Dohadovanie stretnutia na poslednú chvíľu

16. feb 2024

Priatel si casto dohaduje stretnutie na poslednu chvilu, napr. mi napise, ci moze prist o hodinu a pol a to ja nie vzdy stiham. A ked slusne odmietnem, ze sa mi neda, tak sa urazi a nebavi sa so mnou, niekedy aj niekolko dni. Viackrat som ho ziadala, aby sa skusil dohadovat skor, aby sme sa vyhli tymto situaciam, lenze neuspesne. Potom mi este vycita, ze on ma chcel len vidiet a este to otoci proti mne, ze ja som zla, ze som odmietla. Podla vas som ja fakt vinna alebo sa cudne sprava on?

colsami
16. feb 2024

Sama isto vies ze to nie je normalne.
Ja to vyslovene nemam rada. Kazdy ma svoj program, rezim, povinnosti. Nech nikto necaka ze mi napise s nejakym planom hodinu pred. V tom pripade nech sa neuraza ze s velkou pravdepodobnostou nebudem moct.

vierka0508
16. feb 2024

Nestihas kvoli comu? Ked som ja este randila s chalanmi, tak som bola rada za kazdu chvilu, ani mi len nenapadlo riesit nejaky harmonogram stretavania niekolko hodin alebo dni dopredu.

januska12323
16. feb 2024

Neviem prečo nestíhaš ale on sa uráža ako malé decko. Keď nemáš čas tak nemáš.

autor
16. feb 2024

@vierka0508 napr. uz len nejake povinnosti? Domacnost? Rodina?

zuzanka.zuzu
16. feb 2024

mňa by tiež nepotešil muž s ktorým si musím dohadovať stretnutia pomaly deň vopred cez sekretárku 🙄

vierka0508
16. feb 2024

Kolko mate rokov?

zuzanka.zuzu
16. feb 2024

rodina? a to koľko máte rokov?

autor
16. feb 2024

@zuzanka.zuzu tak to ti uprimne zavidim ze mas tolko volneho casu

crazy_cat_lady
16. feb 2024

@autorka urcite nie si vinna ty.. mas tiez svoj zivot pomimo priatela a nie si povinna cakat na neho kym sa ozve/spamata, ze sa chce stretnut.. a este sa on uraza a nekomunikuje niekolko dni? Takeho manipulatora by som poslala do riti.. neviem, kolko ste spolu, ale toto by bol pre mna velky 🚩

autor
16. feb 2024

@vierka0508 okolo 30

autor
16. feb 2024

@zuzanka.zuzu nie vlastna rodina. Ale ked som napr. dohodnuta na stretnuti s ocom/sestrou

13uzivatelka11
16. feb 2024

Nie je to normálne ze sa uráža, ale na druhej strane tiež keď s niekym randis a myslíš to s nim vážne, tak by som čakala ze budeš mať na neho viac času, evidentne sa ti to stáva dosť často, že si nevieš na neho nájsť čas a to mi príde ze ti až tak na ňom nezáleží. Ved stretnúť sa s ním môžeš napríklad pred alebo po návšteve príbuzných.. Ale zas ani sa ti nečudujem ze takého úrazového nechceš..

autor
16. feb 2024

@crazy_cat_lady ved prave. Ja respektujem ze ide tam a hentam. S tym s hentym. Nikdy som mu nato nepovedala, ze ja chcem byt vtedy s nim. Ale ked mne sa neda stretnut vtedy ked on chce, tak sa prestane bavit

crazy_cat_lady
16. feb 2024

@autorka a ako dlho ste spolu? Takyto bol od zaciatku?

autor
16. feb 2024

@13uzivatelka11 casto sa to nestava, ale parkrat som uz odmietnut “musela”. On mi pise kedy sa jemu da, cize ja uz vtedy rodinu posunut neviem, ked sa tie casy prekryvaju

zuzanka.zuzu
16. feb 2024

a myslíš to s ním vážne? lebo teda v začiatkoch (a doteraz) môj teraz už manžel mne teda prednosť dal pred všetkými 😍 či mama, tata, robota, kamoši, proste všetci... a to sme nie vždy mali sex 😀 proste ma chcel len vidieť. ty nie si pripravená na seriózny vzťah s týmto mužom. iný to možno ocení, tento nie.

