Falošná kamarátka

20. jún 2023

Žienky len tak ma zaujíma váš názor. Mám jednu kamošku ktorá občas predomnou rieši jednu babu, príde mi toho ako ohováranie alebo závisť, neviem 🤦
Tú babu čo rozoberá, máme obe medzi priateľmi. Ona sa s ňou prestala stretávať , dôvod vraj kamoška nevie, (že z ničoho nič) čomu sa mi moc veriť nechce, ale budiš. Či práve preto ju má kamoška potrebu predomnou riešiť? Netuším . Ja som ju videla len pár krát, keď sa oni ešte kamošili.
No k veci. Keď tá baba niečo pridá na fb tak jej táto kamoška dáva lajky a pritom ju ohovára. Mne to hlava nejak neberie 🙈 príde Vám to ako faloš? Neviem možno som ja až moc úprimná a logicky keď niekoho nemusím, nebudem mu lajkovať fotky. Nechápem no
Dúfam že si v tom poniektoré nenájdete zas niečo vytrhnuté z kontextu, aby ste mohli rýpať 😄 kto mi nechce napísať svoj normálny názor, nech kľude preskočí 🙂 ďakujem

viestta
20. jún 2023

Ja by som sa obavala, co o mne siri za mojim chrbtom...

matullienka
20. jún 2023

Súhlasím s @viestta takým ľuďom sa radšej vyhýbam

autor
20. jún 2023

@viestta hmm popravde ma to už tiež napadlo, že takto možno ohovára každu kamošku a tá sa s ňou možno prestala preto z ničoho nič baviť

matullienka
20. jún 2023

Nie z ničoho nič stačí, že jej to niekto povedal. Alebo spomenul pred ňou nieco čo povedala iba jej

bloger
20. jún 2023

tak to vyzerá veru na tú faloš

domkakvet
20. jún 2023

Ano je falosna.

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona20201309
20. jún 2023

Zas ten fb a lajky.... preboha, spamätajte sa už z toho....
Podla poctu priateľov sa po novom meria hodnota človeka a podla lajkov na fb uprimnost a charakter???
To nemôže lajknut niečo, čo sa jej páči, len preto, že ma na ňu svoj názor? Mne príde práveže normálne, že aj keď si myslím o Zuze, že to s bio raw výchovou preháňa a aj keď si myslím, že ma nevychovane deti, ale prečo by som jej nemohla lajknut fotku, kde ma novy účes a vyzerá fakt super? Alebo keď pridá fotku z dovolenky, ktorá je fakt pekná?
Aha, vlastne teraz nelajkovat, keď ma niečo štve?
A inak, ty robíš to iste. Hoci anonymne, ale prečo máš tu kamošku medzi priateľmi, keď je podľa teba falošná? Veď sa s ňou nestretavaj.
Mne keď niekto nevyhovuje, alebo si o ňom myslim svoje, nepýtam sa na názor žien na MK.
A po ďalšie, je veľmi nefer pýtať sa, či je tvoja kamoška falošná ľudí, ktorí ju nepoznajú. Len na základe tvojich troch viet.

andreatytler
21. jún 2023

A to ohovara ohladom tej fotky na ktoru dala like alebo nieco ine?
Lebo ak da like na fotku cokoladovej torty, ktoru kamoska napiekla ale potom sa stazuje na to kamoska si nevie na nu najst cas, tak to je normalne ale ak zacne rozoberat jej cukrarske schopnosti a to aka bola ta torta otrasna, tak to je uz poriadna falos.
Poznam takych ludi. Zavola mu kamos ze potrebuje pomoc s autom. Pocas telefonatu ten clovek s usmevom slubi ze pride a ked zlozi, tak zacne nadavat a frflat zene ze mu zase musi ist pomoct. Jeho zena toto hrozne neznasa.

sense
21. jún 2023

Nabudúce keď ju začne pred tebou ohovárať tak ju stropní hneď na začiatku, ze ta to nezaujíma a ze nechápeš keď jej toľko veci na nej vadí prečo sú kamaratky