Dostávam sa z rozchodu

5. aug 2024

Zdravim
Som single uz rok, dostávam sa z rozchodu do teraz, chcem zabúdať na to, aj keď mala nádej, že sa to ešte dokáže na dobre obrátiť a budeme spolu. Rozchod bol úplne fiasko, priateľ sa začal uprednostňovať jeho novú kamarátku, moje nervy to dlhodobo nevydržali, psychicky som sa dostala na dno a dala mu na výber, s tým že to ajtak skončím. Povedal mi, že už nič necítil. Ozývala sa mi potom, ja jemu takisto, aj keď značny záujem bol len z mojej strany. Potom som sa konečne dostávala z toho a on sa znova po 2 mes ozval a všetko bolo v keli. Chcela som si teda vyrozprávať veci, ktoré vypovedané neboli, aj on vyzeral, že chce. Len potreboval so mňa vytiahnuť aký mám život, že ho to zaujíma hrozne. Potom ma zasa odhodil, zablokoval a takto sa to točí dlho.
Viem, že to v sebe nemám vyrovnané uplne ale blížim sa k tomu pomaly.
Mali ste niečo podobné za sebou, o čo môže takémuto chujovi ist?

alickapusinka
5. aug 2024

všade zablokovať, odstrihnuť úplne všade socialne siete, tč vymeniť a nekontaktovať sa s ním.

vevebono
5. aug 2024

Ak sa chceš pohnúť ďalej, musíš spáliť most

maminkadeticiek
5. aug 2024

Jemu??O co ide tebe?!Preco ho stale riesis.Prepac,neber to ako nadavku,skor to vnimaj v tej najpravejsej podstate slova-nepripadas si ako uplna uboziacka?Zablokovat,nerisit,zabudnut,odhodit,KONIEC.Jedine riesenie ak si chces zachovat zvysky sebaucty.

54tinka54
5. aug 2024

Nevyzretý jedinec, čo sám nevie čo chce.
Alebo sebec a vypočítavec, ktorému vyhovuje to, že ťa má “v zálohe.” Tak si ťa takto motká, aby si na neho nezabudla úplne.
V*ser sa na neho.

rorino
6. aug 2024

Dala si mu kopačky,a keď ťa občas kontaktuje a zistí,že sa nemáš lepšie ako on,tak ťa nepotrebuje Možno keby si mala nový vzťah,začal by vyplávať,ako mu chýbaš.Netvrdim,že je to takto,len to môže byť jedna z možností.Mozno ťa len cez neho skúša život,či sa dokážeš zastať sama seba.