Došli mi už slzy

25. okt 2020

Zijeme v rodinnom dome , dorabame podkrovie.. este to nejaky cas potrva vzhladom na situaciu. Deti spia vedla v izbe a moj drahy manzel ma zas ziada aby som ho nechala v izbe sameho nech ma klud, inymi slovami si chce vyhonit . Nieje to prvy krat co to ziada .. lebo nema klud, ani druhy ked odmieta sex lebo je unaveny.. Vraj nema nikoho, vraj ma stale miluje ..uz to trva viac ako pol roka ..som tak hrozne otravena, sklamana, ponizena ..ked zabudol na moje okruhliny ..nekupil ani len cokoladu lebo setrime kedze korona ..inak je dost zgrlos celkovo ..uz mi dosli slzy ..neviem ako dalej ..nemam uz chut ..

solange7
25. okt 2020

Ako vies ze si chce vyhonit? Mozno mu len lezies na nervy a chce byt chvilu sam.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blcha123
25. okt 2020

Odkiaľ máš že si chce vyhoniť ?
Nechce len kľud?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matqa411211
25. okt 2020

@solange7
@blcha123 chce klud, byt chvilu sam a preto odmieta svoju manzelku pol roka? Zaujimave 🙂

solange7
25. okt 2020

@anonym tak ho normalne s kludom nechaj nech si vyhoni.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ladyk001
25. okt 2020

To čo sú za rady omg... to nie je v poriadku toto... a vietor asi nefuka len z jednej strany ..

blcha123
25. okt 2020

Nemáte hádky ? Že by ťa odmietal kôli tomu ?
No na rovinu by som sa opýtala že či mu ho môžeš aspoň ty vyhodiť keď ťa pichať nechce 😍😍🤣 a uvidíš podľa jeho odpovede ako sa zachová ...
Nemusí byť za tým všetkým druhá žena!

deti95060810
25. okt 2020

deti behajú po byte a on si za dverami robí dobre? či ako mám tomu chápať... 🙄

solange7
25. okt 2020

Zatial co si tvoj manzel honi penis, ty pises na modreho konika a cakas, ze vyriesime tvoju situaciu. Zenska spamataj sa. Chod za nim do spalne a chyt ho za vtaka. Vyplakavanie a ani my ti nepomozeme. Nikto nechce sukat zakomplexovanu zenu.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivca88
25. okt 2020

Ja som v tomto smere veľmi hrdá..
Ak správne chápem, on ťa úplne odmieta pol roka, aj napriek tvojim pokusom, takže očividne tam niečo nesedí.
Žiaden normálny chlap by neuprednostnil tak dlho niečo virtuálne, než niečo reálne.

Možno triafam vedľa, ale možno ho už nepritahujes fyzicky.
Alebo má nejakú inú a s tou si píše a teba má kvôli záväzkom a majetkom. Proste sexuálne veci si rieši sám.

Peniaze nepeniaze, ja by som sa bola schopná aj rozviesť a chcela by som niekoho, kto bude mysliet aj na moje šťastie, nie iba na to svoje.
Viem že mnohe by takúto situáciu ani neriešili, ba by boli spokojne, že majú od chalapa pokoj, avšak nie každá sme rovnaká.
Ja bez fyzického kontaktu sotva vydržím pár dní..
Takéto sebecké a egoisticke riešenie aké robí jej muž, tak to by bola na mňa silná káva..
Totiz, keď sa správa takto, tak možno je len otázka času, kým si nájde nejaku inú ženu ..
Radšej si robiť vopred tajný plán, zásoby, a pripravovať sa v duchu na rozvod. Aby si vedela byť samostatná.

solange7
25. okt 2020

A co teda ocakavas od nas?

pribinak
25. okt 2020

Berieš nejakú antiku? Ak nie, možno sa boji, že zas zostanes tehotná
Počuj, treba sa s ním otvorené porozprávať, že v com je problém, lebo len tak tá neodmieta. Niečo sa muselo zmeniť, udiať.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
balihara
25. okt 2020

A to len tak odrazu prestal s Tebou udržiavať intímny kontakt?Nevšimla si si zmenu jeho správania?Mne to príde,že keď chce byť sám,že či nemá nejaký virtuálny pomer s niekým iným...a to mu zrejme stačí.Treba sa sním narovinu o tom porozprávať.

ivca88
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zlostitko
25. okt 2020

@solange7 zakomplexovana si ty, lebo si tu honis ego na zene, ktora potrebuje mozno len zopar peknych slov a podporu. Autorke si nepomohla, tak nechapem, naco vypisujes.

ostrovka
25. okt 2020

Ked od teba nabuduce bude chciet znova klud, tak mu povedz ze kym on bude "v klude" ty ides odpisat na ten mailik od kolegu/kamosa/znameho a dohodnete si kedy budete mat "klud".
To len tak na odlahcenie...

tykat
25. okt 2020

Tak asi nechce aby si ho otravovala 😀 ...ma istotku ze nepojdes do izby ked si honi... a on "spina" bude spat, ma to dobre vymyslene. 😜... ja by som.asi povedala ze chcem byt pri tom, kym si on bude honit ja si tiez uzijem...a budeme mat klud obaja spolu.
Btw. Vazne...nema nejaky psychicky blok? Nestalo sa nieco pred polrokom? Nemala si nejaku poznamku ohladom jeho vykonnosti? Chlapi su na to citlivi.

evamea
25. okt 2020

@ostrovka Ty si to teda "odľahčila"...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivca88
25. okt 2020

Tak nech zapojí mozgové bunky.
Buď začne byť pozorny a milujúci manžel a budete šťastný, alebo si môže začať honit hoc aj celú noc a popri tom rozmýšľať nad tým, ako sa majetkovo vysporiadate a kde zoberie peniaze na alimenty, pretože takého muža nechceš.

ivca88
25. okt 2020

Ale ako, mne to príde blba výhovorka.
Keby sa skutočne trápi, tak by na honenie ani nepomyslel .
Pol roka by ta preto neodmietal, a to najmä, keď sa ponúkas a lakas ho.
Sem tam by po tebe isto skočil..
Neviem. Fakt.
Zhnusil by sa mi

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz