Divný vzťah s bývalým

11. feb 2020

Dámy, možno mi pomôžete s názormi...nejaký čas sa stretávam s bývalým...pôvodne malo ísť samozrejme o sex, aj tak istý čas bolo a mne to vyhovovalo,no čím častejšie sme spolu,tým viac od neho počúvam reči typu,že už sa mu asi ani nechce zakaždým mať iba sex,že jemu stačí byť spolu,občas niekam vyraziť (kino,divadlo, wellness,hory,cokolvek..) len tak a že nemusí sa proste každé naše stretnutie točiť okolo sexu ani ním byť bezpodmienečne zakoncene...mne to príde zvláštne lebo ma lanáril na ten sex a zrazu ho už ani tak nepotrebuje a ja vôbec neviem čo s tým...nejako nemam potrebu tých spoločných aktivít,aj keď mi nevadia,no je to pre mňa zvláštne...a neviem ako mu jemne naznačiť,že bud budeme normálne mať sex alebo idem inam...alebo je to normálne? Že začal zase takto zmyslat vztahovo a meniť rétoriku? Neviem čo si o jeho zmene mysliet....

elinosar
11. feb 2020

chce vztah, no ty zjavne nie, tak mu to musis povedat :D

saurian
11. feb 2020

Kamarátstvo s výhodami, je samo osebe komplikovane, časom chce niekto vzťah, a vtedy je lepšie to úplne ukončiť. A aj vzťahy medzi bývalými bývajú zložité... No a kombinácia oboch, ak nechcete byť opäť spolu je cesta do pekla...

autor
11. feb 2020

@saurian mne to v zásade neprekáža, to trávenie času s ním,no keď chlap začína uprednostňovať rozhovory a prechádzky pred sexom,tak sa mi to nepáči a nemám z toho dobrý pocit...v zmysle,asi ho ten sex už ani nebaví,ale.stale chce mať aspoň nejakú istotu ako vôbec nič....

hefo
11. feb 2020

Toto je len ďalším potvrdením, že "stretávanie len na sex" či "kamarátstvo s výhodami" je reálne nestabilným nezmyslom. Hoci ma udivuje, že tu je to v opačnom garde, obvykle je tým, čo by to rád posunul do "vzťahu" žena.

Trochu k téme, jeden známy psychológ odporúča mužom nasledovné: kamarátka je ako konzerva - ak ju otvoríš (t.j. vyspíš sa s ňou), tak ju môžeš len zjesť (vziať si ju) alebo sa skazí (prídeš o kamarátku). Ale zatvorená (bez sexu) vydrží roky.

mirkava
11. feb 2020

Skor som sa stretla s tym ze naopak, chlap chce sex a zena vztah. Najdi si niekoho ineho

janikk54
11. feb 2020

A co tak sa ho narovinu spytat, ci mu ide o vztah alebo ho sex s tebou nebavi? Asi by som si to cim skor vyriesila takto a nie mas len nejake dohady, ktore mozno ani pravdive nie su

autor
11. feb 2020

@janikk54 lebo keby som sa spýtala či ho nebaví,tak odpoveď by bola "to nie je pravda" no pravda je,že sa do neho už nehrnie....takže niekedy ani pýtať sa, žiaľ, nepomáha

deti95060810
11. feb 2020

už návrat k ex je celé zle...

rumba01
11. feb 2020

ocividne je z tvojich prispevkov citit, ze ty ho ako chlapa uz nechces a tiez ti vyhovuje iba sex s nim a ze nemusis na to hladat inych chlapov. ze mam pravdu?

gater1
11. feb 2020

Ja si myslím dievčatá, že chyba sa robí už len tým dlhodobejším oddeľovaním sa od seba . Stačilo by sa zahľadieť aj do záujmov svojho partnera a uprednostniť ich pred svojimi, niekedy až sebeckými túžbami . Potom by nebolo toľko oddeľovania sa a rozvodov, bolesti a sklamania, či už priamo z toho vzťahu alebo následkov ktoré prídu v budúcnosti. Netvrdím , že všetky situácie sa dajú takýmto spôsobom vyriešiť, ale je ich veľmi, veľmi veľa. A preto je po tom poučení , lepšie sa navrátiť , ako stratiť sa . Opäť len v tom prípade, že nešlo o život alebo nejaké vážne ubližovanie. To všetko platí pre oboch v tom vzťahu.

beabelisova
11. feb 2020

@gater1 ako pises, nieco na tom je, niekedy prilis myslime len na seba, len zase treba tomu druhemu dat aj volnost, mat aj nejake tie svoje zaluby a obcas ist si za svojim 🙂