Divné narážky od svokry

naomi00
20. máj 2024

Ahojte Maminy je podľa vás divne ak svokra hovorí pred malou mala ma 9m že “Kde je ta mama nepodarená” keď si odskočim napríkad alebo že “kde je ten tatko zlý” neviem možno to moc preháňam ale tak je to také či ?

januska12323
20. máj 2024

Tiež sa pýtaj kde je tá baba neposlušná, ono jej to dôjde.

marcellka32
20. máj 2024

Nepáčilo by sa mi to a rovno do očí by som jej slušne povedala nech tak nehovorí

melanta
20. máj 2024

Páči sa mi reakcia od @januska12323 nastaviť zrkadlo, nijak inak ju to netrkne, len keď bude cítiť, aké to je na vlastne koži. A nie, nepreháňaš, toto nie je v poriadku. Je toxické, aby babka poukazoval dieťaťu, že rodičia sú zlí.

cyberk
20. máj 2024

podla mna, ak je niekto zvyknuty takto hovorit, tak mu zrkadlo nepomoze, len to dieta bude brat este viac prirodzenejsie.. taketo reci by sa nemali hovorit pred nim vobec. Porozpravala by som sa s nou ;) verim, ze to pochopi 🙂

pokemonkaa
20. máj 2024

Mali sme podobny pripad s babkou a dedkom. Hned som to razne zarazila, nepacilo sa im to, ale, ked som zvysila ton pochopili. Odvtedy to nepovedali.
Este musim podotknut, ze ostatni v rodine to akceptovali a teraz po rokoch (deti maju 10 az 16 rokov), deti nemaju problem rodicom povedat, ze su zli, hlupi, drzi, nemozni rodicia atd., nase deti si to nedovolia.

lenka.25
20. máj 2024

Taketo reči dôverne poznám . Moja ex svokra vždy malej hovorila , zas ti tá zlá mama nič nedopraje ( nedovolila som jej dať 6 mesačnému dieťaťu do ruky výprážane kuracie stehno 😂 ) . Bože , pri tej tvojej precitlivenej matke nezažiješ nič zábavné ( ako devatmesacnu ju chcela dať jazdiť na poníkovi ) a podobne skvosty dávala … to sú take osoby , akože môžeš jej nastaviť zrkadlo , môžeš jej dôrazne povedať , že si neželás , aby sa takto ma tvoju adresu vyjadrovala, aj tak si pôjde svoje …. U nás jedine čo pomohlo , obmedziť návštevy