Facka od partnerky. Je toto normálne?

15. mar 2024

Brat a jeho partnerka boli u nás na návšteve, máme všetci okolo 25-27,bez deti, s bratom mám veľmi dobrý vzťah a manžel tiež, sú kamaráti ešte z VŠ, cez brata som spoznala manžela. Manžel mal narodeniny, tak sme na budúci víkend objednali auto s tým, že sa ideme do Maďarska zabávať. Nemali sme vyslovene plán, pravdepodobne by sme navštívili nejaký klub ale len takto spoločne osláviť muža. Bratová partnerka sa vyjadrila, citujem "môže na celú oslavu je..ať " (chápem, nie každý má rád takéto akcie). Brat, že on rád pôjde osláviť mužové narodeniny - do toho som navrhla, že môže to byť mužská jazda a ja s jeho partnerkou spravím tiež spoločný program, podľa toho ako chcú nám je to v podstate jedno. Jeho partnerka sa začala nasierať, že brat určite nepôjde nikam bez nej a keď jej pekne vysvetlil, že sú xy rokov kamaráti a chce to s nim osláviť tak mu dala facku. Takú riadnu na celú tvár, nie len také capnutie. Zdvihla sa a odišla, brat za ňou.
Teraz nechápem čo sa stalo, to sme navrhli niečo zlé? Alebo je toto vôbec normálne? Aj vy dávate facky mužom ak sa vám niečo nepáči?

pribinak
15. mar 2024

Ufff, to je aká fuuuria

viestta
15. mar 2024

Aku si brat vybral, taku ma. Je to medzi nimi dvoma ako to uzavru, vy mozte len cakat na vysledok " mierovych rozhovorov"

autor
15. mar 2024

Jasné je to ich vec, len sme nechápali keďže toto je pre nás neviem.. Nepredstaviteľné. A zároveň potrebujem vedieť kto ide kto nie keďže podľa toho sa rieši aj odvoz a všetko, ale tak to je najmenej..

dzulli1980
15. mar 2024

Ja nemám rada takéto akcie, ale partnera by som v pohode pustila, ak by chcel ísť ... isto by som ho skrz to nefackala.

alabama0011
15. mar 2024

Podla mna s nimi uz ratat netreba 🫣 uprimne, chlap co sa necha otlkat, asi nebude mat na to, aby sa jej vzoprel 💁‍♀️

lintu
15. mar 2024

Keď máš s bratom veľmi dobrý vzťah, tak sa spýtaj jeho, kde je problém. Zjavne majú medzi sebou niečo, o čom neviete.

luccija
15. mar 2024

@lintu vôbec nič nemusia mať medzi sebou len frajerka je ziarliva hysterka.Ked mu toto spraví pred ľuďmi doma musí byť ešte horšia:(

autor
15. mar 2024

Aj keď nie ja ale muž vždy vedel o všetkom či už z minulých vzťahov alebo s ňou keď bol problém, práveže teraz aj on ostal prekvapený keďže malo by byť medzi nimi všetko v poriadku.. Ale je pravda, že toto mala byť prvá taká akcia odkedy sú spolu, bežne nechodíme len 1-2x ročne.

alickapusinka
15. mar 2024

Keby to bol môj brat tej k...e takú vylepím že by ju bral pohrebný ústav a ja by bola v base. Nehnevaj sa ale brat sa da takou p.. j... byť. Chápeš to jej treba vrátiť. Zlomiť jej obidve ruky aby to viac neurobila. Teraz mu dala facku a najbližšie čo budete na neho pozerať na ARE na prístrojoch. Tu psychopatku dlho musel hľadať čím skôr s ňou skonči tým bude lepšie pre neho. Na budúce čo ONA vytiahne na neho doma pri hádke nožík. Toto vôbec nie je o oslave tvoj brat je týraní. To by mali zakročiť rodičia aj ak je dospelý .Chcela by som vedieť ak by toto iste urobila u vás doma u vašich rodičov čo by jej povedal tvoj otec alebo mama .Takú to špinu sviňu treba čím skôr zastaviť aby to nebolo ešte horšie .Dúfam že s ňou nejde mať deti. Zbytočná strata energie a času. Ak by to bola moja švagriná a bratovi vylepila predo mnou dva by som jej vrátila svini. TY ked mu ONA dala facku si sa len hlúpo prizerala.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alickapusinka
15. mar 2024

@sheila121 presne tak to iste by som urobila.

majlo1234
15. mar 2024

Nasilie riesit nasilim nie je riesenie. Ale urcite by som nesedela ticho a nepozerala sa, ako niekto bije mojho surodenca. A bratovi dohovorila tiez, nemusi sa nechat otlkat

ckocka
15. mar 2024

@alickapusinka Ešte je len piatok večer, nechaj si niečo aj na zajtra.

espeo
15. mar 2024

Polka planéty kričí po rodovej rovnosti. Je to úplne rovnako choré, ako keby jej vlepil tvoj brat. Akurát tu sa to jej ako zlahcuje. Lebo žena dala facku mužovi, tak "je to medzi nimi" wrf????

megg1
15. mar 2024

Brat by si mal najst inu frajerku. Je vulgarna a fackuje sa, co je to za zena?!

