S ex sme sa rozišli pred necelým mesiacom a on už má inú. Rozchod bol z mojej strany. On mi ku koncu hovoril, že ho to mrzí, že ma ľúbi ale že dá šancu iným ženám, ktoré mu vypisovali a chceli ho. Neviem, čo si mám o tom myslieť, behá mi kadečo hlavou..
Myslela si ten rozchod vazne ak ta to teraz trapi alebo si sa rozisla tak ze sa planujes vratit?
možno ťa klamal už dávno pred vašim rozchodom, alebo len rýchlo chce po tebe niekoho si nájsť...neraz to je z núdze cnosť...
netráp sa...
Mojej kamošky ex si za nu musel hned niekoho najst ako nahradu lebo ju velmi ľúbil ale potreboval na nu zabudnúť
Ak si sa s ním rozišla kvôli tomu, že si písal s druhými ženami, tak váš vzťah zrejme nebral moc vážne. Nemáš za čím banovať.
Ale aky pozorny muz,ze da sancu inym 😂😂😂 tak sme sa pobavili. Gratuluj si,ze ho mas z krku.
“dá šancu iným ženám, ktoré mu vypisovali a chceli ho” ake šľachtené od neho. Myslím že nie za čim lutovat…to si fakt vypisoval počas vášho vzťahu s inými? Super fakt. Spravila si správne rozhodnutie
Prečo si máš o tom niečo myslieť
Oooo. Dal šancu iným . 😂😂😂😂 Toto len chruňo môže napísať. A ty sa pre neho trápiš. Majn got. 😂😂😂
a prečo riešiš ex? ty si sa rozišla,prečo ťa vôbec zaujíma? Toto nepochopím,ja som sa rozišla a absolútne ani v päte ma už viacej nezaujíma.
@lonely66 ona ma tusim 16... Takze kamoska nebude mat urcite viacej 😂😂
Ze si urobila dobre
Môj dávny ex mi povedal pri rozchode ze nikoho nemá a ani mat nebude on sa rozišiel somnou a dva týždne na to už na fb bol vo vzťahu. No co si myslieť ze bol s ňou už predtým.
Uz je raz ex, moze si robit co chce.
Veľké terno ten tvoj ex. 😉
Ty si mu dala kopačky a teraz smútia,že za tebou neplače?Nechaj ho žiť a ty ži svoj život😉
čo si ty o tom myslíš, už nikoho nezaujíma. Rozišli ste sa, bodka, koniec
To máš pochopíť, že už dávno počas vzťahu tam mal druhu, ktorú dal na prvé miesto. Ty si mu nahrala do karát chudáčikovi tým, že si sa rozišla a on teraz žije to, čo mal dávno rozrobené. Das alles.
A co presne si mas o tom mysliet? Rozisli ste sa, evidentne sa posunul dalej, zrejme by si sa mala aj ty.