Ahojte pred vyjadrenim neodsudzujte ma prosim vas ,za to ked som vydata mam rodinu neznamena ze som stastna.V skratke vydata som 14r mame 2 uzasne deti ale posledne 4r mame s manzelom problemy ktore sme sa snazili riesit ale do dnesneho dna nepodarilo vyriesit.Tak viac menej prezivame ako zijeme a sme spolu koli detom.Upadla som do depresii okrem deti nemam nikoho ked ze som jedinacik.Mala som problem sa zamestnat.Doma denno denne hadky nevyriesitelne problemy atd ked som sa konecne zamestnala bolo to moje vykupenie zivot sa tocil denno denne stereotipne a v praci som sa citila lepsie ako doma.Po 2r som spoznala uzasneho muza s podobnou situaciou az na to ze on ma len 1 dieta ..zdielali sme rodinne problémy boli si oporou podporou.Po case to prerastalo k flirtovaniu ,chtiču viac a viac ..obaja sme boli naladeny po vsetkych strankach vazne rozhovory,flirtovacky a tuzbu jeden po druhom ..mne to zacalo viac behat po rozume ale mam blok nedokazala by som viac ako flirt aj ked tuzba je velka.Nie som zena na jednu noc ,viem ze on neopusti rodinu ani ja nie a mam strach ako kazda zena ze sa viacmenej zalaskuje .Mame tie iste osudy,chtič,tužbu ...ale deti su a budu na prvom mieste s jednej aj druhej strany.Momentalne som druhy mesiac na PN a chyba mi ako kolega,ako spriaznena duša,nase dlhe rozhovory,nase flirty spestrenie atd neni sme v kontakte pre pokoj v rodine qko by ste to riesili.?nie som v puberte aby som rozbijala manzelsstva
Nedaj sa nim oklamat, on to vidi inak, potrebuje este iny zasun okrem vlastnej zeny.
by som to nechala takto... bude len bútľavá vŕba.
@sofia1979
@barborachors pisala som ze mame cez kopirak tie iste osudy a z nasej strany nejde cisto o sex ..chtic tam je ale sex noe precitajte si to este raz .Za 2 r spoznania rozpravania flirtovania sa pozname az moc dobre a sex neriesime je to divne ale je to tak .Keby jemu islo len o sex tak sme uz v druhom levely
@deti95060810 my sme na tom rovnako on ma to iste doma čo aj ja tazko sa mi to vysvetľuje
Jedine sa odstrihnut, zmenit pracu, cislo, vymazat ho zo svojho zivota, jedine to pomoze.
Nechápem, aku chceš radu. Nechceš rozbijat jeho a svoju rodinu. Tak si proste musíš zakázat kontakt s ním. Idealne zmenit prácu. Kašlat na chtíč a tuzbu a osud a bohvieco.
ale deti vsetko velmi dobre vnimaju, vedia, ze rodicia sa nelubia, maju problem a podobne, nie je to velmi pozitivny priklad do ich zivota, kedze sa presne tak isto budu spravat aj oni vo vztahoch, priklad bez lasky a konflikty. Pokial vam obom zalezi na detoch a len kvoli detom ste vo vztahu, tak pracujte na tom co mate doma. Aby to zase klapalo a bolo to take ako to ma byt. Ak to doma neklape a neda sa to zahranit, tak mozno je najvyssi cas to zmenit, dat si sancu na novy vztah, ale pamat treba, ze aj na jednej a aj an druhej strane su uz deti a ze to nebude jednoduche. A deti o otca nepridu, ked je to dobry otec, otcom moze byt aj nadalej aj ked nebudete spolu.
Ak mas doma peklicko tak rodinu neudrzis. Rozpadne sa ti v priamom prenose ale kazdy sa bude tvarit ze je vsetko v poriadku a vsetkym sa znicia zivoty
Riešila by som to tak,že by som túto "butlavú" (nechcela som napísať dutú) vŕbu odstrihla a začala by som opäť flirtovať, zvádzať, randiť s manželom. 😏
Ako som pisala my uz doma situaciu neriesime koli detom presne ako pisete a viac menej ma zaujmal nazor na kolegu je to az velmi nezvycajne ze si spolu rozumieme aj bez sexu,vela muzov riesi ked ma problem doma sexom a nic viac nic menej toto je ine vie to on viem to ja ale posunut to nevieme
@zuzanita1609 neni su tam city nic boli sme 4 x v poradni x krat sme riesili a k nicomu to neviedlo
no tak uz to vies co mas robit, chces v takom vztahu zit cely zivot? 10, 20 rokov? muz to ma ako? ma nejaku znamost? nechce sa rozviest?
