Ex má už inú

3. nov 2024

S ex sme sa rozišli pred necelým mesiacom a on už má inú. Rozchod bol z mojej strany. On mi ku koncu hovoril, že ho to mrzí, že ma ľúbi ale že dá šancu iným ženám, ktoré mu vypisovali a chceli ho. Neviem, čo si mám o tom myslieť, behá mi kadečo hlavou..

petamich
3. nov 2024

A co presne si mas o tom mysliet? Rozisli ste sa, evidentne sa posunul dalej, zrejme by si sa mala aj ty.

name_354
3. nov 2024

@petamich suhlas.
Ty si sa s nim rozisla jeho to mrzí pocas vztahu ti bol zrejme verny a na ine baby kaslal.
Teraz si to ukoncila a posunul sa v pred nic s tym uz nespravis.
Je nacase sa posunut

oblaacik
3. nov 2024

Myslela si ten rozchod vazne ak ta to teraz trapi alebo si sa rozisla tak ze sa planujes vratit?

deti95060810
3. nov 2024

možno ťa klamal už dávno pred vašim rozchodom, alebo len rýchlo chce po tebe niekoho si nájsť...neraz to je z núdze cnosť...
netráp sa...

name_354
3. nov 2024

Mojej kamošky ex si za nu musel hned niekoho najst ako nahradu lebo ju velmi ľúbil ale potreboval na nu zabudnúť

hugoboss1923
3. nov 2024

Ak si sa s ním rozišla kvôli tomu, že si písal s druhými ženami, tak váš vzťah zrejme nebral moc vážne. Nemáš za čím banovať.

biba_18
3. nov 2024

@petamich skôr to vyzerá tak že sa posunul už pred rozchodom ☺️

lonely66
3. nov 2024

@name_354 no to je pekná blbosť. alebo mali tie deti tak 14-15 rokov. nanajvýš.

petamich
3. nov 2024

@biba_18 je to mozne 😬🥴

marca12
3. nov 2024

Ale aky pozorny muz,ze da sancu inym 😂😂😂 tak sme sa pobavili. Gratuluj si,ze ho mas z krku.

kristinka92
3. nov 2024

“dá šancu iným ženám, ktoré mu vypisovali a chceli ho” ake šľachtené od neho. Myslím že nie za čim lutovat…to si fakt vypisoval počas vášho vzťahu s inými? Super fakt. Spravila si správne rozhodnutie

minenkak
3. nov 2024

Prečo si máš o tom niečo myslieť

koniarova
3. nov 2024

Oooo. Dal šancu iným . 😂😂😂😂 Toto len chruňo môže napísať. A ty sa pre neho trápiš. Majn got. 😂😂😂

rozculena
3. nov 2024

a prečo riešiš ex? ty si sa rozišla,prečo ťa vôbec zaujíma? Toto nepochopím,ja som sa rozišla a absolútne ani v päte ma už viacej nezaujíma.

veronikaszabova
4. nov 2024

@lonely66 ona ma tusim 16... Takze kamoska nebude mat urcite viacej 😂😂

taktotedanie
4. nov 2024

Ze si urobila dobre

ivka21
4. nov 2024

Môj dávny ex mi povedal pri rozchode ze nikoho nemá a ani mat nebude on sa rozišiel somnou a dva týždne na to už na fb bol vo vzťahu. No co si myslieť ze bol s ňou už predtým.

barborachors
4. nov 2024

Uz je raz ex, moze si robit co chce.

evaachesa
4. nov 2024

Veľké terno ten tvoj ex. 😉

rorino
4. nov 2024

Ty si mu dala kopačky a teraz smútia,že za tebou neplače?Nechaj ho žiť a ty ži svoj život😉

danica2711
4. nov 2024

čo si ty o tom myslíš, už nikoho nezaujíma. Rozišli ste sa, bodka, koniec

gerber58
4. nov 2024

To máš pochopíť, že už dávno počas vzťahu tam mal druhu, ktorú dal na prvé miesto. Ty si mu nahrala do karát chudáčikovi tým, že si sa rozišla a on teraz žije to, čo mal dávno rozrobené. Das alles.