Ex a on

mimi8383
27. jún 2022

Neviem ako začať, ale môj priateľ si deň čo deň píše s bývalou. Už roky.
Majú spolu syna 16 rokov, tak to trochu chápem, že kôli nemu. Lenže ona má neznáša. A nadáva na mňa a ponižuje má pred ním. Ďalšia vec je, že sa tajne schádzajú, keď som v práci.
Ako nie je to často. Viem o dvoch razoch, lebo som to náhodou zistila.
Tvrdí mi, že ma ľúbi lenže on už so mnou ani takmer nespava a len si vypisujú. Tak neviem. Som asi paranoicka, ale neviem čo s tým🙈

sipopa
27. jún 2022

chapem aj ja to, ze su v kontakte kvoli synovi, len neviem ze ci je to nutne na dennodennej baze..ak je tam striedava starostlivost co ja viem, nie je to divne? a jasne clovek si spoji dve a dve dokopy ze zrazu spolu spavate menej pripadne vobec a teda oni si vypisuju a stretli sa tak aby si o tom nevedela. ved ked mam raz uprimny vztah a dieta s inou tak asi poviem ze sa idem stretnut nie?

pribinak
27. jún 2022

Nájdi si chlapa bez záväzkov a bude to lepšie, krajšie, jednoduchšie a hotovo

amiaja
27. jún 2022

@mimi8383 toto asi nema velku buducnost ked s tebou uz skoro ani nespava a s nou nonstop vypisuje. Vykaslala by som sa na to a nasla si normalneho pre ktoreho budem na prvom mieste ja a nie ex

syslik81
27. jún 2022

hold tu pomoze len ultimatum .. ak ho porusi je na case odist ...

staronova
27. jún 2022

Bozenku toto vsetko musi riesit modry koník! Normalne ho lutujem😕😕

kitycat
27. jún 2022

Ako dlho ste spolu vy?

anitka63
27. jún 2022

Povedala by som, že toto ani nejakú veľkú budúcnosť nemá, bohužiaľ, ak sa ťa nevedel zastať doteraz, tak si myslím, že ani nejaké to ultimátum bohužiaľ nepomôže

jaskolka
27. jún 2022

Toto ako vzťah už nevyzerá. Vypisuje si aj bezdôvodne s bývalou, tebe sa nevenuje, stretávajú sa denne. Pochybujem, že by skutočne denne potrebovali osobne aj písomne riesut 16 ročného pubertiaka.
Takže na tvojom mieste "odpiskam" koniec a nájdem si chlapa bez záväzkov. Načo sa takto zbytočne trápiť?

mimi8383
autor
27. jún 2022

@kitycat 4roky

mimi8383
autor
27. jún 2022

@sipopa áno ibaže on mi to vysvetlil tak, že sa bál mojej reakcie.
A dalsia vec. Znížila som sa a napísala jej správu , že dajme kávu a pokecáme, že mne potom podľahne a potom bude všetko ok.
Lebo cítim isté napätie. No a ona mu povedala, že ju obtazujem.

mimi8383
autor
27. jún 2022

@staronova ako to myslíte?

kitycat
27. jún 2022

Neviem kolko mas, ale ja by som sa takto ponizovat nenechala... Podla mna ho ona nechce a tak zabija cas tebou... Ani vas nezoznamil a je s nou denne v kontakte a ona ta odfajcila.. Koniec toto

mimi8383
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
au1994
6. júl 2022

@mimi8383 tak si polož otázku, prečo sú tie stretnutia tajné, keď sa stretávajú iba kvôli synovi.

moonlight1210
6. júl 2022

@mimi8383 z tvojho opisu mi to pride, ze tvoj frajer miluje, ked je hviezda show.
Ked si uziva adrenalin z “tajnych” stretnuti. Ze moze robit zakazane (ale stale bezpecne) veci. Teda veci, ktore su tak trochu cez ciaru, ale stale ma istotu, ze nenarazi, lebo vzdy to moze vsetko zabalit pod hlavicku “spolocne dieta” a vyjst z toho, ako ten najcistejsi.
Ked ma pocit, ze je muz dvoch zien, obe stoja o heho pozornost a on si “vybera”, ktorej ju venuje viac.
Konecne si uziva svoju dolezitost v zivotoch druhych.

Ty bojujes s nim, aj s vlastnou ziarlivostou. Hladas cesty, ako sa utisit, prisposobit, len aby si ho nestratila. Nahovaras si, ze ked sa spriatelis s jeho ex, tak to bude lepsie. Asi od toho cakas, ze si nebudete ako kamosky vzajomne klamat, ze ti ona povie na rovinu, co ten tvoj u nej robil (a ty zistis, ze nic take, dali kavu, pokecali, riesili syna,… a ukludnis sa). Alebo ten tvoj bude k tebe otvorenejsi ohladom veci k exke. Ze sa stanes takou rovnocennejsou v tom trojuholniku.
Myslim, ze mozem povedat na rovinu: figu borovu. O teba totiz nejde ani jednemu.
Jeho ex ta nema dovod akceptovat, a tvoje potreby jej mozu byt ukradnute. A ak by ho nahodou chcela spat, tak tym duplom sa s tebou nepojde priatelit.
No a jemu by si tym len pokazila aktualne krasne rozohratu sachovu partiu.

Byt tebou, postupne to odpiskam. Ide to tazko, ked si zalubena a nevies si predstavit, ze ho raz nebudes mat. To boli. Rovnako boli predstava, ze ked odides, tak inej da s radostou, po com si ty stale tuzila, ale on sa ani nenamahal, ked slo o teba. Ze si mu za to nestala.

Fakt je, ze ked pri inom zistis, aky je to rozdiel, ked niekomu na tebe naozaj zalezi, tak si sama povies: preco som neodisla skor? Naco som tam trpela? Co som na nom videla?