autor
16. feb 2024

@crazy_cat_lady 2 mesiace. Na zaciatku to bolo intenzivne ale ked som mu opat povedala ze by sa mohol dohadovat viac dopredu, tak to chvilu dodrziaval a vacsinou mi dal vediet dopredu len obcas pomedzito aj na poslednu chvilu. Lenze teraz zas len na poslednu chvilu a mne sa nechce ako papagajovi opakovat mu, ze som ho ziadala nech to nerobi na poslednu chvilu

autor
16. feb 2024

@zuzanka.zuzu tak ja nechcem rusit stretnutie s rodinou kvoli chlapovi. To by mi bolo blbe voci nim

zuzanka.zuzu
16. feb 2024

😀 tu máš odpoveď.

vierka0508
16. feb 2024

Tak neviem na kolko je vztah medzi vami vazny, ale zas navstevy alebo upratovanie ci nakupy sa daju robit aj spolocne. Ved tak by ste fungovali aj keby ste uz boli napriklad manzelia. Aspon ho spoznas aj z tejto stranky a zistis ci je to clovek pre teba.

crazy_cat_lady
16. feb 2024

@autorka uplne ta chapem. Ja mam rada veci naplanovane vopred :D takze rozumiem, ze ta to hneva. Ale aj ked kazdy nie je taky, vadilo by mi jeho urazanie a nekomunikovanie niekolko dni - za mna je toto manipulativne spravanie.

autor
16. feb 2024

@vierka0508 som si teraz predstavila, ako by minule pomahal mojej sestre vyberat saty, zaujimava predstava 🤣

autor
16. feb 2024

@crazy_cat_lady ved presne to. To ze ja mam rada planovane veci to je moj problem. Ale to jeho urazenie mi nepride uplne v pohode a neviem ako si zvyknut nato ze vsetko musi byt po jeho

crazy_cat_lady
16. feb 2024

@autorka no ja by som si nezvykla :D ale uz je to na tebe, ako si to zariadis do buducna, je to relativne cerstvy vztah a ked uz teraz su veci, ktore ti vyrazne vadia, mala by si si sama ujasnit, ci to ma do buducna zmysel.. a porozpravat sa o tom aj s partnerom

viestta
16. feb 2024

To, ze necakas na spagatiku kym sa ozve a nebezis ako zmyslov zbavena za nim je normalne. Kazdy ma nejake povinnosti. Ale to ako on na toto reaguje normalne nie je, to ti je hadam jasne. Aj to co s takym chlapom...

autor
16. feb 2024

@crazy_cat_lady no uz som len rozmyslala ze mu “dam ochutnat vlastnu medicinu” ze mozno potom by sa zbadal a prestal to robit. Ale mozno by to nepomohlo vobec

jazula
16. feb 2024

Mala som podobny “vztah”. Vydrzala som to par mesiacov a bol zo mna uzlicek nervov…ja som tak strasne chcela byt ta spravna prenho, ale nedalo sa len cakat na telefone, kedy kyvne prstom (napr teraz vyrazam z roboty, pod sa kupat - a ja v praci a veci na kupanie doma…keby nieco spomenul skor, vezmem ich so sebou a som pripravena, on mal asi 4rozne sady veci na sport a ine aktivity vzdy v aute). Vzdy som bola ja ta zla. To sa nedalo dlho znasat. Trvalo to nejake 3-4 mesiace, ja som bola strasne zalubena a dlho som sa z toho spamatavala.

crazy_cat_lady
16. feb 2024

@autorka ja by som s nim dala rozhovor a ultimatum, bud to prestane robit, alebo nech si hlada taku, ktora bude pripravena 24/7 na stretnutia s nim a nebude mat dovod sa oduvat :D toto co robi je inak za mna manipulatorske spravanie - chlap urobi nieco zle, obvini z toho teba a este sa hra na obet a urazeneho.. davaj si nato pozor, lebo zeny su v takomto vztahu natolko zmagorene, ze si myslia, ze robia naozaj nieco zle

viestta
16. feb 2024

Autorka, nerob si zbytocne nadeje, pri takom chlapovi budes za blbu tak ci tak ty. On nepripusti, ze sa sprava infantilne

autor
16. feb 2024

@crazy_cat_lady cize ked si uvedomujem, ze on je ten vadny kus, tak este nie som zmanipulovana, ci?