Ahojte..S ex už nie som asi 6rokov ..Brával si syna každý druhý víkend a venoval sa mu.Len posledného pol roka ako si našiel novú,, známosť,, sa synovi vôbec nevenuje .Cez víkendy si ho berú jeho rodičia a tak isto platia aj výživné keďže ex nikde nepracuje a nikdy ani nepracoval... Nasťahoval sa k tejto novej známosti,ktorá býva v nejakej chatke bez teplej vody a tiež nikde nerobí.Už som počula od viacerých ľudí čo ju poznajú,že je to taká feťačka (buď je alebo bola)...Teraz bol syn na prázdninách u jeho rodičoch a dotrepal sa tam aj ex s touto novou známosťou a začala sa mi ,, starať o syna ,,...Kupuje mu veci ...a ja mám obavy keďže je z takého prostredia....čo je vôbec zač...Ex so mnou nekomunikuje a v minulosti mal psychické problémy a aj problém s drogami.Viete mi poradiť čo mám robiť...🙏🙏🙏
@vyrovnanaosoba ďakujem za názor 🤟...Mám z toho zle pocity keďže sa nejedná o celkom normálnu ženu
Svokrovci sú zrejme normálni. Ak si celé tie roky vnuka berú k sebe na víkendy a celé tie roky platia výživné za svojho syna. Takže môj názor je, že dajú pozor, aby dieťa nebolo ovplyvnené niekým nenormálnym. Ak nie, potom to môžeš riešiť.
Zatiaľ nič, ublížili synovi? Nedali mu jest?, nadávali mu, či na teba? Co také mu kúpili, že ťa to nahnevalo? Daj priestor aj otcovi a novej známosti. On ma pravo na vzťah a aj na syna. Syn ti určite povie, ak sa tam bude cítiť zle. Potom sa bude môcť vyjadriť aj on.