Ešte mi nedal ani pusu

stefania2m
20. jún 2024

Dobrý deň. Stretávam sa s jedným mužom cca mesiac. Mozno aj trosku viac. Chodíme. Spolu na prechádzky, nakupy. Voziť sa na motorke. Keď. Stratil prácu veľmi som sa snažila. Ho psychicky povzbudiť ze. Všetko bude v poriadku. 1.7. Ide na. Operáciu s chrbticou, pretože ma neznesiteľné bolesti. K tomu mi povedal ze by nikdy nechcel aby ho jeho nová frajerka takto videla. Povedal o mne svojej rodine. Predstavil ma. Svojim kamošom. Avšak nikdy mi nedal ani len pusu. Maximálne. Sa objímame. To celkom dosť. Ale nič viac... Keď bol raz opitý tak mi povedal ze by so mnou chcel dieťa a druhy krát mi v opitosti povedal ze. By chcel aby som s. Nim bývala. A keď. Sme sa za triezva trochu o tom bavili tak mi povedal ze po tej jeho operácii keď. Všetko dobre dopadne. Ze. Začíname od. Znova, że si ináč porozprávame. A moja otázka je. Aký by ste z toho mali pocit? Ja mam pocit ze. Sa mu asi fyzicky nepáčim keď nič neskúša, ani len pusu. Trávime spolu viac menej každý deň. Len tam proste nie je nič fyzické.

walentina7
20. jún 2024

A vek? Mozno je panic, mozno sa hanbi. Este sa nebozkaval. Existuje filemafobia.

anjelicek26
20. jún 2024

Tak na to, ze spolu chodite mesiac, ste toho stihli az az... kazdopadne ako pise kocka vysie, kludne moze byt panic alebo mat problem v tejto oblasti (problemy s erekciou, mikro penis) a oddaluje intimitu co najdalej a najneskor, aby ta nestratil...

andreatytler
20. jún 2024

@stefania2m Myslim ze ta nechce, ako vravis, nepritahujes ho. Ale vies co, kasli na to ze ta nebozkava. Ak bol za 40 dni uz 2x dni opity (a mozno aj viac) tak od neho utekaj co najdalej.

stefania2m
autor
20. jún 2024

@anjelicek26 vek ma 36 rokov. Ja 32 rokov. Panic nebude určite lebo mal celkom dlhý vzťah cca 7 rokov ktorý neskončil práve najlepsie. Baba ho okradla a ešte. Nahlásila na políciu za vyhrážky. Objektívne myslím ze ona to prehanala... Mne je len cudne strašne ze anni ta pusa nebola... Nechápem na. Co sa vlastne. So mnou denno denne stretava a zbytočne marnime čas. Ale nemám odvahu sa ho to takto na rovinu opytat
Aši až príliš. Sa bojím odmietnutia
Ale. Každým dňom sa. Naňho namotavam viac a viac. Pozerám si jeho fotky keď s ním nie som, myslím naňho... No ako debilna pubertiacka

walentina7
20. jún 2024

@stefania2m daj mu pusu ty. Som zvedavá ako sa zachová. Či sa odtiahne, či bude pokračovať. Ak by sa odtiahol tak by som na žiadne ďalšie rande nešla.

stefania2m
autor
20. jún 2024

@walentina7 kiežby som na to mala odvahu...

ovaaa
20. jún 2024

Už to, že chlap je opitý a pred tebou v začiatkoch by mi blikala kontrolka. Čo sa týka intímnosti, normálne by som sa s tým nesrala a spýtala sa všetky otázky ktoré mám k jeho chovaniu , nemáte 15. Na začiatku nemáš čo stratiť, ale dozvedieť sa bolestivé fakty, keď už budeš namotaná tak to bude inak bolieť. Musíš byť odvážna a zodpovedná nakoľko hľadáš chlapa do života nie? Kľudne mu povedz, že chceš aby ťa pobozkal.

stefania2m
autor
20. jún 2024

@ovaaa No máš pravdu... Keď. Asi pred. 2 týždňami sme nejak tu tému začali, omylom, povedal, že aby si mohol začať vzťah ze sa najprv musí vrátiť do normalnosti. Ze si musí poriesit tu chrbticu a zastabilizovať asi prácu... No odvtedy bol ten,, vylev,, aby som s. Nim bývala ze ako veľmi. By to chcel a vtedy mi tak dal hlavu na hrudnik. Sedeli sme v aute. Celkom to bolo romantické. Keď bol vtedy pri pity tak ma aj myslím letmo pohladka po prsiach. Akoze nejaký dotyk... Ja si ozaj už pripadám ako idiot... Odvahu na priamu konfrontáciu ale nemám

lintu
20. jún 2024

Chce sa s tebou rozprávať po tej operácií, tak už by som tých pár dní počkala.

