Dokáže ten človek milovať?

25. jan 2024

Bola tu tema pred par dňami niečo so sexualitou,
chcem sa opytat nieco na to. Ked napriklad clovek muž, žije so ženou, maju deti a podobne, a po rokoch sa zisti ze je gay, alebo aj ked nezisti. Proste otazka - Moze milovat tu zenu ten muz? Moze ju naozaj mat rad? Lubit ju? Su tie city pravé? Aj ked sexualne je zamerany na muzov? Popripade , ak je gay ten muz a ma s nou sex, vie si to uzit? Aj napriad bez predstav o muzoch? Zaujima ma celkom sexualita ludi, zaujima ma ci niekto z vas sa tomu nevenuje ze to chape ako to je.

autor
25. jan 2024

Lebo ak je odpoved nie nedokaze tu zenu lubit, tak co to je za cloveka ktory cely zivot zije v klamstve, klame kazdeho okolo, ma dokonca deti, ako moze zit sam so sebou? Ako moze byt stastny?

syslik81
25. jan 2024

podla mna ano .. moze milovat / lubit ako kamarata .. moze byt na dve strany .. alebo mat len naozaj a velmi rad ... tak ako dokaze zit muz zo zenou a nemilovat sa ale respektovat jeden druheho ... milovat niekoho ma niekolko podob

pralinka25
25. jan 2024

Formy lasky su rozne. Mozes maximalne milovat viacerymi sposobmi. Mozes na 100% milovat svoje deti tiez mozes na 100%milovat partnera n 100% rodicov na 100% kamosku surodenca .... akurat teda v laske gaya k zene nebude sexualna tuzba a vzrusenie. Ale moze ju mat na 100% rad v urcitej forme.
Co sa sexu tyka tak neviem ale asi to bez predstav pojde tazko.

bloger
25. jan 2024

Môže ale ten sexuálny život by bol dosť problematický. V zásade ale áno môže.

cvargajedna
26. jan 2024

No podľa mňa keď sa žena ostriha na krátko a ma kozy jednotky tak ani to nespozná

mojemenonikto
Včera o 09:57

Hm, to mi pripomenulo život Freddieho Mercuryho. Jeho prvou láskou bola Mary Austin a zostala ňou po celý život, napriek tomu, že všetci vieme, že Freddy bol na mužov a sú známe jeho gay milostné avantúry. Napriek tomu Mary k nemu mala vždy najbližšie. Bola to láska?