Drzá mladá kolegyňa

19. nov 2024

Ahojte. Pomôžte mi uzemniť mladšiu kolegyňu! Tie dnešné mladé žaby nemajú žiadnu úctu voči starším osobám. Mám 44 rokov, kolegyňa 28. Minulý utorok na mňa vyštekla. Žaba jedna precitlivená. Dohadovali sme čas a miesto vianočného večierku. Ona je dosť divná v poslednom čase. Ja som navrhla miesto viac na úrovni. Ona navrhla totálny prepadák kde je nuda. Nemôžeme trošku žiť? Tancovať? Samozrejme v srande som jej povedala aby do toho nemudrovala pretože sa do toho nerozumie. Nikam nechodí tak ako môže poznať??? A mladá mi hovorí: nemusím všetkému rozumieť stačí že rozumieš všetkému ty......
Neviem kam smeruje dnešná generácia ale trošku úcty......Ja som prostoreká čo mám na srdci to poviem tieto precitlivené osoby robia iba okolo seba halóóóó

iivancova
19. nov 2024

Možno si problém ty a tvoja prostorekosť a všade ťa je veľa. A nevadíš jej preto, že je “mladá žaba”, ale preto, že také typy nemá rada. Ale nepoznám ťa, nechcem ťa v žiadnom prípade uraziť, len to môže byť proste inak ako si myslíš.

hederamonstera
19. nov 2024

Boze znies hrozne, zato ze si starsia, neznamena, ze aj vies viac. Troska sebareflexie

10zabka
19. nov 2024

tuším je tu precitlivelý niekto iný 😉

autor
19. nov 2024

@hederamonstera Mám viac skúseností. To nemôžeš poprieť. A mňa učili mať k starším úctu

sablinka
19. nov 2024

Prosím nikoho neuzemňuj, len seba.

milanemila
19. nov 2024

Mne skor ty prides ako drza stara kolegyna :D aky das, taky dostanes.

jaass
19. nov 2024

Raz by mi nejaká povedala, že sa do niečoho nerozumiem tak by som ju niekde poslala ;) a to či mám 20 alebo 30 alebo 40. Si sedliačka, že sa tak spravas? Maj úroveň 🤦‍♀️

miracle25
19. nov 2024

No skutočne to znie že problem si ty, vekom si uctu nezaslúžiš bohužial😅

cacianka
19. nov 2024

Tá mladá má pravdu, vek nerovná múdrosť, skúsenosť.
Ako si sa na ňu ocapila, tak ti to vrátila

autor
19. nov 2024

@jaass ako sa môže rozumieť niekto do niečoho keď nerobí takéto aktivity? Taká domasedka?

kleopatra114
19. nov 2024

Však ty si k nej bola prvá drzá, či ? Však má iba o 16 rokov menej , tak buď trochu úctivá aj ty . Mna zas učili , že sa mám s rešpektom chovať ku každému človeku , ktorý si to zaslúži .

terezka1947
19. nov 2024

No....ale drzá si bola aj ty.
Ona ti len odpovedala presne rovnakým štýlom.

autor
19. nov 2024

Ja som povedala iba pravdu.

terezka1947
19. nov 2024

Ale aj ona🤷

15tibetan3
19. nov 2024

prepac, mam vek ako ty, ale prve prislovie co ma po precitani tvojho statusu napadlo bolo: Zabudla krava, ze telatom bola. Ty sama si na nu prva vybehla, vsetko sa da povedat v ramci slusnosti bez ohladu ci je starsia alebo mladsia.

gleep1
19. nov 2024

Ty si dobre mimo. Ty si ta drzá. Úctu si treba aj zaslúžiť, nemáš tak vysoký vek aby 28 ročná musela byt pred tebou ticho, aj ty si mladá žaba a riadne nesympatická mladá žaba

marca12
19. nov 2024

Ty si presne ten typ,ktory si vyzaduje uctu,ale spravas sa k mladym povysenecky a si drza. Ona si len urcila hranice. Keby mi aj 80rocny dedko vystekol,tak mu odpoviem tak ako tvoja kolegyna. Neznasam,ked sa starsi povysuju nad mladsich.

10zabka
19. nov 2024

máš pocit, že môžeš hodnotiť druhých. Neviem, kto ti dal to právo, ale sebavedomia máš na rozdávanie. Povedala si jej pravdu a ona ti ju povedala tiež. 1:1 Aký dostaneš, taký vráť. A úcta? Ku komu? K prostorekej sebavedomej a povýšeneckej žene?

anavixy
19. nov 2024

Uctu treba mat aj k mladsim. To uz mnohych nenaucili.

marca12
19. nov 2024

S tebou musi byt radost pracovat

jaass
19. nov 2024

Prečo posudzuješ? Prečo by nemohla ona povedať svoj názor? Nie každý vymeta podniky jeden po druhom ako ty 😀🤦‍♀️

autor
19. nov 2024

Ja mám dosť svojich starostí takéto precitlivene osoby by mali vyhľadať nejakú pomoc. Pretože ja som povedala pravdu. A ona sa tvári ako by nič. Zaujímavé je to že doteraz jej to nevadilo. Som prostoreka a veci nemyslím v zlom. Hovorím pravdu. A zrazu taká zmena a drzosť??

mamamasama
19. nov 2024

Nechcela by som za kolegyňu takú starú bosorku ako si ty. A nie je to vekom, ale tvojim spravanim. 😳

reanda
19. nov 2024

44 je starsia osoba? 😀

jaass
19. nov 2024

Pomoc vyhľadaj ty. Opakujem, raz by mi nejaká povedala, aby som nemudrovala. A ešte zabudla som, že ona na teba čo? Vyštekla? Pokial viem ľudia rozprávajú. Ty kde žiješ že máš taký slovník a správanie?

gleep1
19. nov 2024

Ty si precitlivelá, ona dávno na tvoju poznámku zabudla a ty sa tu rucas. Sa spamataj ty si drzá a precitlivela. Nerieš koléginu ale seba.
Doteraz jej to nevadilo? Akože ty do nej zabrdas dlho a ona mlčala a konečne ti niečo odpovedala naspäť a ona je zrazu precitlivelá? Si psychopat? Alebo čo si ty?
Si tak strašne mimo že normálne neverím že toto je real, musíš si z nás stranou robiť

personality
19. nov 2024

@jaass ved pomoc tu už vyhľadala 😂 citlivka

belasy_motylik
19. nov 2024

Správaš sa ako nevrlá nepríjemná 80tnička. Nikto a nič ti nedáva právo sa nad nikoho povyšovať a ak chceš argumentovať svojim vekom, tak práve ten v tvojich rokoch už dáva povinnosť vedieť že úcta sa nezískava vekom, ale ľudskosťou.

petamich
19. nov 2024

Je rozdiel medzi prostoreka a drza. Netreba si to mylit a obhajovat ;)

simona20201309
19. nov 2024

😂 mam približná tvoj vek ale ani by mi nenapadlo vyjadrovať sa o 28r ako o mladej zabe. Po prvé, 28r nie je mladá zaba a ani ja sa v mojom veku necítim ako stará. Nikdy by mi nenapadlo sa povysovat nad kolegyňu kvôli veku 🙈
Ak to nie je vymyslene, tak fandím kolegyni 😆
Nech sa nedá a nech ta trosku uprata