 A tie sa objavili v jeho feede. Mohli by byť naše účty prepojené? Pretože neustále komunikujeme? Tou interakciou? Myslíte si, že klame? Čo si mám o tom myslieť?

egonsk
10. okt 2024

@sajinkaa ako super sa zilo, ked existovala iba pevna telefonna linka a honibrkovia si na wc mohli zo sebou zobrat iba nemecky kundenmagazin...😁

janai1
10. okt 2024

čo máte 15 rokov?
Už niektorým z tých sociálnych médií dobre zašibáva

hopsas
10. okt 2024

@sajinkaa algoritmus je nastavený tak aby ti ponúkal a aby si sledovala aj veci ktoré sú príbuzné účtom ktoré sledujes. Čiže nemusí to byť nutne len jediný účet, ten jeho.

lalenka33
10. okt 2024

Čo si máš o tom myslieť? Že si chorá stíhačka. IG ti vyhadzuje príspevky na základe toho, čo ty sleduješ a pozeráš. Nie na zaklade toho, čo sleduje tvoj frajer.

vanilkovazmrzka
10. okt 2024

Ludia preboha zite v realite a serte na socky a algoritmy

lindusss2016
11. okt 2024

Toto myslis vazne? Tvoj frajer sa ide v praci vysrat a ty okamzite nabehnes kontrolovat IG? 😱 Ja si o tom myslim, ze by ste to mali ukoncit, pretoze vztah bez dovery nema absolutne vyznam a toto tvoje spravanie vam rozhodne nezaruci stastny zivot.

dadis
11. okt 2024

@sajinkaa Wau, tak toto je uz iny lvl paranoje. Dievca, rob so sebou nieco, takato ziarlivost je uz chorobna. Ty si obzeras nejake dievcata, alegoritmus automaticky vyhodnoti, ze ty mas zaujem a ziebes za to frajera 🤦‍♀️. Chudak chalan, to ze ta neposlal vcera do rici a svoj feed ti ukazal, neznamena, ze ta neposle do rici i tak. So stihackou sa zit neda..

thirstymonk
11. okt 2024

@sajinkaa myslim si, ze je to rovne ustavicnej nevere. 🤣🤣🤣
Nieco ti poviem. Som 7 rokov zenaty a 11 rokov vo vztahu. Pred oltarom sme prisahali vernost, nie slepotu!!! Myslis, ze ja odvraciam oci, ked vidim dajaku sexicu? A myslis, ze moja zena je ina? Tiez sa rada popozera po svalovcoch a co teraz?

gerber58
11. okt 2024

@sajinkaa pravdepodobne to prepojil. Načo je dobré riešiť nejaké feeedy. Proste je to sukničkár a hotovo

andrea2323
11. okt 2024

@thirstymonk snáď jej aj ty píšeš keď si ideš v práci sadnuť na wc ako tu dotyčný 😂😂😂

lienka9
11. okt 2024

@sajinkaa ludom uz prasi z tych sieti.to uz co je ,aby si nemohol pozerat co chce,ked aj nejake baby.a este ho odnutis aby ti ukazal co sleduje..nechapem.ale poradim ti,skus sa s niekym poradit,lebo tato chorobna ziarlivost ti znici nejeden vztah.

mk22
11. okt 2024

Načo ti píše ze si ide sadnúť na wc😁😁 to sa k čomu podáva takáto info.
Ty nemáš čo robiť?
Keď si neveríte, dovi dopo..

sense
11. okt 2024

Chcela by som mať toľko voľného času aby som mohla sledovať čo druhí sledujú

laskonka_lasky
11. okt 2024

Choré....

retatka
11. okt 2024

Preboha, daj sa liečiť.Oči máme na to aby sme sa pozerali.Aj ja si rada poobzerám krásavcov, ešte žiaden muž s tým problém nemal.Len teda na to potrebuješ sebavedomie, ktoré ty nemáš.O chvíľku budeš single.

januska12323
11. okt 2024

Choré celé, prosím ťa pošli ho k vode nech si nájde normálnu slečnu.

egonsk
11. okt 2024

@thirstymonk veru, nie je dolezite kde sa clovek namlsa, ale kde sa naje 😁🤪😄

annamarin
11. okt 2024

Nemyslím si že by sa tvoj instagram zmenil, kvoli tomu co on si hľadal.

zanka777
11. okt 2024

@sajinkaa som jediná ktorej nepríde normálne že ti tvoj partner píše z práce že si ide sadnúť na záchod??? alebo si taká stíhačka (čo si keď mu lezies do IG atď atď sleduješ čo robí) ktorej musí hlásiť kedy ide srať s prepáčením aby náhodou nemal doma peklo že bol v práci na nete aktívny a nič "nehlásil"???.... katastrofa

lindusss2016
11. okt 2024

@zanka777 mozno jej napisal nieco ako: "nebudem chvilu odpisovat, idem na zachod." Alebo sa ho ozaj vkuse vypytuje, co robi 🤷 tazko povedat. Mozno uz je chudak aj zvyknuty sam od seba hlasit svoje presne suradnice

zanka777
11. okt 2024

@lindusss2016 no ale veď to je všetko o Tom že jej musí hlásiť všetko....alebo presne ako píšeš že nebude jej odpisovať lebo potom to znamená že jej v práci môže(musí ) odpisovať zakaždým???veď ja v práci niekedy ani telefón nemám v ruke celý deň

lindusss2016
11. okt 2024

@zanka777 ale ved isteze to nie je v poriadku. Len otazka, ci to sposobuje ona, on, ci obaja??? Este mi nenapadlo zdrbat niekoho za to, co vyhadzuje do feedu moj ig 🙈 to je uz iny level...

zanka777
11. okt 2024

@lindusss2016 😂😂😂😂😂👌

rorino
12. okt 2024

@sajinkaa že si máš nájsť lepšieho koníčka.Boze,tieto sociálne siete ...Keď nemám problém,vyrobím si,načo by som žila v tejto chvíli,keď môžem žiť len virtuálne ...

vorkola
13. okt 2024

A to este nevieme co bude o pät rokov