retatka
15. mar 2024

Dobré teliatko ten tvoj brat ,podpapučnik bez štipky sebaúcty keď sa nechá otĺkať nejakou harpiou .
A že bez nej nikam nepôjde 😄no bude mať ťažký život s takou harpiou pokiaľ sa včas nezobudí …čo je jej majetok ?A on poslušný psík ,sklopí ušká a radšej nikam bez nej nepôjde a keď bude protirečiť dostane ďalšiu 🤦🏻‍♀️

egonsk
15. mar 2024

no to vies... su chlapi, kde po takej facke by si pocitala ta zena zuby na zemi, potom su chlapi, co jej donesu rano kvetinku a ranajky do postel no a este su chlapi, ktori si to slusne a mozno aj argumentacne vydiskutuju a v priebehu kratkeho casu uvidis vysledok ich diskusie.

zalka
15. mar 2024

Autorka, skús si prečítať https://slovenskypacient.sk/sociopat-nebezpecny... možno v tom nájdeš bratovu priateľku a dáte si pozor ako sa k nej správať.

autor
15. mar 2024

Volala som s bratom, vraj jej výbuch bol z dôvodu, že už neraz ju podviedli (zrejme aj na takej akcií) a veľmi miluje môjho brata preto sa bojí, že si tam nájde inú a príde oňho. Chápem, že sa bojí ale jednak takto nemôže fungovať ani brat, ak ho bude odmedzovať (keďže nájsť si inú môže kdekoľvek) a ani ona, lebo takto nikdy nebude mať normálny vzťah. No nech je to akokoľvek, nerieši sa to fackou. Dá sa to vydiskutovať a určite by dostala väčšie pochopenie a uistenie. Toto som povedala aj jemu, som zvedavá ako sa k tomu celému nakoniec postaví on.

lusa18
15. mar 2024

No pri takomto správaní oňho určite príde, teda ak on má zdravý rozum, tak ju pošle do .... preč 😉🤦🏼‍♀️Lebo toto nie je normálne.....on si uvedomuje, že to bude len horšie? Keď ona má takéto zmýšľanie, že za všetkým hľadá len to, že bude oklamaná, podvedená. Toho pocitu sa ona nikdy nezbaví a bude mu robiť zo života peklo. Tu je riešenie vrátiť sa z kratšej cesty.

zmrzlinka2021
15. mar 2024

Úprimne, ani tvoj brat nie je ok, keď takú frajerku trpí.

domi2425
15. mar 2024

prepac ale zasmiala som sa na tej situacii🤣si myslim ze slecna bude pekna manipulatorka a brat naivny, mame v rodine nieco dost podobne a fakt je to medzi nimi🤷🏻‍♀️moze ta to trapit a mrziet kolko chce, nespravis nic.. vies ze vy ste nic zle neurobili, to snad pocut nepotrebujes a dalej neries

domi2425
15. mar 2024

@alickapusinka
@sheila121 a co by ste tym vyriesili ? bola by hromadna bitka celej rodiny nie ?🙄kazdy clovek ma pravo sa sam rozhodnut a veci vo vztahu si musi vyriesit sam

svetlonos
15. mar 2024

No to je super reakcia, takze aj jej nejaky dobrak povoe vymysel, ze ju podvoedol, tak si zo odskace za vsetkych jej nyvalych? To potom uz ani netozchofi chalan. No a nedaj Boh keby ju fakt podviedol, to ho aj zabije. Pri jej chovani sa ani nedivim, ze ju podvadzali. Ona jr na hlavu. Ja si viem klidne predstavit, ze by som za urcize veci cloveku vedela vrezit poriadnu. Ale teda nie v takomto pripade, to nie je normalne.

neferneferuaton
15. mar 2024

No s takouto nech to skončí cim skôr. Ved to bude cely zivot pod kontrolou, ziadna dovera vo vztahu z jej strany. On nebude moct nikam ist,vkuse ho bude vypočúvať. Super zivot ho s nou necaka. Ona ma narusenu doveru voči muzom ok chápem ale brat si to odnesie

amelie2017
16. mar 2024

Poznam jednu zenu, ktora chlapa mlatila, skrabala do krvi, modriny vsade - on sa chudak len branil, ze ju odsotil od seba, aby ho viac nemlatila a volala policiu, ze ju tyra 😡 toto bude podobna hysterka..oslavu by som zrusila, ale bratovi by som dohovorila..nema ziadne pravo ho fackat, kvoli ziadnemu strachu..

miadi
16. mar 2024

Ved sa chod zabavit len ty s muzom nepotrebujete tam aj brata s jeho agresivnou frajerkou. Zas aby si sa bala co tam bude aka drama. A brat nech si to snou vyriesi. Ja by som ju uz k sebe nepozvala.

jumama
16. mar 2024

Ona sa stavia do role obete a tvoj brat do role zachrancu. On tu nie je na to, aby ju liecil z jej nezvladnutych predoslych vztahov. Do vzahu, ktory ma vydrzat, by mal clovek vstupovat zrely, inak zase bude ten vztah iba o tom, ze ona bude hystericky kontrolovat, aby ju nepodviedol a on napokon tu kontrlu nevydrzi a zo vztahu odide. Ona by na tych nezvladnutych podvedeniach mala pracovat s psychologom, nechat to mimo vztahu. To by som jej poradila. Aj bratovi.

Z vasej rodiny mozno ty najviac mozes pochopit, preco sa tvoj brat potrebuje do role zachrancu stavat. Preco sa ujme takehoto slabeho dievcata. Co tym ziskava... Nieco podobne mal ako vztahovy vzor... Lebo väčšinou by chlap take ponizenie pred kamaratom nezniesol a neobhajoval by ju.

dadka1997
16. mar 2024

To je teda ženská 😅 čim skôr nech ju kopne do riti

kosican1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz