Ex terajšieho partnera

13. júl 2023

Ahojte, ako ste na tom s tým ze v rodine udržiavajú vzťah s ex vášho partnera? Vadí vám to? Nemali spolu deti ani nič, ale teda svokra ma bližšie k nej a jej dcere ako k svojej vlastnej vnucke. Mňa ani nestve ze sú v kontakte ale skôr to ze na malú kašle. A snaží sa ju všade pretlacat. Dokonca pradedo bude mať oslavu a aj tam ju chceli pozvať, absolútne sa nezamyslaju nad tým, ze nám to je neprijemne. Jej chcela ísť aj pri pôrod, zato našej Dorotke neprišla ani do nemocnice keď bola na tom zle.

zmrzlinka2021
13. júl 2023

Neporovnaj sa s nikym a ničím.
Jej ex si za manzelku vzal teba, teba lubi a to je podstatne. Ty si jeho zenou. S tebou ma dietatko.
Nie je dovod sa citit neprijemne. Podstatne je, ci svojmu manzelovi ty doverujes a mate funkcny vztah.
A nerob zo svojej Dorotky stred vesmiru 😉 toto je strasne vycerpavajuce pre inych clenov rodiny. Ver, ze ju babka lubi.

colsami
13. júl 2023

Ako dlho spolu boli?
Nuz poznam sama pripady aj u blizkych, kde svokra je ako druha mama, ze si sadnu aj napriek tomu ze nie su "pokrvna rodina". A je to ten krajsi pripad.
Takze ak mali spolu blizky vztah a tym ze si vzala jej syna za manzela sa stala aj "ich dietatom" ako to v niektorych rodinach byva, nezanevru na nu ani po rozchode (najma ked za to vzdy mozu dvaja, a niekedy sami rodicia vidia ak za to "ich vlaste dieta" moze viac, co ale nemusel byt vas pripad, to je len uvaha).

A nebola si dovod ich rozvodu?
Ale odhadujem ze asi nie, potom by si sa takuto otazku asi nepytala, preco ma "radsej" ju...

autor
13. júl 2023

@colsami nie oni neboli zobratý a bolo to dávno pred tým ako sme sa ja s mojim terajšim spoznali.

autor
13. júl 2023

@zmrzlinka2021 tak myslím ze keby ju ľúbi tak aspoň napíše ako sa ma ale ju nezaujímala aj pol roka

syslik81
13. júl 2023

nech to syn vysvetli mame .. pripadne ex posle spravu,ze mu je to neprijemne a nech prestane ku nej chodit .. ale svokra je dospela a je to jej vec s kym sa bude stretavat .. hold maju pekny vztah .. smutne ale niesi jedina

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanilkovazmrzka
13. júl 2023

Tak asi si povahovo sadli… je to z tvojho pohladu neprijemne, ale asi by si ju mala brat ako svokrinu kamaratku a nie ako ex tvojho partnera.

autor
13. júl 2023

@vanilkovazmrzka asi máš pravdu. Aj keď zamrzí to.

vanilkovazmrzka
13. júl 2023

@autorka chapem ta 🙂 mozno je voci tebe chladna zamerne, lebo hentu mala proste rada a sedia si. Ale neznamena to, ze ty si horsia, je to len v nej, ze ti to takto dava “vyzrat”, aj ked to mozno ani nerobi vedome.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristinapetronela
13. júl 2023

Chápem ťa ale nerieš ....sú rôzne vzťahy .je to zvláštne ale čo už

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pralinka25
13. júl 2023

ja mam taky nestandardny pripad. nasi sa kamosia s mojimi dvomi exfrajermi. s jednym som chodila ked som mala 15 a s druhym ked som mala 22. v podstate to boli jedini dvaja frajeri ktorych oni poznali. mam 42 takze su to ozaj roky. mna to nijako ne ovplyvnuje. ja som ich cele tie roky nestretla napriek tomu, ze sa sem tam u nasich stavia. ale teda nasi maju vyborny vztah aj s mojim muzom.
tvoj pripad je iny. tiez by ma to mrzelo.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pralinka25
13. júl 2023

to je fakt ze odveci a velmi neprijemne. nechapem ze sa neciti.

danica2711
14. júl 2023

je to nepríjemné, to bez debaty, ale nemal by v tomto zasiahnuť tvoj muž? Je to JEHO matka a JEHO bývalka, tak nech to uprace, keď vidí, že ti to vadí

autor
14. júl 2023

@danica2711 on to už s nimi riešil viac krát, proste to nerešpektuje.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
14. júl 2023

Velmi cudne, nerozumiem takymto vztahom, neostava ti nic ine iba to neriesit.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
blavane
14. júl 2023

Ber ju ako svokrinu kamošku. Poznám kopu báb, čo ostali s rodičmi svojich bývalých v kontakte. Kamarátia sa. A novým partnerom to prekáža. Ale raz keď sa skamarátili a majú dobrý vzťah, tak sa neprestanú nasilu baviť. Vôbec by som to nebrala ako nejakú ex, ale ako svokrinu kamošku a vybavené. Nevestu si nevyberá svokra. Tú donesie syn. A nie vždy s každým máme blizky vzťah. S niekym si rozumieš viac. Jej je možno bližšia kamoška. Ale zase tvoj muz ju nemal rád tak ako teba. Teba si zobral on. Takže sa nad tým vôbec nepozastavuj. Možno keby si ju lepšie spoznala, možno sa aj vy dve stanete kamoškami. Bežne vo svete je to normálne. To len tu u nás je to ešte také dosť skostnatené.

jajulienka
21. júl 2023

Bože ja prežívam to isté🤦‍♀️ Akurát nemám s partnerom dieta a ona tri. Takže stále dostávam argument, že je to kvôli deťom. Ale úplne chápem, ako sa cítiš🥲