Dobrý deň,potrebujem radu,včera sa mi stala velmi divna situacia,mam 25 rokov a žijem s mamou ktora ma 47,nemam surodencov a od jej rozchodu s otcom žijeme sami my dvaja,včera som sa kupal a zrazu mi tam vošla naha mama,nezamykam sa prave kvoli tymto situaciam kedze mame spojene wc a kupelnu,nerobil som z toho žiadnu vedu,povedal som si že nevedela vydržať tak proste prišla,nechapal som len to prečo prišla naha,hned ako vykonala potrebu tak sa spytala či sa može pridať ku mne do vane alebo mi umyť chrbat,to prve som samozrejme hned odmietol ale chrbat som jej dovolil mi umyť(teraz to lutujem a beriem to ako podiel viny) a hned ako sa toto cele skončilo a umyla mi chrbat tak odišla z kupelne a odvtedy sa tvári ako keby nič a ja som sa jej na to nič tiež nepytal lebo mi to je trapne..Mama od rozchodu s otcom pokial viem nežije sexualny život ani nema nikoho,myslite že ma nejaku velmi zvlaštnu uchylku a vzrušuje ju vlastny syn alebo to bol iba nejaky jednorazovy skrat?mam ju rad je to moja mama ale toto mi pride velmi zvlaštne,Prosim o akukolvek normalnu radu a nazor,nejedna sa o troll ani nič podobne
Budem sa snažiť to brať hodvoverne. Osobne ti odporúčam sa odsťahovať ona potrebuje žiť a ty tiež svoj život už si dosť na to starý, asi mala nejaký skrat, i keď ak nebola úplne na mol, tak stále je to pre mňa nonsens. Je ine keby nahota bola u vás odmala bežná.. No nie je to nič ideálne a asi by ma to desilo rovnako ako teba. Neviem čo dodať, ani neviem či je vhodné sa opýtať jej dôvod.
Ale sú matky, ktore nevedia opustiť svojich synov a zamienaju si ich za "manžela" prenechavanim zodpovednosti apod, že keby mohli tak aj so synmi aj spávajú. 🙈 nedajbože ak si syn nájde frajerku, začne pretekať sa s nevestou.
Mám 47 rokov a syna, ktorý má skoro 21. Neviem si predstaviť, že by som sa takto správala. Je to čudné.
Mám 50 a dvoch synov,no takéto správanie je naozaj nepriatelne.Asi by si si mal radšej hľadať bývanie sám,toto matky nerobia.Teda iba ak by si si to nevymyslel !
@marek450 Fest divne. Podla mna si to vyzaduje rozhovor a urcenie hranic z tvojej strany. Bude stacit, ak jej povies, mami, ked budem v kupelni, nevstupuj mi tam, prosim. Bodka. Nemusis to viac rozoberat. A je tvoja mama inak psychicky v poriadku? Nelieci sa na nejake psychiatricke ochorenie? Nevsimol sisi poslednu dobu, ze by bola i v inych oblastiach zmatena? Nepije nadmieru?
Toľko tu už bizarností bolo, že neviem, či tomu veriť, aké hybaj sa osamostatniť.
@marek450 velmi divne. uvedomujes si, dufam, ze nie si anonymne, mas tu aj miesto kde byvas a ine o sebe ...
