Po dlhom čase napisal bývalí, uplne odmerane, že prečo používam jednu aplikáciu, normálne ju používam a hneď do mňa, že prečo ho sledujem, keď on si to nepraje. Zrazu mi to. Mohla som vysvetľovať, že som nič neurobila. On ma vymenil za inú mimochodom. Tak som mu napísala, že teda keď mu to vadi, že tu mám profil nech ma zablokuje a prišla mi odpoveď, že som sa nikde neposunula za ten čas. Pa mesiacov dozadu ešte vypisovať, že ako sa mám, či mi nechýba, že mal slabé chvíľky. Čo stále chce?
Nekomunikuj s nim, neodpovedaj, zablokuj...
Zablokuj ho ty a máš pocit ak ho nevieš ignorovaz
byť v tvojej pozornosti ..aspoň trošička.
Jak 15 ročné deti :D Je možnosť bloku? Je :D tak?
@gerber58 co chce? Nic dobre. Je to taky majetnicky typ. Chce novu frajerku a zaroven pozornost tej byvalej. Pozornosti pre jeho osobu nikdy nie je dost (a najskor si za nim nezialila podla jeho predstav, tak si ho obrala o satisfakciu, ze si vybral to lepsie z vas dvoch.).
Tak vytvara situacie, kde sa tvari, ze to ty mu nedas pokoj.
A ak prejavi zaujem, tak ho hned obrati na posmech, ze si nemas namyslat, zeby ta on este chcel (zname v detinskych muzskych kruhoch aj pod skratkou: Mal som “slabu” chvilu).
Urobila by som laskavost jeho aktualnej frajerke (a aj jeho slabej voli) a bez slova ho zablokovala vsade.
A ked by nasiel dalsi sposob, ako sa zase ozvat, snazila by som sa ho bez slova zablokovat aj tam.
Uz by mi nestal ani za odozvu. Uz len preto, ze mu na tom velmi zalezi, aby som reagovala a ukajala tak jeho potreby sebadolezitosti.
Keby mi prisiel plakat, ze v skutocnosti ma miluje, ze sa mylil, nemal odist, tak by som mu zaplesla dvere pred nosom. To nie je laska, to je plac dietata, ktore reve, ze nemoze mat hracku, ktora je nedostupna.
Čo riešiš? Však jo zablokuj a hotovo