Dlhoročný kamarát prezradil moje tajomstvo inej osobe. Ako by ste sa voči nemu zachovali?

29. okt 2024

Ahojte baby, mám dlhoročného kamaráta s ktorým sa poznám veľmi veľa rokov, sme len kamaráti, nič iné, ale máme voči sebe dôveru a veľa krát sme mali veľmi osobné rozhovory medzi sebou. On o mne vie veci a ja o ňom, ktoré nevedia ani naši najbližší. Každopádne zistila som že vyzradil jedno moje dôverne tajomstvo inej osobe a ja neviem ako sa voči nemu zachovať. On to zatiaľ nevie že to vie... Ako by ste sa zachovali vy? Som osoba 30+ ročná, ide o to že možno sa vám bude zdať že riešim škôlkarské veci, ale jednoducho som voči nemu stratila dôveru. Veľa kamarátov nemám, a on patril medzi tých na prvom mieste....

lukbe
29. okt 2024

Áno, stratila by som dôveru, ale najprv sa ho na to opýtaj.

alexis617
29. okt 2024

Kamarát je človek ktorému veríš ja by som sa ho otvorene opýtala prečo to spravil v kamarátsve je otvorená diskusia nieje to tvoj muž nemusíš chodiť okolo neho požpičkách

danica2711
29. okt 2024

rozhodne by som chcela dôkladné vysvetlenie, prečo to urobil. Od toho by sa odvíjala dôvera/nedôvera v budúcnosti, ale aj keby som prípadne jeho vysvetlenie pochopila, asi by som bola v budúcnosti v rozhovoroch s ním opatrnejšia. Samozrejme, závisí to aj od toho, aké závažné bolo prezradené tajomstvo

muchotrafka298
29. okt 2024

Ponaucenie pre teba, ze mas byt opatrna v tom, co s kym zdielas. A pokial je to skutocne sukromna vec, ktora ked sa dostane na verejnost, tak Ti moze napriklad sposobit problemy, doporucujem Ti to nehovorit nikomu. Vyzradil dovernu vec, dovera je prec. Aspon u mna by to tak bolo a dost by som sa obavala o to, ze povie aj dalsie veci.

bielasovicka
29. okt 2024

Opýtaj sa ho nato.

joesvk
29. okt 2024

Keď niekomu niečo povieš, vždy je šanca,že to povie len jednej osobe..tá ďalšia tiež len jednej. Okolnosti prečo bývajú rôzne. Nemusí to byť úmysel tebe ublížiť .
Nič by som nehovorila. Načo?Už sa to neodstane a budete sa obidvaja cítiť zle.
Máš poučenie do budúcna,,že nikomu nepovedať,ak chceš udržať tajomstvo na 100%.