Ahojte. Už neviem čo si mám myslieť. Môj ex nevie vstrebať môj odchod a píše mi sms typu ze som mu ukradla.eur.pritom ich investoval a prišiel o ne. Pred par dnami mal covid písal mi škaredé sms a obvinil ma ze som ho počas covidu psychicky deptala
Ze je to na žalobu. Zastrasuje ma. Vidím ze ma psychickú poruchu. Co s tým robiť?
@doriiis mame jedno dieta
Riesit s nim iba zalezitosti ohladom dietata...neviem,co jak mate dohodnute a nic viac.Vies ako sa hovori...ked nie su divaci,neni divadlo.
@doriiis vymýšľa ze som ho roky ohovárala a poškodila jeho meno. No bludy ciste
zmeniť číslo a kašlať na neho...
Nemusi mat psychicku poruchu.Zufali ludia robia zufale veci.Smutni,zraneni ludia detto.Ignorovat ho.To je najlepsie co vies spravit
@doriiis vezme dieťa. Neprinesie ho nacas tak mu volám. Vypne fon. A keď volám jeho matke s ktorou žije ta nedvihne nárocky fon a môj ex mi vynada ze volám jeho mamičke. Som zúfalá z tých ľudí. Ako robia napriek
Toto nemusí byt vôbec žiadna psych. diagnoza. Jednoducho tá nenávidí. A to je celé
Poradila by som sa a pravnikom
Tak potom pravnik a dalsie kroky
absolútne nič..zmeniť číslo,
Podľa mňa má potrebu ti znepríjemniť život, len o tom to je, vôbec nemusí nič špeci za tým byť si myslím.
Ignorovat....to su len dristy ohrdnuteho chlapa,co sa ta snazi vystrasit.Deti mate?