anketkarka
20. jún 2024

Podľa mňa to má niečo spoločné s jeho zdravotným stavom a chce byť k Tebe férový, že si akože nezačnete vzťah, kým on nevie o svojej budúcnosti slobodne rozhodnúť, keďže je obmedzený zdravotným stavom. Asi aby si vedela na čom bude a s kým "do záväzku" vlastne ideš. Možno ak tá operácia nedopadne dobre, tak mu hrozí invalidita. Berie to tak, že teraz keďže nebola ani pusa, tak akože vzťah nemáte, a potom sa môžeš rozhodnúť, ak by náhodou bol invalid, či ho chceš aj tak.

dadka1997
20. jún 2024

@stefania2m mesiac sa stretavate a uz stihol byt pred tebou opity .. jeho byvali vztah nedopadol dobre, ex ho okradla a udala za vyhrazanie? Niečo mi na tom riadne ale že riadne smrdí.. 🤨

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
muchotrafka298
20. jún 2024

Ja by som to cele prehodnotila. Hlavne ked bude potrebovat pomic po operacii. Aby si neskoncila ako jeho opatrovatelka a ked sa da dokopy, tak zisti, ze vlastne si fajn kamoska a tym to konci. Nie ste 15 rocme decka, treba sa ferovo na rovinu porozpravat. Ked chlao zenu chce, tak aj intimne a nezabrani mu ani bolest chrbtice ani zla praca.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martul
20. jún 2024

@stefania2m ešte pridaj viac bodiek nech sa ti lepšie číta!!!

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stefania2m
autor
20. jún 2024

@taynee ak som to dobre pochopila tak par týždňov dozadu mu vstrekovali steroidy do miechy a teraz ma ísť na nejaké laserové spalenie nervov. Liekov berie ozaj dosť, ma ich po celom byte. S tou motorkou som ho možno ja trošku popchla aby sa trosku odreagoval. Snažím sa ho rozptýliť ako sa len dá.

stefania2m
autor
20. jún 2024

@dadka1997 No ono asi aj mne by sa mali rozblikat red flags ale asi podvedome ma bavia problémovi muži a potom to aj tak dopadá so mnou.

blah24
20. jún 2024

@stefania2m ja , memu dnes uz manzelovi, sem po 2 mesicich schuzkach, musela uz rict ze chci pusu. Tak se stydel ze nevedel jak na to 😅 tak treba si vyptat 😉

janage
20. jún 2024

@stefania2m takže silné lieky a do toho sa v priebehu mesiaca minimálne 2x opil? A ty ho ťaháš na motorku? Môže vôbec s tými liekmi šoférovať?
Obaja si koledujete o pekný pruser.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stefania2m
autor
20. jún 2024

@blah24 obdivujem odvahu... Ja sa strašne bojím ze by mi povedal ze nie. Ze on to tak necíti... Aj keď my sa strašne veľa nasmejeme, sme pomerne dosť povahovo podobní, mame rovnaké názory na veci. Vieme sa zhodnúť. Ale ta akákoľvek absencia fyzického kontaktu (ak nerátam objatia a občas také stuchnutie do rebier) mi nedá spávať a príde čudná.

stefania2m
autor
20. jún 2024

@janage no keď to takto čítam myslím ze máš pravdu

larisa
20. jún 2024

Za mesiac čo spolu chodíte už bol dva krát opitý. Zrejme si rád vypije. No bola by som opatrná a až tak by som sa na neho nenamotala. A rýchlo vycuvala zo vzťahu.

stefania2m
autor
20. jún 2024

@taynee Ďakujem veľmi pekne za objasnenie. Samozrejme už tomu prispôsobím trávenie spoločného času. Niekedy som ozaj ako pojasene decko.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monikkatt
20. jún 2024

@martul a ty pridaj viac vykricnikov!!!

Autorka, tento chlap je cely divny.. opija sa pred tebou, mal opletacky s policiou za vyhrazanie byvalej priatelke, neda ti ani pusu. Cele zle.

stefania2m
autor
20. jún 2024

@taynee No hlavne o jeho bolestiach musí vedieť on a zhodnotiť co môže a čo nie. Ale máš pravdu, podcenila som to. Viem, że určite berie antibiotika kvôli možnému zápalu a rozhodne lieky od bolesti. Ale konkrétne názvy neviem.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalienka12
20. jún 2024

@stefania2m Berie ta ako kamosku, neciti fyzicku pritazlivost. Ale to neber osobne, na svete je vela inych chlapov, ktorym sa pacis alebo budes pacit. Ak by si ho pritahovala, uz daaaavno by ta chcel pomilovat (nie pusu iba), to je proste priroda, chlapovi ked sa zena paci, nezastavi ho nic. Takze bud si to nastavis v hlave takto, alebo vycuvaj a viac mu nezdvihni telefon.