Ahojte, chcem sa poradiť ohľadne výberu partnera. Na začiatku roku som sa rozvádzala - ex manžel veľmi pekný chlap, avšak slovo narcista ho vystihuje. Postupom času som prišla na to, že sme sa obaja zaľúbili do výzoru, on aj trochu z iných dôvodov si ma vzal a od svadby ma psychicky týral. Z toho som aj ochorela a nemohla som mať dieťa prečo ma viacej týral, až som sa priznala rodičom a odsťahovala sa od neho. V čase rozvodu som sa spoznala s úžasným chlapom, s ktorým si veľmi rozumiem, máme rovnaké hodnoty, je pozorný a vlastne opak môjho sebeckého ex. No aby to nebolo také ideálne tak má o 12 rokov viacej (ja 33 on 45), je rozvedený a má jedno dieťa, ale oni sa rozišli v dobrom, so synom má dobrý vzťah a nemá problém mať aj ďalšie dieťa a aj adoptovať, keďže chápe, že dieťa chcem a možno ho nebudem mať. Mňa priťahuje a všetko medzi nami funguje ako má, ale mne vždy ide hlavou čo ľudia, už mi ho jedna teta úplne dala dole, že ex bol aký krásny a ako sme išli k sebe a tento je pri sebe a starší a nechápe čo na ňom vidím. Ja som už mala pekného a mladého a zničil ma úplne, ale aj tým, že vravel ako vkuse mám vyzerať a nemohla som pribrať a vkuse sa riešil vzhľad asi mi z toho preplo lebo už aj ja pozerám na priateľa, že či ide výzorom ku mne a čo ľudia na to lebo nie je prototyp krásy. Rozumieme si veľmi a bojím sa, že pre hlúpe myšlienky a povrchnosť v hlave ho nechám a budem to ľutovať, no zároveň si vravím chcem ho, keď toľko o tom premýšľam ? Už troch chlapov mladších som pre neho odmietla lebo mi ani nevyhovovali povahovo a proste on ma upútal tým aký je a aj veľmi mi pomohol vo všetkom.
riaď sa svojim srdcom a nie rečami iných.... krása je pominuteľná, ale blb bude blbom stále. tety a okolie nech sa starajú o seba...
Ako prvé urob to, že odstrihneš zo svojho života negatívnych a toxických ľudí. Teta, ktorá velebí muža, ktorý ťa týral, je pre teba toxická. Nerieš okolie, ignoruj. Rob to, čo ti srdce hovorí. Držím ti palce, aby si sa vedela neriadiť povrchnými ľuďmi a išla si za tým, čo tebe robí dobre.
@cibulka444 prepáč, ja nerozumiem, ako sa dospelá žena môže nechať rozhodiť od nejakých tetiek. Nech si tvoja tetka zbalí tvojho exa, keď sa jej tak veľmi páči. Treba si vyberať partnera podľa povahových čŕt, osobnosti, charakteru, nie podľa vizáže.
Ja by som bola opatrná po tom čo si zažila pri tom prvom.
@cibulka444 teta je asi celkom hlupa, vsak? A ty sa riad svojim rozumom, nie to co hovoria prihluple tety
inak, mne toto isté povedala moja babka, keď som jej predstavila terajšieho priateľa... že jej sa nepáči, nech ho nechám, vraj vyzerám pri ňom ako jeho dcéra - pritom má len o 3r viac odo mňa, ale tak už aj nejaká šedina sa nájde a je o dosť vyšší odo mňa. babka ale akoby bola zamilovaná do môjho exa, doteraz ho velebí.... hold - dve rovnaké falošné povahy...🙄
Krasa je relatívna, co sa jednému paci druhému nemusí.
K tvojmu novému priateľovi ked tam funguje chémia a rozumiete si vzhľad by som neriešila. S výzorom sa dá pracovať, veľa chlapov bez ženy spustne, samému sa nechce variť tak sa zle stravuje a stlstne, obliecť sa nevedia atd
To všetko sa dá zmeniť
Ďakujem veľmi pekne za odpovede a hlavne, že ste ma neodsúdili. Mňa dostala tá teta, pretože som ju brala ako osobu, ktorej sa môžem zveriť a nájsť podporu, keďže nevie o priateľovi veľa ľudí. No sklamalo ma to odvtedy mi ide hlavou plno hlúposti. Mňa aj ex tým výzorom posadnutým nainfikoval a asi len potrebujem čas. Moja mama bola zhrozená aká som ním manipulovateľná a aké reči mi od vtlačil do hlavy. Priateľa videli
rodičia na 5 min plus moja sestra a povedali, že je vidno ako keby sme sa poznali roky , a že ma berie to aká som. A toto je pre mňa pridaná hodnota, keďže ex ma chcel vo všetkom meniť a odlepiť od rodiny. Ďakujem ešte raz za komentáre.
Das na nazor nejakej tetky? Krasa pominie a u muza nie je ani potrebna, tak nebud taka povrchna aj ty.
Názor tetky na partnera jedným uchom dnu a ďalším von ..konaj podľa srdca
@cibulka444 a to by s ním žila tetka alebo ty? 🤦 Najhoršia otázka..čo povedia ľudia...
čo s peknou naodobou, keď je prázdna? radšej by som chodila aj s quasimodom, ak budem vnútorne šťastná a spokojná.
To sú ešte následky zlého manželstva, že si necháš kecať do svojho života iného človeka. Za svoj život a výber chlapa si zodpovedná len Ty. Radšej sa sústreď na neho, aby Ti pre blbé poznámky iných ľudí neunikli podstatné veci vo vašom vzťahu. Želám veľa šťastia a pracuj na svojom sebavedomí.
Vo veku 45 rokov ziaden prototyp krasy necakaj, v takom veku uz ani ty nebudes dokonala, no a co? Vztah ma byt o laske, nie o vizualnej dokonalosti, ktora aj tak netrva vecne a pocas krizy je uplne na dve veci.
Radšej mať vedľa seba chlapa, s ktorým som na 80% spokojná a šťastná, než s niekým kto mi vyhovuje na 20% ale je fešák.