Ahojte,zaujima ma ako reagujete keď si všimnete ze vás partner/priatel/manžel flirtuje..proste kdekoľvek ste ci už večera,obyčajný nákup v dmke alebo len v potravinách..
Proste si vymieňa pohľady s nejakou ženou..ste s tým ok,alebo to nejako prežívate vnútorne?poviete mu o tom?
Zaujíma ma každý názor ďakujem .
Moj chlap je natolko pricetny a vazi si ma, ze sa v mojej pritomnosti nesprava k inym zenam tak, aby som to povazovala za flirt. Ze je mily, usmeje sa na predavacku / casnicku, podakuje a popraje pekny den nepovazujem za flirt.
Takze je otazne, ci tvoj muz je idiot alebo ty chorobne ziarliva a paranoidna.
Hehe, flirtujem len s vlastnou zenou 🤣
@sissy27 viem odhadnúť milé správanie,pozdrav ci komunikáciu a flirtovanie...keď si cielene viackrát vymieňa pohlady je už podľa mňa flirt a to by sa vo vzťahu diať nemalo pokiaľ je ten partner spokojný a šťastný..hmm??
@thirstymonk a tak by to malo byt 😉😉
@96sofia96 tak aspoň ze to zabralo 😁😁
Vies co, upozornila by som ho na to, napriklad vetou: kde má manzela, pockaj , aj ja si mrknem. Urcite by som sa ohradila aj inak este. Aby pocítil, ze to je nepríjemné a nezelané.
neviem čo chceš čítať. Ak sa správa podľa teba nevhodne, tak si to s ním odkomunikuj. Ak to nepomôže, tak sa treba zamyslieť nad tým, či si ochotná s týmto jeho "nedostatkom" fungovať, alebo je to pre teba neakceptovateľné.
Ako spomínam vyššie, ten môj nemá potrebu flirtovať s inými, alebo aspoň nie tak okato, aby som sa ja cítila hlúpo. Alebo možno len ja mám tú hranicu inde a nevadí mi, ak je milý k iným ženám,a mňa to nijako neohrozuje.
Tak toto si neviem ani predstavit, ze by niekto v mojej pritomnosti flirtoval a este niekde na nakupe v DMke.
Velmi rychlo by som ho vymenila. To je tak tupy, ze to robi v pritomnosti partnerky?
Je to extrémna red flag. Strácaš svoj čas s blbcom
Párkrát to urobil, možno nie schválne sa na niekoho pozeral s takým “inym” pohľadom. no môj vražedný pohľad asi stal za to a snaží sa vyhýbať kontaktom s inými ženami