Uplne chapem ludi ktori si myslia že je to vymyslene ale ozaj by som nemal dôvod si nič take vymyšlať keďže mam doležitejšie veci na praci než vymyšlat si taketo veci a toto sa naozaj stalo bohužial
@idamia ano je v poriadku na nič sa nieleči a alkohol nepije takmer vobec,iba priležitostne
@brusnatanecnica ano uvedomujem si to
A čo sa tyka stahovania tak preto ešte byvam s ňou lebo v dnešnej dobe to je tažke utiahnuť byvanie a celkovo život z jedneho platu(kedze priatelku aktualne nemam rozišli sme sa pred rokom kvoli nevere z jej strany)ale nedavno pred par mesiacmi sa mi podarilo najst si velmi dobre platenu pracu na slovenske pomery takže chcem to už pomaly začat riešiť a odstahovať sa,ale mám obavy z toho že bude mama robiť problemy a manipulovať lebo v minulosti ked sme sa o mojom sťahovani rozpravali okrajovo tak hovorila vety typu že nemožem od nej odist že kto jej potom bude pomahať doma,že sa bude citit opustena,osamela,že ona má iba mňa a podobne
@marek450 Opičia láska, darmo... Toto robí mojmu mužovi jeho mama celý život... V dobrom ti radím, nenechaj sa manipulovať. Je dôležité, že si to uvedomuješ, lebo ten môj to žiaľ nevidí. 😅 Čím skôr, tým lepšie ona sa musí spamätať a nájsť si iné zameranie v živote, ty máš právo žiť svoj život a to, že sa ona za tie roky uzavrela a fokusovala na teba, je žiaľ jej problém za ktorý ty nemôžeš. Hlavne to nie je žiadna starena, ktorá by bola bezvladna, takže nenechaj sa odradiť jej rečami.
@marek450 Musis ju nechat zit svoj zivot. Ak nebude vladat platit byt, moze byt vymenit za mensi. Alebo ty kup garsonku a s mamou sa vymente. Moznosti je vela, ale byvat s mamou nie je vobec dobry napad. Nic v zlom, ale skus jej odporucit aj psychologa, aby odlucenie zvladla. To puto je nezdrave. Nenechaj si tymto znicit zivot, lebo tala mama odradi kazdu tvoju potencialnu partnerku a osamostani sa este predtym, nez niekoho vazneho stretnes, aby to mama "nezvalovala" na novu zenu v tvojom zivote.
@joannita ako som pisal pije len priležitostne ako napriklad na nejakej rodinnej oslave a podobne a myslim si že by som to z nej aj citil takže podla mna nepila ale kto vie možne je všetko a čo sa tyka hulenia tak drogy odsudzuje a pochybujem že by to mala kde zohnať ale naozaj tažko povedať či v sebe dačo mala alebo nie kedže nemotal sa jej jazyk ani nič podobne všetko to robila a hovorila s uplnym kludom ako keby to bolo niečo normalne
@idamia dakujem za rady postupne to začnem riešiť všetko a skusim aj toho psychologa navrhnut ak by to nevedela zvladnuť
Myslím, že tu už bolo povedaných dosť dobrých rád. Ešte jedna poznámka k tomu - ideálne by bolo, ak by si ona našla partnera. Možno by si jej to mal naznačiť alebo ju zoznámiť s niekým, ak niekoho poznáš. Proste tomu šťastiu tak trošku dopomôcť. Potom sa problém sťahovania zrazu vyparí 🙂 a možno ti ešte k tomu sťahovaniu pomôže. Drzim place ;)
Čo berieš ako podiel viny? a hneď ako sa to celé skončilo, teda mali ste sex?
Musíš ju pripravovať na to, že raz odídeš, kým nemáš priateľku, potom by to bolo ťažšie. Normálne jej stále zo žartu povedz, že nech si nájde priateľa. Musíš to dávkovať opatrne, lebo ťa to prevalcuje. Je to mladá žena, môže sa venovať čomukoľvek. Mimochodom, buď trochu nasratý, keď sa pohybuje nahá, zamykaj sa v kúpeľni, vytkni jej to hneď, nebuď v šoku, že nevieš čo máš povedať. Lebo raz sa zobudíš a bude na tebe sedieť a čo potom? Jdu blejt velebnosti.
