Da sa doverovat zene vo vztahu ked si vypisuje stale s chlapcami a to si nepisu o autach alebo otom aky bol obed ! Pritom klasicke tvrdenia uz to nespravim a bla bla ale vzdy to iste dokola .. po novom vymazavanie konverzacii snima . Doma hovori ze vsetko je v poriadku a vsetkych nas lubi . Pritom ma 36 rokov a dieta .
ak by pisala o autach je to ok? o neskodnom obede nemoze? dovera je o tom ze jej veris. aj moj muz si pise chobotiny s kolegynou ale verim a doverujem mu. nie je to dovod na odchod. len ci tam nie je aj nieco ine kvoli comu jej neveris 😉
Po poslednú vetu som si myslela, že píše nejaký teeneger o jeho frajerke. Asi tak.
Možno sa len nudí a má takú záľubu provokovať iných chlapov. Viem nič moc záľuba pre partnera, ale tak keď niekto je horolezec alebo gembler.. Pokiaľ sa to nejak nepretavuje do reality, je to celé virtuálne, nevidím problém.. Časom každého takéto aktivity prejdú
asi si myslíš,že je doma všetko OK,zrejme nie je....inak by si s nikým nepísala...
@rozculena doma ok je veľmi široký pojem. Niektorý ľudia majú úchylky a doma je viac menej všetko ok.
Ja by som skúsil sa pridať - daj mi prečítať čo tam píšeš, možno ti dám inšpiráciu.. Min bude vedieť co je obsah. A je uz len na ňom či to bude rešpektovať s prijme to. Nie je nič horšie ako neistota
@oskar15 ja by som ďalej v takomto vzťahu nepokračovala…. Len toľko…