Ja by som riešila problémy doma, prečo vznikli, na každý problém existuje riešenie ak to chcú obe strany, to ti vravím ako žena v 16 ročnom vzťahu, ktorá prešla 3 ročnou krízou. Všetko sa dá vyriešiť a ten vzťah ešte stále dokáže byť pekný. Čo sa týka kolegu, je tam príliš veľa prekážok, veľmi by som mu neverila čo sa týka jeho situácie doma, chlapi zvyknú zveličovať a nafukovať aj malé problémy.. s tým mám tiež skúsenosť. A tým, že ty sa do neho zalaskujes, možno už aj si, nevidíš tzv. red flakes, vidíš ho ako najužasnejšieho muža a myslím si, že na 98% ním nie je. Je to vzrusujuce lebo je to nové, nepoznané ale každý vzťah má svoje krízy a stereotyp, po čase to bude také isté ak nie horšie ako s tvojim muzom. S mužom si 14 rokov, určite nie je zlý, inak by si s ním tak dlho nebola. Tvoj kolega má rodinu , kašli na neho. To by bolo viac problémov ako úžitku.
Cakas odobrenie na mimomanzelsky vztah...ine ako toto asi nebude, kedze rodinu rozbijat nechcete a zabudnut na neho nechces. Takze chod do toho, je to tvoj zivot a tvoje rozhodnutie. Cudzi ludia na MK toto beru len tako temu, precitaju a zabudnu. Takze co urobis?
@anonym A co presne neviete posunúť? Vy sa o tom bavíte, ze by ste spolu začali žit alebo ste jeden pre druhého len butlavou vrbou? Obávám sa, že tvoj kolega na tom ani nic menit nechce, inak by sa to už bolo posunulo.
@candii neviem ci je to zalaškovanie ale ako som pisala rozumieme si jeho kolega isiel po mne ako po udenom a somnou to ani len nepohlo,v kancli ide tiez po mne chcel ma tam aj dosadit tiez na bode mrazu ..chcem tym povedat nie je flirt ako flirt obaja sa citime v spolocnosti prijemne je to ine jemu bolo velmi ublizene je tiez uviaznuty vo vztahu na 1 mieste su deti tak isto ako u mna pozname sa uz dlho keby ide len o sexualne uspokojenie tak to tu ani nezacnem pisat tu temu
@grof_monte_christo obaja sme oporou podporou samy nevieme posunut hranice
Ja tiež nepíšem o sexe. Ale to neznamená že tomu tvojmu kolegovi to po hlave nebehá. Ja si úprimne myslím, že keď mu to opätuješ tu náklonnosť a zrazu, budeš chcieť aj niečo viac, tak sa stiahne.
V prvom rade by som sa rozviedla, to coje za vztah
to je este horsie ako sex chtic, uz ste v tom emocionalne, vola sa to emocionalna nevera. Mas na vyber, popracovat na manzelstve (ano je to tazke byt s niekym tak dlho, ale na vstahu treba pracovat stale, ja som s mojim skoro 17 rokov), ukoncit to a byt s tym novym alebo zit takto aj nadalej, v nefunkcnom vztahu s milencom na boku
Ja chlapom neverím 🤷🏼♀️ pre mňa je každý taký istý 😁 najskor medové motúzy popod nos, potom keď už sa to rozbehne tak sa stiahnu. Neviem čo je zač tvoj kolega, to by som asi potrebovala podrobnejšie info ale takýchto sme riešili s mojimi kamoškami za pár rokov milión 😁 v podstate každý takýto potencionálny nápadník dopadol rovnako a najhorší sú tí , ktorí už majú rodiny. Vieš, ty poznáš situáciu u neho doma len od neho ale čo keď to je úplne inak ako to prezentuje ? Never všetkému.
@candii tema znie flirtovanie chtic obaja vnimame to iste ale ako som pisala sex nie aj ked tuzba velka ..
Tak flirtovanie je nebezpečná hra .. je to len hra. A vždy sa jeden z účastníkov zaľúbi 🤷🏼♀️
@candii preto tam sex nie je je to tenky lad
Ja osobne si myslím, že keď sa s ním raz vyspis budeš len milenka, nič viac. A budeš vždy na druhom mieste .. predpokladám že to nechceš
Rieš svoj súčasný vzťah. Keď ste sa s manželom nikam nepohli a problémy sú neriesitelne, rozveď sa. Už len kvôli tomu, že dávate zlý príklad svojim deťom. Ako sa zariadi kolega, je na nom.
@candii ked zacal rozpravat postupne co ma doma tak som nechapala ako keby hovoril o mne vela spolocneho a nedoverciva som aj ja
@candii pisala som ze o sex nejde
Pozri, niektorí chlapi sú dokonalý manipulátori len aby to nebolo tak, že ti hovorí čo počuť chces
Zmeň prácu zabudni. A keď to nejde rozved sa len vtedy uvidíš ako sa on k tomu postaví. On ma tiež nešťastne manželstvo? Vieš to iste? A vôbec má ženu dieťa pre mňa sú toto posvätné veci