Ahoj,ja by som sa chcela spýtať či ste mali skúsenosť s tým že by vám vulgárne vynadal človek ktorého ani nepoznáte,ja som síce prechádzala cez miesto ktoré má povesť že sú tam feťáci a predávajú sa tam drogy ale zaskočilo ma že ma z ničoho nič začala vulgárne osočovať nejaká staršia žena mala určite aspoň 65rokov , nikdy som ju predtým nevidela, ešte teraz sa trasiem , možno som jej niekoho pripomenula neviem.
Tak ked ides cez miesto kde sa zdrzuju hentake individua tak sa necuduj.. dnes ti vynadaju aj na normalnej ulici a nie este vo fetackej stvrti, taky je dnesny svet.. drzi ludia su vsade
@monikkatt Ďakujem,ja som skôr introvert,moc medzi ľudí nechodím,ale dosť sa ma to dotklo aká bola ku mne drzá
Od nejakej stratenej existencie by sa ma taketo slova vobec nedotkli. Uz x krat ma nejaky zobrak alebo bezdak poslal niekde, ked som mu odmietla nieco dat. A to nehovorim o tom, kolkokrat ma prekliala Milka v Kosiciach (Kosicania budu vediet, kto to je). Taketo reci jednym uchom dnu a druhym von.
Mozno si introvert, ale ake take pivedomie o svete by si mat mohla
Chapem ze to cloveka prekvapi.. niekedy aj ja mam pocit ze dnes uz usmev, pozdrav a mile slovo su skor rarita
Zabudni na to, aj u nas po meste chodi taka posahana zenska ktora vsetkym nadava a furt si daco rozprava, nema to v hlave v poriadku zial. Nenechaj si pokazit den 🙂
Z pleca na pleco,, jedným uchom dnu, druhým von- také bzzzn,, To nepatrilo tebe. Možno si jej niekoho pripomenula.. Nezaoberaj sa tým.
Mne vaicerí ľudia, vo viacerých mestách , ale slušne, povedali že im niekoho pripomínam.
Čiarka sa píše hneď za slovom, bez medzery a potom je medzera a ďalšie slovo.
Neviem koľko máš rokov, ale počula si už o duševných chorobách? Tí ľudia nevidia teba, ale niečo úplne iné, možno potkany, možno pavúky alebo zelených mužíčkov...to nemôžeš brať osobne. A keď sú na drogách, tak možno aj chodiacu dúhu.
Všímam si akúsi módu označovať sa za introverta a ospravedlňovať tým úplne všetko, od absencie sociálnych zručností až po neznalosť toho, ako svet funguje...
A si si ista že to vôbec bolo na teba? Keď tam možno v okoli boli další ľudia ako vieš že to bolo smerované tebe? Mne sa tato vec stala obchode, bolo to pred záverečnou a boli tam nasi “spoluobčania”, jeden človek ktorý bol už na odchode a ja. Táto skupina spoluobčanov, ktorých bolo asi 6 sa rozpŕchli po obchode a ja som bola akurát v uličke s jedným zo skupiny. Ten si stále niečo mrmlal a pozeral na mna stále, neriesila som. Ako som odchádzala z uličky tak začal vulgárne vykrikovať - ani tu nechcem písať konkrétne čo kričal, lebo to bolo naozaj hnusne. Tak som sa otočila ze čo to vykrikuje, čo si to dovoľuje. A on sa len tak na mna pozrel ze “veď pani zlata, to nekricim na vás…….za rohom stala jeho asi partnerka predpokladám, tá začala potom kričať do neho a potom začali debatu v “ich jazyku” tak už som nerozumela. 😀😀 ale tiež má to rozhodilo už som mala tlak 100 na 200 😀
Prečo si tak pripúšťaš slová od nejakého skrachovanca. Je to pre teba neznámy človek.
drzí*
Nie, nemám takú skúsenosť a ak ju naozaj nepoznáš a ešte to bolo aj bezdôvodne, asi nie je dôvod sa tým zaoberať.