Divné správanie vo vzťahu

7. mar 2024

Priateľ o mne hovorí, že som stále nahnevaná a nie pozitivna. Pritom mi vadí, že trávi čas s kamarátkou, čo by ten čas mal práve dávať do našeho vzťahu. Nedá sa s nim pomaly už ani baviť, stále sa pohadáme keď sa jedná o to, že sa majú stretnut...ona necíti, že by niečo zle proti mne robila a tak isto on ma čistý štít, ale z jej strany mi to pride uz prehnane a cele divne.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pralinka25
7. mar 2024

tak si to precitaj znova. hadate sa, vycita ti .... ma kamaratku ktoru uprednostnuje predpokladam ze je super najlepsia.

pre mna je to celkom jasne. otazka: naco ti je taky partner?

alickapusinka
7. mar 2024

Tvoj priateľ sa stretáva s kamarátkou už by bol ex. Jasne kamarátka a teraz rýchlo tu o červenej čiapočke. Fakt si ten tvoj pseudo priateľ myslí že si hlúpa naivná hus. Moja máš na lepšieho kopni ho do zadku a nechaj ho kamarátke. Ak ma s tebou vzťah čo sa má stretávať s kamarátkou. Však má teba načo mu je kamarátka na stretávanie .Povedz mu že vieš čo aj ja idem s kamarátom vonku. Ale vážne toto TI treba skonči to.

domkakvet
7. mar 2024

Nabuduce ked pojde za nou, tak nech tam rovno zostane.

domi2425
8. mar 2024

keby bola naozaj kamaratka tak sa neserie do vztahu ktory ocividne narusa, praveze by sa stiahla🤷🏻‍♀️ale suhlasim, ze ries jeho.. ono nikdy za to nemoze “ta svina” ale vzdy ten kto sa rozhodne nerespektovat partnera a vedome mu ublizovat🙏