Ex mi napísal, že ma miluje a vyparil sa

20. aug 2022

Ahojte baby, pred par rokmi som mala 5 mesiacov milenca, prestali sme sa pocas korony stretavat, odstahoval sa a zacal cuvat, ziadne slova lasky, bol uz aj drzy, prestal pisat po tom, co som sa ho spytala, preco ma prestal lubit a ci ma vyuzil len na sex. Ozvala som sa mu po roku, vyliala srdce, on, ze je uz neskoro a zase sa vyparil. Kontaktoval ma pred pol rokom, ze ano, budeme si pisat a zase prestal. Ozval sa zase v juli, ignorovala som ho, urgoval rozhovor dvomi emailami, tak som povolila. Tri dni mi pisal vkuse velke vyznania a ze nemal silu mi povedat, ze uz mi nechce robit milenca, lebo chce plnohodnotny vztah. Ma priatelku, no nelubi ju, nikoho nebude lubit viac nez mna, chce len mna, miluje ma, inak by mi ani nepisal, vravel. Po troch dnoch zacal byt odmerany, pisal menej. Na zaver nechal spravu, ze urobil chybu, ze sa mi ozval. Zrejme pocit viny voci priatelke. Ja som mu verila, ze ma lubi, na tieto slova som cakala par rokov. Schudla som za ten tyzden 1,5 kg. Tu spravu, ze nechce viac pisat vymazal. Nemala som ju vidiet, rozmyslel si to? Netusim, co si o tom mysliet. Samozrejme nepisem.

dzulli1980
20. aug 2022

Strašný chudák ... a Ty si dobré naivná ... spamätaj sa ... čím skôr, tým lepšie ... neľúbil Ťa, neľúbi Ťa a nikdy Ťa ľúbiť nebude.

autor
20. aug 2022

@dzulli1980 preco to robi?

dzulli1980
20. aug 2022

Lebo si ľahká korisť .

daniela1911
20. aug 2022

Písal ti, lebo ťa chcel zas zlanariť na sex, a neozval sa lebo už má iný objekt. A hádam by si neverila klamárovi - o tom, že svoju priateľku neľúbi. To hovorí každej…
Roky si čakala na jeho vyznanie ? Skôr si stratila zopár rokov, už si mohla byt inde….

autor
20. aug 2022

@daniela1911 zije teraz dost daleko odo mna. Na sex nie.

daniela1911
20. aug 2022

Tak apsoň na flirt, je taký typ. Prečo sa teda nerozíjde s priateľkou, keď ju neľúbi ?

autor
20. aug 2022

@daniela1911 Hej, ved to.

autor
20. aug 2022

@daniela1911 a pisal mi to z navstevy u otca, ked bol mimo nej teda...

lintu
20. aug 2022

S týmto pánom, čo ani poriadne nevie, čo chce, by som čas nestrácala. Ak by chcel byť skutočne s tebou, už dávno by bol.

gleep1
20. aug 2022

Robí mu dobre keď ho niekto lubi, musí mu to strašne zvyšovať ego, keď cíti že ta stráca ozve sa, namota, potom odstúpi lebo on ta nepotrebuje, chce len ten pocit sebadolezotosti a sebauzasnosti skrz to ako veľmi je niekym ľúbený a aku ma nad ním a nad jeho citmi moc…
Možno to nie je pravda, ja v tom vidím to.. vôbec v tom nevidím nerozhodnosť, vidím v tom manipuláciu

deti95060810
20. aug 2022

prestaň veriť hlupákovi a nájdi sa normálneho človeka...

miadi
21. aug 2022

Lubi ma nelubi ma 🤮 co mas 14? Ako mozes byt tak naivna. Keby chcel je s tebou, Mà ta ako jojo na spagate. Ozve sa zmizne ozve sa.. Mà priatelku no nelubi ju chce teba 🤮 tebe by malo byt fuk co je za tym otazka je preco ti na nom zalezi ? Sa radsej zamyslaj nad sebou preco chces vidiet lasku tam kde ziadna nie je? Lebo nevies ako laska naozaj vyzera . Fixujes sa na tuto fatamorganu “ vztahu milenca “ preco ? Mas strach sa naozaj citovo viazat s niekym co by ta miloval .. uprac si v hlave .

jaskolka
21. aug 2022

Ty máš koľko rokov? 15?
lebo inak nemôžeš byť taká naivná, aby si fakt tomu typkovi hltala, že ťa miluje, pri takom správaní.
Co sa týka toho co píše, vieš, ake sladké rozprávky vedia na kecať?
Vidíš, že ťa má na háku, baví sa s tebou (a zrejme aj na tebe aká si naivná)
Vie, že sú ľahký terč na to, aby sa pri tebe cítil ako kráľ, milovaný a obdivovany. To ho teší a preto ta neustále kontaktuje a vzápätí "odkopne"
Máj hrdosť, posli ho definitívne ty "do múky" a počkaj na normálneho človeka, ktorý si ta bude aj vážiť.

petricka22
21. aug 2022

Zena, ty si zacni vazit samu seba a pochop, ze ani ten najkrajsi muz na svete nestoji za to, aby s tebou takto zametal. Co on naozaj chce asi ani sam nevie, ale teba taha dobre za nos. Zbytocne sa v tom neutapaj, co a preco ti pisal a nepisal. Je to debil a treba ist dalej…

oli18
21. aug 2022

Pred par rokmi si mala 5 mesiacov milenca? A za cele tie roky ho s prestavkami riesis? Si sa zasekla v case.

svetlovlaska37
28. jún 2023

Na toho psychopata rovno zabudni a kopnu ho do guli..je to uboziak