Priatel ma novu kolegynu. Nechcem to moc rozvadzat, ale pracuje vo velkom muzskom kolektive, je tam pomerne malo zien. Je to statna sprava....prisla im tam nova kolegyna. Prednedavnom mali teambuilding a tato dotycna sa tam vyspala s dvoma kolegami a zevraj tam polonaha tancovala. Momentalne prechadzam s priatelom krizou a bojim sa, ze tato dievčina to vyuzije a bude sa pokusat aj o neho, nakolko ma v praci vyssiu poziciu. Po tomto zisteni som prezrela frajerovi mobil a zistila som ze si s dotycnou pise...boli to len take hluposti, ale viem, ze mak s nou aj sluzbu. Mam totalnu uzkost z toho vsetkeho. Neviem vobec, ako sa sa zachovat. Dotycna ma tesne po 20tke a nechapem, ako mozu byt chlapi tak debilni a vyspat sa so zenou, ktoru tam mali viaceri. Je mi z toho na grcanie. Mam 4 rocny vztah a normálne zacinam o nom po tomto vsetkom pochybovat
Nuž bud mu veríš alebo nie.Toto nie je o tej kolegyni🙂Vieš,koľko takých beha po svete?Vystrielas ich?
Ja by som sa s nim porozprávala riadne bez servítky
V čom spočíva tá vaša kríza ? A je tip človeka, ktorý by sa dokázal s takou vyspať? Lebo napríklad môj chlap s takou nie, aj keby je sám. Kedysi mal takú kamošku, bol vtedy nezadany asi 3 roky a aj tak sa nedal zlomiť, lebo sa bál pohlavných chorôb 😃
@ja2122 mam z toho hroznu uzkost. Ja viem, ze tu nenajdem moc pochopenia a ze kazda bude hovorit, ze ked chlap nechce, tak sa nic nestane. Ale ja mam momentalne velmi tazke obdobie, samozrejme si to prenášam aj do vztahu a ked si predstavim, ze sa tam okolo neho premava 20 rocna bezstarostna zaba, ktora sa s nim uchechtava, tak ano, citim sa oslabena. Nech mi ziadna nehovori, ze na mojom mieste by sa necitila rovnako
@zuzana9393 ja som si to tiez vzdy myslela, ze nie je taky typ. On je vkuse doma, nikde nechodi....ale ked je v praci, ako mozem dat za neho ruku do ohna?
Náhodou ja to velmi dobre chapem ale dokedy by som si to s nim nevydisktutovala nemala by som pokoja
@ja2122 mas pravdu. Asi mu to poviem otvorene, ako sa cítim, ziadne sceny, ale poviem mu to cez pocity, ze sam vie, ako sa trapim v poslednej dobe, ze ci mi chce pridavat este viac
Ano presne tak. Drzim vam palce. Pomoze to uľaví sa vam
Vy mate kolko rokov a o com si pisali?
@ja2122 dakujem krasne 🙏🏼
Ty za neho ruku do ohna davat nemusis. On ide so svojou kozou na trha a bud to ustoji alebo nie.
Ty sa s nim nerozpravaj cez pocity. Na toto chlapi nereaguju. S chlapmi sa jedna na rovinu, treba veci presne pomenovat a nie zoabalovat do pocitov. Normalne povedz co konkretne ta trapi, nie omacky.
@domkakvet bezne veci pracovne. Ale napisal jej napriklad, ci po tej sluzbe dorazila v poriadku a kedze je jej nadriadeny, este ju tam chvalil, ze aka je sikovna a ze dufa, ze neodíde od nich 🫤 ja mam 29 a priatel 30
Ale ty máš záujem o chlapa za ktorého nemôžeš dať ruku do ohňa? Ktorý by bol schopný to spraviť? Je to ešte len tvoj frajer, radšej nech to urobí teraz ak to má v povahe, ako potom keď budeš za neho vydatá a budeš mať okolo krku zavesené tri deti.
@viestta myslela som to tak, ze mu nebudem robit sceny a vyzjapovat, obviňovať ho, ale ze mu narovinu poviem ako sa ja citim, ako mi to ublizilo atd
On ma 30 a ona 20 a vyssiu pracovnú pozíciu? Netypické, asi je šikovná, ale aj tak asi nič nezmôžes okrem práce na tých veciach, ktoré prenášas do vztahu
Už čítam a už to dáva viac zmysel…
Co ti ublizlo? To, ze sa vyspala s kolagami? To, ze mal s nou sluzbu a potom jej pisal? Ja sa v tom stracam. Ako sa v tebe musi stracat ten tvoj chlap si neviem ani predstavit...
