Deti z predchádzajúceho vzťahu a bývalá manželka

21. aug 2024

Ak mate muza, ktory ma deti z predchadzajuceho vztahu, ako vnimate jeho ex vo svojom vztahu ak oni spolu dobre vychadzaju, vela si pisu - samozrejme ohladom deti (vy by ste tu konverzaciu nevideli), sem tam kvoli detom spolocny vylet...aky by ste mali voci tomu postoj?

autor
21. aug 2024

Zaujimaju ma realne zivoty, ak by on kvoli ex isiel, riesil, pomahal jej, isiel ju odviest do nemocnice....

biba_18
21. aug 2024

mám reálne v okolí taký prípad, on exke pomáha ale preto že je dobrý človek, nie preto že by mali medzi sebou nejaký vzťah založený na náklonnosti. súčasná partnerka je s tým v pohode. nechodia ale na spoločné výlety.... tie spoločné výlety sú hlúposť aj podľa mňa, jedine ak by sa ich zúčastnila aj nová partnerka by dávali zmysel...

melanta
21. aug 2024

Spoločné výlety nerobia. Komunikujú spolu ani málo ani veľa, často mám pocit, že s ňou komunikujem viac ja, mám s ňou veľmi dobrý vzťah. Mužovho syna ľúbim a mužova ex je matka jeho dieťaťa. Takže do vzťahu som išla s tým, že táto žena bude určitou súčasťou môjho života. Ak to niekto nevie akceptovať, nemal by ísť do vzťahu s človekom, ktorý už má dieťa.

sashka22
21. aug 2024

Vychádzam tak s ex, ale neviem si anilen predstaviť niečo fyzické alebo emočné medzi nami. Rešpektujem ho ako skvelého otca,lebo ním aj skutočne je. Dokážeme sa dohodnúť tak, aby to bolo vždy najlepšie pre dieťa, nepozeráme na svoje ego ani jeden. Voľakedy sme zvládli aj spoločné výlety ale odkedy sme obaja vo vzťahoch a príde situácia, kedy je vhodné byť obaja 'na mieste', tak prirodzene rátame aj s partnermi. Uvediem príklad nedávny, riešili sme prijímanie, kde sme sa stretli celé nové rodiny. Čoskoro budeme riešiť svadby nás oboch a tiež tak nejak rátame, že sa tam zídeme. Obaja naši noví partneri to rešpektujú a stoja pri svojich polovickach, majú dobrý vzťah s naším potomkom.

tykat
21. aug 2024

Tak kym to nie je tak ze oni vyletuju a maju sa radi a ty robis muzovi servis a poskytujes sex plus mu davas volnost tak asi ok.
Lebo vela muzov by sa nerozviedlo keby mali od zeny klud a k tomu pravidelny sex.
Ty musis vidiet ako to je.

autor
21. aug 2024

ja som z tej druhej strany. Ex manzelka. Stale dufam, ze sa to dajak urovna a ta druha to nevzladne a zduchne...Pretoze, vychadzame spolu lepsie ako ked sme boli manzela, vela komunikujeme, vela sa ma pyta, zaujima sa.

sense
21. aug 2024

Ja mám dcéru z prvého manželstva a partnera. Som s ex v kontakte kvôli dcére, ak potrebuje pomôcť tak mu pomôžem či už keď mal koronu a nevládal vstať ani z postele, alebo keď bolo treba riešiť odvoz do a z nemocnice kvôli zákroku. Alebo keď potreboval pomôcť s danovym
Môj partner to rešpektuje. Ale s ex na kávičky nechodím. A keby sa aj s terajším partnerom rozidem k ex sa nevrátim. Pretože z nejakého dôvodu je exmanžel
V tvojom prípade si ale myslím že tajné dúfas že mu vzťah mu nevyjde a vráti sa k tebe.

biba_18
21. aug 2024

ojoj ... odišiel od teba kvôli nej?

rorino
21. aug 2024

Tak buď rada,už dávnejšie som mája kamarátku,ktorá po edala,že najlepšia vec,ktorú spravili jej rodičia bolo,že sa rozviedli,odvtedy im všetko fungovalo,paradoxne.

nicoletta98
21. aug 2024

A prečo spolu vychádzate zrazu lepšie? Lebo 90% času si píšete a nežijete spolu? Najprv by som si kládla tuto otázku a potom dôvody prečo ste sa rozišli..

h2
21. aug 2024

😦 Akože ty dúfaš, že ona zdúchne a ty budeš zase späť s exmanželom?

autor
21. aug 2024

nebola tam nevera, zlyhala komunikacia a ine veci. Ja ho mam stale rada. A ano, vedela by som odpustit, ak by sa raz rozhodol vratit

tinqua
21. aug 2024

Tak tu ma nova zena v jeho zivote seriozny dôvod na žiarlivosť...tvoje zamery vyciti a nebudete mat ziadny vztah alebo teda urcite nie dobry. Stavias toho chlapa medzi kamene...podla mna je rad, ze vychadzate, ty ked to dobre hras tak mu ani nenapadne, ze ho chces naspäť, frajerka mu bude z druhej strany hystercit...on nebude vediet co ma robit...hej slusna sanca ze to rozbijes

h2
21. aug 2024

A prečo si myslíš, že on by ťa chcel naspäť, ak by ho aj ona náhodou opustila?

sense
21. aug 2024

Ak ho máš rada načo si sa rozvádzali? Mali ste skúsiť poradňu alebo sa len odlucit.
Aj mne to teraz s ex funguje lepšie ako počas manželstva ale práve preto by som sa nevracala. Pretože viem že denne by som s ním nedokázala byt

simona20201309
21. aug 2024

Ty si zufalec...
Zaujímalo by ma ci by si mala taký záujem o neho aj keby bol sam?!
Dúfam že nemá s novou frajerkou deti a nerozbijas im rodinu

tykat
21. aug 2024

Aha takze u vas zlyhala komunikacia... ja to citam tak ze si mu dennodenne liezla na nervy. Cize ano ako pisem vela chlapov by sa nerozviedlo keby po nich zeny nic nechceli. Teraz ma odstup a je vo vacsej pohode. Vratit sa asi nechce lebo mu to takto vyhovuje. A na sex a servis ma tu novu.

domkakvet
21. aug 2024

Je normalne udrziavat taky vztah kvoly detom a ci sa k tebe vrati, tak to s tym nesuvisi.

sashka22
21. aug 2024

V tomto prípade a s Tvojimi bočnými úmyslami, vždy keď sa mu ozyvas, pevne verím, že bude mať dosť rozumu a zostane pri svojej aktuálnej. Vzťah ste mali riešiť vtedy, načo sa im už teraz tlačiš do toho jeho? Zato, že Ty si lepšieho nenašla? Inak by si sa nad takým ani nezamýšľala. Nechaj ho žiť jeho život a nevyhovaraj sa na deti. Ty si už príležitosť mala!

polovnicka92
21. aug 2024

A ako vieš, že ona Vaše správy nevidí?

matapo
23. aug 2024

...ja som tiež s ex v každodennom kontakte, aj ohľadom deti aj ohľadom seba, zvyknem mu zhrnúť čo mám nové, čo nové v práci,...ak potrebujem pomôcť zavolám vždy jemu, vždy pomôže. On má druhú ja mám zas naše tri deti. Myslím že viac ako kôli mne mi pomáha pre tie deti. Berie to tak že som mama jeho deti a že ich vychovávam, bývajú so mnou, starám sa o ne tak keď môže pomôže.