Ahojte. Potrebujem sa asi len vyrozprâvať a potvrdiť to čo viem aj sama. Mám extrémne žiarliveho priateľa.Zoznamili sme sa na pracovisku a neskôr mi prezradil,že si ma vybral on je totiž majiteľ prevadzky lebo od prvého okamžiku vedel, že ma chce. Z mojej strany tam nebol záujem keďže v tej dobe som sa rozvadzala a bola som z toho rozvodu zniĉená. Prešla nejaké obdobie a v podstate som si povedala ok aspoň rychlejsie zabudnem na bývalého no už vtedy na začiatku sa uñho začala prejavovať ziarlivosť. Rozpravala som sa s kolegom spravil mi neskutočnú scénu .Potom sa ospravedlňoval.Potom o týždeň zákazník ma chvalil zas neskutočná scéna a potom klasicky ospravedňovaĉky. Reĉi typu ja som jeho majetok....A týchto podobnych scén bolo neskutočne veľa krát a pritom mi zakaždym dal výpoveď. Aj ĉo sa týka zamestnancov keď je nervózny veľmi nepekne sa s nimi rozpráva. Keď je v pohode tak ako by iný ĉlovek . No a posledný incident ma ùplne dostal . Zas scéna kvôli tomu,že som dieťa ktoré mám z prechádzajuceho vztahu som dala jeho otcovi mimo terminu čo máme śùdom urćené.Že robim ako on píska lebo s ním určite niečo mám. Som strašne unavená
Uz iba to, ze nedokaze oddelit osobny zivot of pracovneho...
@zuza80zuza tak aby este obmedzoval aj tvoje dieta, tak to je uz vrchol.
Ber nohy na plecia a utekaj od neho
a co chces poradit? ze je debil uz vies..iste vies,ze sa nikdy nezmeni.. takze hladj pracu inde a utekaj od neho
@zuza80zuza vies co je najsmutnejsie na tomto prispevku? ze neuviedla si kedy sa s nim rozchadzas alebo aspon co ides robit ako to ides ukoncit. Nevies ze ziarlivost dneska zabija?? chlapom prepina a este takymto chorym akeho mas ty, dokaze ta vyhodit z roboty aby raz nebolo horsie ze si si dovolila byt s dakym inym.... nevies co ta caka, ale povedz mi co cakas od tohto prispevku??? preco miesto rozchodu pises nam, ked sa v prispevku ani nic nepytas a ziadnu radu ti netreba ani
je to čistý magor, utekaj
@listy456 veď práve mám pocit akoby bol mnou posadnutý a možno sa bojim toho ĉo bude nasledovať. Keď som mu tento týždeň ĉitala,že 69 ročný postrielal 40 roĉnu tak jeho odpoveď bola,že ani sa mu nečudujem 🙄
@zuza80zuza a po tom co to povedal si ešte stále s nim?
Ako dlho si s ním? Bývate spolu? Toto nemá význam. Hľadala by som ďalej.
Výpoveď a rozchod. A ako tak čítam, radšej aj zmenu čísla. Čudujem sa, že si to už nespravila
Potrebujes sponzora? Alebo teda nechapem, aky racionalny dovod mas, ze este stale v tom vztahu si 🤷♀️ tu neni ina moznost, len odist a neotacat sa.
Moju kamarátku taký magor takmer pripravil o život. Keby nebol sused zo synom preskočil plot tak ju zavraždi zo žiarlivosti. ONA ostala na vozíku a ON v base na 25 rokov. Už teraz ako tak sa pozbierala že už len neleží už aj sa posadí ale chodiť po svojich už nebude nikdy. Treba TI toto že ej to magor posadnutý. Radšej si s ním ani nezačinaj. Ak áno ukonči to skôr než nie je neskoro. A také že si jeho majetok TY nie si ničí majetok. Toto ani nech nehovorí debil.
problem nie je ziarlivost, ale to, problem je u teba, ze sa tu to pytas, ci vypustas paru ci co, namiesto toho, ze by si sa s nim rozisla, a zrejme aj hladala novu pracu
@viestta ja som sa s ním x krát pokúsila rozísť ale on vtedy sľubuje,že sa zmeni dokonca mi sľúbil, že pôjde k psychologovi no nič z toho
@avonladyba rok sme spolu a nebyvame spolu
@vanilkovazmrzka mne ho príde ľúto lebo keď nemá tieto stavy tak je úplne iný človek ale keď mu prepne tak je to zlé, psychicky ma to niĉi
@zuza80zuza tak sa s ním rozid, keď ta vyhodí budeš hľadať novú robotu. Stojí ti toto za to? Co je na ňom také, že s ním ostávaš? Keby bol taký úžasný, tak už je s nejakou inou, nebude loviť medzi podriadenými.
(a nabudúce si nezačína so šéfom)
@zuza80zuza tak si okúsila, že tento nebude ten pravý 🙂 to sa stáva...
tak nacase seknut s tym, velka ciara to znamena rozchod a neobzerat sa, chce to pevnu volu, silneho cloveka, je to tvoja zivotna lekcia, musis to zvladnut a ver ze ta to posunie v zivote vpred
pride ti ho luto? to fakt? a na seba pozeras? ako si ta vazi? za to ti nepride luto? nevazis si samu seba, to ti luto nie je?
@zuza80zuza ja len toto, nie títo chlapi ako tvoj sú drbnuti,ale ženy,čo sú s nimi a ešte sa dajú ukecať ospravedlnením, však prečo by nerobil cirkus keď sa ospravedlní a zas je fajn ako by sa nič nestálo
@zuza80zuza tak ked ta fyzicky napadne, mysli na to, ako ti ho bude luto, ked bude mat dobru naladu… neviem, co cakas. Ten clovek sa nezmeni, ty ho nezmenis. Vzdy okrem tych milycj chvil budu aj tie extremne zle a nebezpecne chvile.
@zuza80zuza Ani nezacnite!!! Toto je na vypoved a rozchod!
Prosim ta nenechaj sa zničiť alebo nebodaj zabit!
U nas takto dobodal mladu maminku jeden takyto ziarlivec, ostal po nej maly syn ...surovo ju zavrazdil ,dostal ten svoj ziarlivostny afekt a isiel...
Urob to aspon pre svoje dieta, ze sa s tymto človekom rozides
Ignorovala si úplne všetky varovné signály. Mňa dostala veta: Veľmi nepekne sa správa k svojim zamestnancom, keď je nervózny. Pre mňa by toto bola totálna stopka! Čo sa ešte musí stať, aby si spravila hrubú čiaru?
@zuza80zuza jednoduche - dovidenia
@zuza80zuza ok, beriem na vedomie🤷. Každý sme si strojcami svojho šťastia...
@zuza80zuza To si taká zúfalá, že sa ťaháš s takým falusom?
@zuza80zuza bulo je to, prec preč od bula.. mas malo starosti ze si si bula na krk zavesila?
A potrebuješ vôbec takého vola?