Ženy, zažili ste už vzťah kedy ste aj po rozchode boli v kontakte hádali ste sa tak ako aj počas vzťahu ktorý ste radšej preto ukončili? povedali ste si že už nikdy takého chlapa nebudete chcieť a nikdy s ním nebudete aj okoliu ? No nakoniec sa zmenil na 100% opäť ste si k sebe našli cestu a správal sa ako úplne iný človek a dali ste sa dokopy ? Netrápili vas potom výčitky ? Nechovali sa k vám ľudia inak že ste spravili úplne opak toho za čím ste si roky stali? Riešim to s kamoškou trápi sa čo povedia ostatní keď sa dozvedia že sú opäť spolu, dokonca už plánujú aj spoločnú budúcnosť,neskôr dieťa rodinu, naozaj sa zdá že sa to úplne otočilo narozdiel od toho ako to bolo. Ja jej hovorim stále že nemá dbať na to čo povedala keďže bola v inej situácii, on sa správal inak aj ona. Ďakujem za odpovede chcem ju len povzbudiť že nie je jediná ktorá zmenila rozhodnutie.
Chlapa si treba všímať ako sa správa k ľuďom v okolí. Veľa napovie, ako sa správa k vlastnej matke, sestre (takto sa bude správať aj k žene časom), či má v úcte jednoduché povolania, napr.smetiarov, upratovacov košíkov pred Tescom....a druhú šancu by som dala. Ale, naozaj záleží, ako sa správal a v čom sa zmenil. Niektorí chlapi proste dozrejú...
Pred rokom a pol som sa chcela rozviest s manzelom, kvoli tomu ze bol uplny egoista, vtedy s 1,5rocnym synom ziadna pomoc, a mali sme financne problemy. Všetky kamosky to vedeli. Teraz by som svojho muza nikdy nevymenila, znenili sme sa obaja, o maleho 3r sa stara uzasne, ja uz chodim dk práce, finančne sme na tom skvele a všetkým kamoskam hovorim ze sme presli "pôrodom osobností " a je mi jedno co si o tom myslia. Nam je dobre. Beriem to tak, ze ma podrzali v tazkych chvilach ale aj nazory sa mozu menit
@cocolino234 nepisala si niekde, ze mas19? Alebo si zle pamatam? 🤔
Ja som za to dať druhu šancu ( ale nevrhnut sa do toho bezhlavo a o dva mesiace otehotnieť) lebo stále som názoru že radšej sk povedať ja som pre to urobila všetko, ako druhu šancu nedať a potom sa v duchu trápiť a premýšľať čo mohlo byt keby …
Neviem si vôbec predstaviť, že by sa ozaj tam zmenil.
Koľko času medzitým ubehlo?
Podľa mňa je.to len pretvárka, kým ju dostane tam kde ju chce mať.
Bola som v takej situacii..dali sme sa dokopy.. a pocase to bolo tam kde aj pred tym. Zmeni sa, ale len na chvilku. A co si myslia ostatni, jej moze byt uplne jedno, skor nech mysli na seba. Nech si ho preklepne, pred tym nez si spravia dieta.
Z mojich skuseností sa ludia nemenia...ak tak malokedy k lepsiemu.. nie nedala by som druhu sancu.. z dazda pod odkvap...vezmu sa a bude to zas to iste..nevravim o tom ked pride casom.dieta... podla mna iba pretvarka. Ja uz ludom neverim a nedoverujem. Druha sanca u mna uz nie je...raz sklame sklame aj druhykrat. Moj nazor.
Až prestane riešiť, kto si čo o nej myslí, až vtedy začne naozaj žiť a bude šťastná!
Absolútne by ma netrápilo, čo si pomyslia druhí. Ide o moje šťastie a môj život, nie o nich.
ťažko povedať. ako dlho sa ten chlap k nej správa inak? aspoň 2-3 roky? žijú spolu takúto dobu a celý čas seká dobrotu? alebo sú to 2-3 mesiace a spolu nežijú?