Bola tu tema pred par dňami niečo so sexualitou,
chcem sa opytat nieco na to. Ked napriklad clovek muž, žije so ženou, maju deti a podobne, a po rokoch sa zisti ze je gay, alebo aj ked nezisti. Proste otazka - Moze milovat tu zenu ten muz? Moze ju naozaj mat rad? Lubit ju? Su tie city pravé? Aj ked sexualne je zamerany na muzov? Popripade , ak je gay ten muz a ma s nou sex, vie si to uzit? Aj napriad bez predstav o muzoch? Zaujima ma celkom sexualita ludi, zaujima ma ci niekto z vas sa tomu nevenuje ze to chape ako to je.
podla mna ano .. moze milovat / lubit ako kamarata .. moze byt na dve strany .. alebo mat len naozaj a velmi rad ... tak ako dokaze zit muz zo zenou a nemilovat sa ale respektovat jeden druheho ... milovat niekoho ma niekolko podob
Formy lasky su rozne. Mozes maximalne milovat viacerymi sposobmi. Mozes na 100% milovat svoje deti tiez mozes na 100%milovat partnera n 100% rodicov na 100% kamosku surodenca .... akurat teda v laske gaya k zene nebude sexualna tuzba a vzrusenie. Ale moze ju mat na 100% rad v urcitej forme.
Co sa sexu tyka tak neviem ale asi to bez predstav pojde tazko.
Môže ale ten sexuálny život by bol dosť problematický. V zásade ale áno môže.
No podľa mňa keď sa žena ostriha na krátko a ma kozy jednotky tak ani to nespozná
Hm, to mi pripomenulo život Freddieho Mercuryho. Jeho prvou láskou bola Mary Austin a zostala ňou po celý život, napriek tomu, že všetci vieme, že Freddy bol na mužov a sú známe jeho gay milostné avantúry. Napriek tomu Mary k nemu mala vždy najbližšie. Bola to láska?
Lebo ak je odpoved nie nedokaze tu zenu lubit, tak co to je za cloveka ktory cely zivot zije v klamstve, klame kazdeho okolo, ma dokonca deti, ako moze zit sam so sebou? Ako moze byt stastny?