Ex čaká dieťa s inou

7. mar 2022

Ahojte zienky.. S mojim ex mam dieta, rozisli sme sa len par mesiacov po porode. Stale sme sa hadali, bolo to naozaj hrozne. On si po cca pol roku nasiel partnerku, je s nou dodnes. Ja mam tiez uz dlhsie vztah. Od nasho rozchodu ubehlo uz 5 rokov. Vychadzame len povrchne kvoli dietatu, stretava sa s nim pravidelne, ale nemame velmi dobre spolocne vztahy. Doteraz mi klame, vlacil ma po sudoch, atd.. Velakrat som este uvazovala nad tym, ze by mohol mat s novou partnerkou dieta, priala by som mu aj trojicky :D len aby venoval menej pozornosti a zloby nam.. Teraz som sa dozvedela, ze cakaju prirastok a som z toho nejaka rozpacita.. Je mi luto, ze nam to v minulosti nevyslo, ze nase dieta nepozna kompletnu rodinu.. Na druhej strane si vravim, ved presne toto som chcela, tak preco sa teraz netesim? Preco takto reagujem?

deti95060810
7. mar 2022

mix závisti, žiarlivosti a smútku... neboj, bude dobre. 👍

pinkgirl
7. mar 2022

Sú to iba prvotné pocity. Na spracovanie tejto informácie budeš potrebovať určitý čas. Teraz si prekvapená, že ti to "až tak jedno" nie je. Je úplne normálne, že keď si mala dieťatko s ním, očakávala si spokojnú rodinu. Teraz si sama a on sa s novou partnerkou stane zas rodičom. Taký je život. Prijmi to, vyrovnaj sa so situáciou a bude to ok. Daj tomu čas 🙂.

panelacikova
8. mar 2022

asi to signalizuje, že nie si šťastná a spokojná so svojím životom. inak by ti to žily netrhalo.... no a ešte to, že vaše dieťa v budúcnosti dostane menej dedičstva z jeho strany 😀 iné dôvody nevidím 🙂

javorinska
8. mar 2022

mozno je to len taky chvilkovy pocit, zase pozri sa na to z tej pragmatickej stranky, vam to z nejakeho dovodu nevyslo, aj to ako sa k tebe alebo teda ku vam spraval. takto je to dobre 🙂

xeniii
8. mar 2022

To je prvý taký pocit, mala som to tiež keď bývalý so mnou dieťa nechcel a keď sme sa rozišli a našiel si priateľku tak po pár mesiacoch som sa dozvedela, že je tehotná, tak som ozaj bola prekvapená, zaskočená a prežívala som podobné pocity. Ale ono to prejde, prídeš na to, že ozaj to je lepšie.

aandrea9
8. mar 2022

Ži svoj život a netráp sa zbytočnými myšlienkam čo by bolo keby 🤔

kittykat22
8. mar 2022

Pretoze to zamrzi, ze bude mat s inou zenou planovane rodinu ked v tej vasej robil peklo. Samozrejme, ze ta napadne, preco nemoze byt stastny a normalny aj pri vas. To su ale otazky ktoru by napadli asi kazdu zenu v tvojej situacii.
Priprav sa aj na to, ze je mozne, ze mu to s tou druhou zenou moze vyjst. Mozu najst polocne rodinne stastie. Jedine riesenie tejto situacie je, ze si aj ty vytvoris pekny vztah a zivot a tak ti bude jedno co ma alebo nema ex.

janickacrazy
9. mar 2022

No je to normálne, mne sa to stalo tiež. Akože vedela som, že raz to príde, ale takisto to bol pre mňa taký zvláštny pocit a ešte keď sa dieťa narodilo v ten istý deň ako môj syn, len iný rok, tak to má trochu "zabilo". 😂