Veeeeľmi divne....a vôbec,prečo si jej vôbec dovolil umyť ti chrbát? Nechapem
@macatt Nie nemali sme sex preboha v živote by som to nechcel s mamou mať a čo sa týka druhej otazky tak preto mám takyto pocit lebo ked som sa nad tym zamyslel tak som pochopil že už to že som jej dovolil umyť mi chrbat pri tom ako pri mne bola naha bolo divne a mal som to taktiež odmietnuť
@gribka1 dakujem pekne za všetky rady,postupne to začnem davkovať opatrne a sam som zvedavy ako to dopadne
@marek450 mne to proste pride na nejake drogy, resp. Tabletky, mozno na upokojenie, alebo na spanie a takto to vypalilo. Lebo toto je uplne z cesty spravanie. Alebo zacinajuca nejaka psychicka choroba? Alebo mozno zacinajuci alzheimer (nieco podobne) ale na to je este mlada.
Mne raz dr predpisala tabletky na spanie a pamatam si ze ked som si vecer dala tabletku, rano som si vobec nepamatala ako som sa napriklad dostala do postele, alebo ci som si umyvala zuby. Nebola som ze uplne mimo to nie, normalne som fungovala vecer ale mala som vypadky pamatate. Tak mozno nieco podobne?
Ja by som sa jej opytala na to nejak jemne. Ako este to ze bola naha.... Ok. Ale to ze chcela ist K TEBE do vane 🤦♀️🤷🏼♀️
Tomuto fakt verite?
Ona teda sedela nahá na wc a ty si sa na ňu kukal a nepovedal ani slovo? ani že 'mami daj si prosím uterák, nie je mi to príjemné'? ja budem mať 45, mám takmer dospelú dcéru a malého prváka, no nahá doma nechodím, ani sa im nepchám do vane.. to máte doma bazén, či ako sa tam chcela k tebe zmestiť? mama nebola zhúlená, no čo ty?
@marek450 tak sa nedajú manipulovať,Veď má iba 47 vie sa samo o seba postarať,netreba jej s ničím pomáhať .Ak si aj bývanie zariadia sám,tak budeš mať svoju domácnosť a ona svoju Nevravím,že jej nemáš pomáhať s ničím,ale takéto výhovorky sú smiesne.Mam taký vek,preto si dovolím tak ti to napísať
Mam 40 ..môj syn 12 ale do sprchy mu nejdem 😅😅😅ani vane......on by sa asi v tej vani utopil keby mu tam chcem ísť...alebo umyť chrbát 😂🤣🤣😅
Troll
@marek450 ja mám dvoch synov do 5 rokov a teda už pri staršom sa snažím zahaľovať, lebo dosť rieši nahotu. Takže už ani spoločne kúpania. Akože absolútne si to ako mama nedokážem predstaviť v takom veku. A už vôbec sa ho takto dotýkať. Ja sama syna učím, že sa ho nikto nesmie len tak dotýkať aj vo vani, je to jeho telo.
Chápem, že ste to doma mohli mať inak, ale toto z maminej strany vnímam ako extrémny zásah do súkromia a osobnej až intímnej zóny. Ako fakt tam musí byt nieco so psychikou.. keby je nejaká “uchylna” to si myslím že by sa už dávno prejavilo za 25 rokov.
Ja by som skúsil toho psychológa, alebo pokojne aj neurológa. Urobiť kompletnú prehliadku. Lekárovi povedz o tejto príhode. Môže to byť aj nádor na mozgu, alebo krvácanie. Podľa toho ako to popisuješ, tak si ani nemusela uvedomiť, že je nahá. Podobné príbehy som počul od jednej známej, ktorej svokra má psychickú poruchu, žijú spolu v penzióne, ktorý prenajíma. A pani nemá problém takto prísť dolu do haly a pretŕčať sa tam nahá pred hosťami. A tiež pri tom robí napohľad úplne bežné veci, ako napríklad, že ide vysávať, alebo umývať okná a podobne. A tiež si to vôbec neuvedomuje, akoby sa nič nedialo.
@marek450 je to čudne. Ani chrbát by som nedovolila umyť. Si myslím že rodič/rodičia by nemali vstupovať do kúpeľne k dospelému dieťaťu ktoré sa umýva :D to je čudné a ešte čudnejšie že prišla ona nahá.