ahojte, vcera sa mi stala taka cudna vec,bola som s kamoskou vonku, a stretli sme jej znamu,chvilu sa rozpravali a ta znama sa opytala kamaratky ci by nesli v piatok vecer do mesta,no a ta nasa kamaratka povedala, vtedy nemoze lebo musi umyvat zachod..s tou znamou sme sa na seba pozreli a nejako to zahovorila a isli sme prec...je to divne sa takto vyhovorit?opytala som sa na to kamaratky a povedala ze naozaj,ze vtedy musi upratovat
😅😅😅
Admin kde si?
Keď musí, tak musí 😁😁🤷🤷
🤣pobavilo
Mozno to bola tajna šifra… ktorej rozumeju len oni dve… my mame s muzom par internych pomenovani na niektore veci… ktorym nikto iny nerozumie, nie naschval, ale proste na nejaku udalost si rychlo obaja spomenieme niecim takym…
@mane01 fuha,tak to si ani neviem alebo nechcem predstavit co by to malo znamenat 🤣🤣🤣
@rorino 😂😂😂uz aj mna
@oblaacik alebo si vymysliet lepsiu vyhovorku 😂😂😂
Možno má silné, no presne načasované črevné tlaky práve v tom čase, mali ste sa vynájsť a povedať, že "ok, tak to o 10 minút posunieme, ale musíš si vydrhnúť ruky"😂
OCDC ?
Mam jedneho kamosa uz 20 rokov a je presne taky isty. On ked si nieco naplanuje, tak to nezmeni ani keby si potrebovala pomoc. Inak je napomocny a vsetko. Niektori ludia su asi proste taki. Je to on nom zname 🙂 Ale nikdy inokedy som sa s takym clovekom nestretol 🙂
A to ste jej nato nič nepovedali? Ved si z vás spravila dobrý den. Ja by som ticho nezostala. Ved to je už aká odpoveď........
Akože možno som ja blbá, ale mne ako prvé napadlo, že si možno privyrába brigádou, kde umýva nejaké kancelárie alebo záchody v nejakej budove. Videla som veľa takých inzerátov, tak možno to.
Alebo potom je jedna z tých, čo si robí zoznam, čo v ktorý deň urobí, aby nemala veľa roboty naraz 😂 PO utrieť prach, UT umyť záchod, ST sex, ŠT prezliecť periny,... 😁
@vkatush jasne ale wcko sa umyje za 5 minut,to nie je celovecerna aktivita 😅😅😅
Vsetko je o prioritach, kamaratka sa s tou znamou asi v ten piatok stretnut nechcela. Keby aj musela umyt zachod, urcite by to mohla odlozit ak by mala zaujem.