Z mojej skusenosti zeny casto precenuju atraktivitu svojich partnerov u inych zien. To, ze sa tebe zda neodolatelny a najlepsi, neznamena, ze sa tak zda kazdej - nehovorim, ze tam nie je nejaka sanca, ale je podstatne mensia, nez si obvykle znepokojene partnerky myslia.
Som permanentne jedina zena v cisto muzskych kolektivoch a za celu karieru sa mi pacilo 0, slovom nula kolegov. Pocet manzeliek/partneriek, ktorym sa nepacim ja uz len za to, ze som, asi by som to nenaratala 🤷♀️
Ja som mala priateľa, ktorému asistentku robila bývala priateľka s ktorou žil 5 rokov, chodili bežne spolu na služobky, cestovali spolu po svete. A čo iné mi ostávalo ako mu veriť ? Vždy som to brala tak, čo sa má stať sa stane, ja som vkladala do vzťahu maximum čo som vedela a keď on pochybí, tak jeho chyba. Netráp sa nad niečim čo sa ani nestalo a určite už myslíš na kadečo. Máš priateľa, dôveruj mu, staraj sa o váš vzťah a keď si ho priateľ nebude vážiť tak načo ti taký bude ? Ber to pozitívne a dôveruj🙂
Porozpravaj sa s nim o tom.
@autorka, hlavne mu nehovor, že si mu kontrolovala mobil. Ako chlap ti môžem povedať, že by mi bol taký rozhovor značne nepríjemný, najmä ak by som s tou kolegyňou nič nemal a ani by som nad tým neuvažoval. Ak si prechádzaš ťažkým obdobím a príčinou nie je váš vzťah, tak nechaj muža aby ti bol oporou, nech cíti, že ho potrebuješ. Ak je normálny, tak bude mať tendenciu chrániť ťa a ani mu nenapadne aby ti bol neverný. Ak je príčinou tvojich úzkostí váš vzťah, tak je to horšie, ale stále môžeš spolu s ním pracovať na tom aby sa to zlepšilo. Neviem detaily, ale je normálne, keď vzťahy niekedy drhnú a neznamená to hneď že by niekto z partnerov okamžite utekal do postele k niekomu inému.
@bluka2 moj partner ma vyssiu poziciu, nie ona
@dorottka ja to chapem, ale po rokoch pocuvania pribehov, ako to chodi v statnych zlozkach a ake zeny tam velakrat robua, uz stracam nadej. Tolko rozbitych manzelstiev...a este ked podaktore sa splhaju na vyssie pozicie tymito sposobmi a je im jedno, ze vlezu do postele aj menej atraktivnym myzom...hlavne, ze slubene vyssie miesto dostanú. A netvarme sa, ze nie su zeny, ktore to s muzmi vedia lepsie, ako tie druhe a dokazu velmi rychlo ziskat, co chcu. Hlavne tam, kde je nieco nastrbene
Sustred sa asi skor na seba a na problemy, ktore riesis. Ja by som tipla, ze kvoli tomu tazkemu obdobiu, ktore mas, si mozno ako partnerka velmi neveris, hlavne ak sa to odzrkadluje aj na vztahu. V takom stave clovek potom vidi ohrozenia aj tam, kde nie su. Ak by to nebola tato kolegyna, bolo by to nieco ine. Toto treba mat na pamati vo chvili, ked ta napadne skontrolovat chlapovi mobil alebo mu spravit nejaku ziarlivostnu scenu. Maximum, co by som muzovi v takomto stave povedala, je, ze by som sa mu priznala so svojimi strachmi, ale s tym, ze su to moje strachy a snazim sa ich ovladnut, ale uplne mi to zatial nejde, lebo riesim aj ine tazke veci a sype sa to na mna. Urcite by som nehovorila, ze mi on ublizil, lebo mne sa z opisu situacie zda, ze tvoj partner zatial absolutne nic nespravil.
@konicekmodry sme spolu skoro 6 rokov. A doteraz som mu verila a nikdy som si nemyslela, ze raz taketo nieco budem riesit. Bohužiaľ sa mi v poslednom case stali v zivote vecu, ktore ma zlomili, tak samozrejme sa to odzrkadlilo aj mojom sebavedomi aj vo vztahu. Neverim ze tu vsetky ste dokonale a 24/7 mate sebavedomie a nijdy ste nepochybovali vo vztahu. Ono sa to lahko hovori, ked sa do takej situacie osovne nedostanete. Nehovorím, ze ma podvádza, ale som proste v takom rozpolozeni, ze si neverim a mam strach, ze to proste vyuzije nejaka
@mojemenonikto ďakujem pekne za muzsky pohlad
@marianarem dakujem pekne, presne takto nejako to chcem s nim riesit
Tak zacni venovat cas zlepsovaniu svojho vztahu.