Flirtovanie partnera v rodine

11. okt 2024

Mam taky zvláštny problem. Moj muz ma sestru o pár rokov staršiu. Ta si nasla priatela, v našom veku, s ktorým bola nejaky cas, stihli sme sa zoznámiť, casto sme sa stretavali aj my ako páry spolu. Potom sa vsak rozisli kvôli nejakým nezhodám. V case keď už boli od seba sme my s mužom obcas vybehli von aj s tým dotyčným keďže s mojim si veľmi sadli. Po case mi začalo dopinat že mozno to nebolo len kvôli tomu, ale kvôli mne. Myslela som si, že som najskor naivná, keď som si všímala jeho pohľady ešte počas ich vztahu, no keď sa rozisli mi dokonca zacal aj pisat. Mal raz aj poznámku takú dosť sexuálneho typu. Samozrejme som ho stopla, že to nie je normalne keďže mam priatela, ktorý je aj jeho kamarat, že toto sa nerobi. Mužovi som to nepovedala len som prerušila kontakt a po case aj muz, nejak to upadlo a prestali sa stretavat úplne. Lenze teraz sa dali znovu do kopy s jeho sestrou, casto sa vidime keď sme na návšteve svokrovcov, keďže sestra stale byva u nich a my tam chodime casto. Stale vnímam jeho pohľady aj keď sa to snaží robit nenapadne, aby si to nik iný nevšimol.

zojazoja
11. okt 2024

Inak to je blbé, že máš aj muža a aj priatela🙃

autor
11. okt 2024

@zojazoja veď, chápete ako to myslim :D volám ho moj muz, hoci nie sme zobratí

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
grof_monte_christo
11. okt 2024

Ja som sa raz na vlastnej kozi presvedčila, že to tej druhej osobe treba povedať, keď jej partner po mne ide. Ja som to vtedy nespravila a nepovedala svojej najlepšej kamoške. Aj tak sa to prevalilo a ja som bola ta zla. Máš ešte tie spravy? Ukázala by som ich sestre tvojho muža. Tvojmu mužovi nič nehovorte, vybavte si to medzi sebou.

autor
11. okt 2024

@grof_monte_christo praveze nie, vymazala som ich… viem že to bola chyba lebo úplne už teraz vidim, že ak jej to poviem samozrejme on to poprie a mne veriť nebude, predsa doňho je zamilovana

grof_monte_christo
11. okt 2024

To je škoda že tie spravy nemáš. A aký máš s potenciálnou svagrinou vzťah? Aj keď je do neho zamilovaná, mala by toto vedieť.

pribinak
11. okt 2024

Nech mu tvoj “muz’ slusne “dohovorí” a sestre nech povie tiež
Toto je asi taký typ prasaťa ktoré inak nepochopí

monikkatt
11. okt 2024

Ja by som to povedala svojmu frajerovi.. co ti vypisoval, ako na teba pozera a ze je ti neprijemne byt v jeho spolocnosti. Nech si ho zacne vsimat aj on a uprace ho ked bude treba

domka222
11. okt 2024

Treba ho normálne medzi štyrmi očami upozorniť, že ak to bude pokračovať, tak to proste švagrinej povieš. A mužovi sa priznaj,nech potom nie si ty za blbku, že si vymýšľaš

betulinka1
11. okt 2024

Neriešila by som to. Tak ten chlap to skúsil na teba a nevyslo to. Pokiaľ by sa zase nepokúsil o nejaký kontakt s tebou, nechaj to tak.

janinah
11. okt 2024

Však pozerať môže do zblbnutia,oči nikomu nezaviažes,ak nemá odozvu od teba,tak to pôjde dostratena.Ignorovat a vybavene.

retatka
11. okt 2024

Možno je to taký typ, čo očumuje každú ženskú.A preto sa aj rozišli..

autor
11. okt 2024

@retatka Nie praveze vraj bol veľmi pozorný aj všetko, len ona vtedy chcela “cas pre seba” a chcela ist do zahraničia. Nakoniec tam ale nesla

grof_monte_christo
11. okt 2024

@anonym A tie spravy boli sexuálneho charakteru alebo skôr vyznanie citov?

nika23t
11. okt 2024

A možno až tak nepozerá, len Ty to tak vidis. Možno takto normálne pozerá aj po ostatných.

anketkarka
11. okt 2024

Však vtedy nebol zadaný, keď Ťa kontaktoval. Ja by som nerobila rozruch pre pohľady. Urobíš len dusno v rodine a on je možno uprataný Tvojim nezáujmom. Ostali mu len tie pohľady, ak si to nenamýšlaš. Fakt by mi to nestalo za dusno v rodine, ak je inak neškodný.

autor
11. okt 2024

@grof_monte_christo city urcite nie, skor take čo by so mnou rad robil… :D

grof_monte_christo
11. okt 2024

Tak s nou bol síce vtedy rozideny, ale vedel ze ty si zadaná a priatelil sa aj s tvojim mužom. Charakter asi nemá. Ak už nechceš robit rozruch v rodine, tak ho minimálne usmerniť, že si nič podobné už neprajes, lebo to posunies na muža a jeho sestru.

aurinia
14. okt 2024

Ty si určujes hranice. Chovaj sa k nemu ako ku kamaratovi a ostatne ignoruj. Prejde to aj bez teatra