Ahojte chcela by som sa vám vyrozprávať a poradiť že čo robiť alebo akoby som to mala ináč nazvať bývame bytovke kde nad nami býva majiteľova mama starsia pani Malý je dosť hyperaktívny taký pojašenec Samozrejme sa nevyhneme krikom lebo Pánko nevie ešte rozprávať Tak väčšinou kričí samozrejme že ho učím rozprávať aj vedel niečo no nejako sa nám to zastavilo ide o to že mi je dosť nepríjemné keď malý kriči a je to počuť na celú bytovku :( Samozrejme ho upozorňujem že sú tu starší ľudia a že musí byť potichu viem že to nepochopí keďže má len rok a pol a idú nám posledné dva zuby čo myslíte ako ďalej postupovať decembri/ januári Pribudne ďalšie bábätko a bojím sa ako to bude vedel by mi niekto poradiť ako ďalej ďakujem
@natalka25122017 je to dieťa, kričí, place, susedia si musia zvyknúť. A najmä cez deň nemajú čo riešiť. My v bytovke se hocikedy aj v noci počuli re bábätká od susedov aj dlhšie a žijem, kd budú mať blbé reči, nech volajú políciu no.
Choď s ním von nech si vybije energiu tam.
@januska12323 moj nazor.
@bublinka1426 to píšeš o kom?
@luccija suseda co roky rokuce nic nerobi a kasle na vsetko?
@luccija ale dobre mazen OFF topic len som chcela pocut nazor
@hortenziaj to by som sa racej vyhla ako v noci nevyvadza len cez den a pred tym ako sa ide kupat inak pohode len potom sa ona stazuje majitelovi bytu
@oli18 co vidi doma ? Vy si myslite ze tu sa krici je hyperaktivny viac zivi co na tom neni pochopitelne ?
@januska12323 chodime stale je hyperaktivny
@oli18 a kazdy mame deti kolko chceme to je kazdeho vec pytala som sa o normalnu radu kedze dieta je hyperaktivne cely den sa mu venujem ucim sa snim zabavam hram chodime von kazdy den
@natalka25122017 no len keď sa narodí bábätko, môže v noci plakať aj hodinu dve, ako mne plakal mladší a co s tým urobíš? A suseda nech sa sťažuje, asi nemá nič iné na práci a nudí sa.
@natalka25122017 ak má adhd, tak smola, bude to počuť v bytovke. Keď pani v susedstve najbližšie stretneš, povedz jej, že malý je živý chlapček a je možné, že ju to ruší, ale denne robíš kroky k minimalizovaniu rušenia a ďakuješ jej za pochopenie. To doteraz aj odteraz. Hádam toto gesto pomôže. U nás celkom zabralo.
@andigab No ja neviem či ma ADHD je len prosté živý každý deň sme vonku idú mu posledné zuby je po operácii čochvíľa to budú dva týždne len sa prosté cítim tak blbo že malý tu kričí a to sa mu snažím vysvetľovať že tam je hore teta že nesmie toľko kričať že musí byť potichu
@hortenziaj to je tiez pravda mne syn tiez plakal sme mali koliky a to sme tu este nebyvali
@natalka25122017 mám rada živé deti, tak sa netráp, naozaj. Mne sa dcéra učila pred 20 rokmi bicyklovať a stará harpia popoludní, cca 16:00, vrieskala, že ju ruší plač malej, keď nechcela šliapať do pedálov. Nauč sa asertívne toto odpálkovať. Keď ona bola do blba čumiace dieťa, nemusí také byť každé. A to si starých ľudí vážim, no niektorí sú plní jedu, až príliš
@andigab To je veľká pravda niektorí sú strašne nepríjemný mali nechce nejako rozprávať vraj ma ešte čas do tých dvoch rokov no potom by som to chcela riešiť určite lebo nejako sa to uňho zastavilo prečo neviem Keď sa mu niečo nepáči vonku hodí sa o zem Začne plakať bohužiaľ taký je Predsa z toho vyrastie
@viestta On je taký že keď sa teší tak kričí alebo sa mi snaži niečo vysvetliť On ako neni zlý len je dosť živý chodíme ráno von aj poobede On je taký že keď sa mu niečo nepáči vonku sa hodí o zem keď mu niečo človek nedovolí Ale ja viem že z toho vyrastie je to len obdobie
@natalka25122017 ja to plne chápem. Mam doma takého co nerozprával, jedine slovo co dlho používal bolo Nieeee.
@viestta ano u nas tak isto
No my sme mali obdobne. Jednoducho som zbehla za susedkou, ze sa ospravedlnujem, ze dcerka nam hodne place (kazdy vecer). A odpoved bola, ze nech si nerobim starosti, ze vobec nic nepocut ....hahaha ...Takze ak budes ty proaktivne mila, tak by aj susedka mohla byt mila. Moze aj byt ze tvoj synator je fakt neumerne hlucny, tak aspo kavu by som jej doniesla 🙂
@natalka25122017 môj zlatík nerozprával do 5,5 roka. Zvukové prejavy rôznej intenzity a rôznych emócií boli často veľmi hlasné. Trucoval, búchal, kričal, lebo mal frustráciu zo škôlky, kde bol hromozvod zloby iných detí. A oni vedia byť zlé, hoci vyzerajú nevinne.
@natalka25122017 a vies urcite, ze to k susedom vsetko az tak pocut? lebo to fakt moze byt tak ako pise petkavka, ze ty si len myslis, ze ten plac a krik urcite pocut.... a pritom to nemusi byt pravda 🙂 a deti su proste deti, kricia, placu, maju aj koliky, aj nocne mory,.. to je proste byvanie v bytovke. Ine je ked robi hluk a krik batola 1,5r a ked zjape a dupe 10r dieta.
chod, v klude vysvetli a mozno budes aj prijemne prekvapena
ako ja si to neviem celkom predstaviť , asi to berieš viac tragickejšie ako to je . U nás v bytovke majú dieťatko s nejakým syndrómom neviem fakt čo má ten chlapček ale má naozaj veľmi hlasite prejavy , pri nás , a ja ho počujem len keď som v kúpeľni alebo na wc a ten chlapček je tiež u nich v kúpeľni alebo na wc ( lebo ich mame pri sebe). Inak o nich ani neviem . Takze by som si byt tebou hlavu nelámalo , žijeme v bytovkách a s týmto “rizikom” musíme rátať . Ale teda mna za 30 rokov okrem partymenov raz za uhorský rok keď si robili diskotéku nikto nikdy nijak nerušil .
Mno ja pocujem vecer, ako sa susedia aj rozpravaju...ale cez den? Ozaj by som to neriesila. Do 21 mi deti spia. Nik sa nestazuje. :D
Hlavne klud nestresuj sa. V najhorsom pripade by ste sa prestahovali do ineho bytu. Nebol by to koniec sveta. Nikdy nevies Mozno by si tam stretla nejaku novu super kamosku . A bolo by to este lepsie ako teraz .
@natalka25122017 budú kričať 2 deti🙂čo chces poradiť deti plaču, kričia, búchajú, behaju