Dieťa z predchádzajúceho vzťahu

14. máj 2024

Ani neviem ako začať ale ako beriete keď má Váš partner už dieťa z predchádzajúceho vzťahu? Aby som to objasnila partner má z predchádzajúceho vzťahu chlapca, ktorého úplne zbožňujem a máme spolu pekný vzťah. Ale musím sa priznať, ako som otehotnela začali mi byť ľúto iste veci. Napríklad mám pocit že partner sa z bábätka neteší a nieje z toho tehotenstva vzrušený až tak ako ja a odôvodňujem si to samozrejme tým, že veď už dieťa má a nieje to teda pre neho nič nové a vzrušujúce. Niekedy sa pristihnem že dokonca na malého žiarlim, čo je úplne hrozné. Nechcem mať takéto pocity a tiež mu nechcem ani len naznačiť že ma niečo takéto trápi aby si nemyslel že malého nemám rada.

gribka1
14. máj 2024

Vydrž, možno si len precitlivelá v tehotenstve. Jemne sa ho opýtaj také otázky typu, že tešíš sa na bábátko? A takéto nevinné otázky, a uvidíš.

lenka.25
14. máj 2024

Ale prosim ťa . Žiadne chlap neprežíva čakanie na potomka tak ako žena . Veď to asi ani nie je možné . To sú len tehotenské hormóny . Kľud . Chlap sa stava otcom až po narodení . Ty mamou , už pri 2 čiarkach na teste .

h2
14. máj 2024

Je úplne normálne, že muž neprežíva tehotenstvo svojej partnerky tak, ako ona. A nemá to nič s tým, či už to zažil, alebo nie. Proste hoci čakáte to dieťa spolu, tehotná si len ty, on nie.
Môj muž má z predošlého vzťahu deti až dve, sú úžasné, mám ich veľmi rada. Necítim žiarlivosť. Treba si ale uvedomiť, že je normálne, že deti sú na prvom mieste. Môžeš na tom prvom mieste byť aj ty, zarovno s jeho dieťaťom. Ale nikdy nebudeš nad ním.

viestta
14. máj 2024

Chlapi z tehotenstva nebyvaju vzruseni, neprezivaju to tak ako zeny

majlo1234
14. máj 2024

Deti su casto v takychto vztahoch na prvom mieste. Moj ma dve, stretavame sa len a jednym, tiez mi je obcas luto, ze sme spolu neprezivali tie prve okamihy ako prve, ale to su len take blbosti 🙂 dolwzitejsie pre mna bolo vidiet, ze je dobry otec, a ze bude dobrym otcom aj pre nase spolocnw deti

marianarem
14. máj 2024

Je to tak, pre vacsinu chlapov je dieta v bruchu take dost abstraktne a o dost viac to prezivaju po porode. Plus zeny su v tehotenstve casto mimoriadne citlive na to, ako sa ich partner chova a zvelicuju. Ja som nebola vynimka, vselico sa mi na muzovi nezdalo. Po porode to vsetko preslo.

cukroska
14. máj 2024

Dúfaj len že sú to hormóny. Bola by škoda pokaziť si pekný vzťah. Radšej sa zver niekomu inému ako jemu. Pretože niekedy to chlapi inak pochopia ako majú .A rovnako aj nie každý chlap to prežíva okolo tehu ako žena. A je to v pporiadku. Nie každý vie tie emócie prejaviť,ale určite sa veľmi teší.