Ahojte, aký máte názor na to, že partner ma na Facebooku fotky s bývalou (vedome). Sme spolu pár mesiacov, ja som toho názoru že keď chce tak nech ich tam má (so mnou nemá ani jednu, vlastne nemáme ani jednu spoločnú fotku). Len dnes sa ma opýtala kamarátka že prečo má môj priateľ na Facebooku fotky s bývalou, nevedela som jej na to odpovedať, spoločnosť to berie asi ako nieco neštandardné, mne to tiež nie je príjemné ale akceptujem to. A čo vy ?
@lucikc20 jeho bývalá je jeho minulosťou... Nedá sa vymazať... Treba to rešpektovať... Ty si jeho prítomnosť, tak treba tým žiť a nie myslieť na to co bolo... Aj môj partner má foto s bývalou na nete... Ty nemáš? Nemáš žiadnu minulosť pred ním? Treba sa rešpektovať po kazdej stránke.. Myslieť dopredu a neobzerat sa cez plece...
Manžel tiež mal fotky s bývalou dlho, pýtala som sa ho na to, ale keďže sa rozišli v dobrom a ostali aj potom kamarati, povedal ze je to súčasť jeho minulosti a nemá si to prečo mazať.. Akceptovala som to, neriešila, sme spolu už 7 rokov a teraz som pozerala akurát, že ich už tam nemá 🤷♀️ možno mu to samému prišlo časom zvláštne, že ich tam ma, neviem, ani netuším kedy si ich vymazal.
No, mňa možno ukrizujete ale podľa mňa sa to nepatrí, voči aktuálnej partnerke. každý máme minulosť, ok, ja mám doma mnooooho albumov s fotkami, kde je aj bývalý. Tiež je to moja minulosť. Ale na čo sociálne siete..
Ja mám tiež na FB fotky s bývalým, a neviem si predstaviť, že by som ich niekdy v budúcnosti zmazala odtiaľ. Ale my nie sme dlho od seba, asi to bude tým
Moj tam ma fotky s ex a aj s ich spolocnym dietatkom atd. Mne to nevadi. Ved to pridaval, ked boli spolu. Nevytahuje ich ako spomienku na facebooku alebo do pribehu. Preco by si to mal mazat?🙂 ja som si tiez nemazala svoj facebook len preto, ze mam priatela. 🙂
Ja mam tiež stále fotky na fb s bývalým a keďže sme tam navzájom označení, tak ich tam ma aj on. Absolútne vôbec nič to neznamená, ani z mojej strany, ani z jeho. Dokonca sme rok po rozchode ešte stále mali na fb, že sme vo vzťahu, lebo sa nám to nechcelo vymazavat. Ale ved naco? Na tom predsa vôbec nezáleží. Rovnako som si tam teraz nedala nový vzťah aj keď spolu už viac ako rok bývame. Proste načo?
To sú úplne nepodstatne veci a to ze tam ma tvoj chlap fotky s nejakou bývalou predsa nič neznamená, ty ho tam lustrujes hlboko do minulosti a on už možno ani nevie aké fotky tam ma 😅
Lebo chlapom je to uplne ukradnute a neprikladaju romu ziadnu vahu.Ziju tu a teraz a na rozdiel od nas zien neriesia kraviny.Tak to proste je.Neviem si predstavit ze by si nejaky chlap sam od seba sadol a zacal mazat stare fotky z FB lebo ma novu frajerku.On to urobi jedine ak mu nova trosku sliapne na krk.
@lucikc20 prečo nemáte spoločné foto? Veď správ také momentky a preposli mu ich, len tak. Možno potom tam pridá aj tie vaše fotky.
No tak sup sup spraviť si pár spoločných foto.
Čo tam má pridať keď žiadnu spoločnú foto nemáte?