Ex a jeho nová známosť

29. júl 2024

Ahojte..S ex už nie som asi 6rokov ..Brával si syna každý druhý víkend a venoval sa mu.Len posledného pol roka ako si našiel novú,, známosť,, sa synovi vôbec nevenuje .Cez víkendy si ho berú jeho rodičia a tak isto platia aj výživné keďže ex nikde nepracuje a nikdy ani nepracoval... Nasťahoval sa k tejto novej známosti,ktorá býva v nejakej chatke bez teplej vody a tiež nikde nerobí.Už som počula od viacerých ľudí čo ju poznajú,že je to taká feťačka (buď je alebo bola)...Teraz bol syn na prázdninách u jeho rodičoch a dotrepal sa tam aj ex s touto novou známosťou a začala sa mi ,, starať o syna ,,...Kupuje mu veci ...a ja mám obavy keďže je z takého prostredia....čo je vôbec zač...Ex so mnou nekomunikuje a v minulosti mal psychické problémy a aj problém s drogami.Viete mi poradiť čo mám robiť...🙏🙏🙏

vyrovnanaosoba
29. júl 2024

Zatiaľ nič, ublížili synovi? Nedali mu jest?, nadávali mu, či na teba? Co také mu kúpili, že ťa to nahnevalo? Daj priestor aj otcovi a novej známosti. On ma pravo na vzťah a aj na syna. Syn ti určite povie, ak sa tam bude cítiť zle. Potom sa bude môcť vyjadriť aj on.

autor
29. júl 2024

@vyrovnanaosoba ďakujem za názor 🤟...Mám z toho zle pocity keďže sa nejedná o celkom normálnu ženu

melanta
29. júl 2024

Svokrovci sú zrejme normálni. Ak si celé tie roky vnuka berú k sebe na víkendy a celé tie roky platia výživné za svojho syna. Takže môj názor je, že dajú pozor, aby dieťa nebolo ovplyvnené niekým nenormálnym. Ak nie, potom to môžeš riešiť.