Drzí ľudia

17. feb 2024

Ahoj,ja by som sa chcela spýtať či ste mali skúsenosť s tým že by vám vulgárne vynadal človek ktorého ani nepoznáte,ja som síce prechádzala cez miesto ktoré má povesť že sú tam feťáci a predávajú sa tam drogy ale zaskočilo ma že ma z ničoho nič začala vulgárne osočovať nejaká staršia žena mala určite aspoň 65rokov , nikdy som ju predtým nevidela, ešte teraz sa trasiem , možno som jej niekoho pripomenula neviem.

levandula7
17. feb 2024

drzí*

Nie, nemám takú skúsenosť a ak ju naozaj nepoznáš a ešte to bolo aj bezdôvodne, asi nie je dôvod sa tým zaoberať.

monikkatt
17. feb 2024

Tak ked ides cez miesto kde sa zdrzuju hentake individua tak sa necuduj.. dnes ti vynadaju aj na normalnej ulici a nie este vo fetackej stvrti, taky je dnesny svet.. drzi ludia su vsade

autor
17. feb 2024

@monikkatt Ďakujem,ja som skôr introvert,moc medzi ľudí nechodím,ale dosť sa ma to dotklo aká bola ku mne drzá

diewcatqoo
17. feb 2024

Od nejakej stratenej existencie by sa ma taketo slova vobec nedotkli. Uz x krat ma nejaky zobrak alebo bezdak poslal niekde, ked som mu odmietla nieco dat. A to nehovorim o tom, kolkokrat ma prekliala Milka v Kosiciach (Kosicania budu vediet, kto to je). Taketo reci jednym uchom dnu a druhym von.

kitycat
17. feb 2024

Mozno si introvert, ale ake take pivedomie o svete by si mat mohla

monikkatt
17. feb 2024

Chapem ze to cloveka prekvapi.. niekedy aj ja mam pocit ze dnes uz usmev, pozdrav a mile slovo su skor rarita
Zabudni na to, aj u nas po meste chodi taka posahana zenska ktora vsetkym nadava a furt si daco rozprava, nema to v hlave v poriadku zial. Nenechaj si pokazit den 🙂

isis234
17. feb 2024

Z pleca na pleco,, jedným uchom dnu, druhým von- také bzzzn,, To nepatrilo tebe. Možno si jej niekoho pripomenula.. Nezaoberaj sa tým.
Mne vaicerí ľudia, vo viacerých mestách , ale slušne, povedali že im niekoho pripomínam.

babulkomale
17. feb 2024

Čiarka sa píše hneď za slovom, bez medzery a potom je medzera a ďalšie slovo.
Neviem koľko máš rokov, ale počula si už o duševných chorobách? Tí ľudia nevidia teba, ale niečo úplne iné, možno potkany, možno pavúky alebo zelených mužíčkov...to nemôžeš brať osobne. A keď sú na drogách, tak možno aj chodiacu dúhu.
Všímam si akúsi módu označovať sa za introverta a ospravedlňovať tým úplne všetko, od absencie sociálnych zručností až po neznalosť toho, ako svet funguje...

gabika0825
17. feb 2024

A si si ista že to vôbec bolo na teba? Keď tam možno v okoli boli další ľudia ako vieš že to bolo smerované tebe? Mne sa tato vec stala obchode, bolo to pred záverečnou a boli tam nasi “spoluobčania”, jeden človek ktorý bol už na odchode a ja. Táto skupina spoluobčanov, ktorých bolo asi 6 sa rozpŕchli po obchode a ja som bola akurát v uličke s jedným zo skupiny. Ten si stále niečo mrmlal a pozeral na mna stále, neriesila som. Ako som odchádzala z uličky tak začal vulgárne vykrikovať - ani tu nechcem písať konkrétne čo kričal, lebo to bolo naozaj hnusne. Tak som sa otočila ze čo to vykrikuje, čo si to dovoľuje. A on sa len tak na mna pozrel ze “veď pani zlata, to nekricim na vás…….za rohom stala jeho asi partnerka predpokladám, tá začala potom kričať do neho a potom začali debatu v “ich jazyku” tak už som nerozumela. 😀😀 ale tiež má to rozhodilo už som mala tlak 100 na 200 😀

laurika999
18. feb 2024

Prečo si tak pripúšťaš slová od nejakého skrachovanca. Je to pre teba neznámy človek.