Deti po rozvode a nový chlap

16. aug 2023

Rozvedené baby, ako vaše deti prijali nového chlapa, keď ste sa zoznámili a dali do kopy? Moje prijali dobre ako kamaráta a sú s ním v pohode, len či to tak ostane, či sa to nezmení po čase. Je to niečo nové. Len neviem či chápu, že to nie je dočasný kamarát. Neviem či sa to dá nejak ovplyvniť, aby to ostalo ok. Napíšte vaše príbehy prosím.

pribinak
16. aug 2023

Vek deti? Stykaju sa s biologickým otcom?

amer_pogeris
16. aug 2023

Však ak je zatiaľ všetko OK tak nemáš čo riešiť.

liliputka2131
16. aug 2023

Moje ho prijali hned boli este malí beru ho ako otca volaju ho tatik lebo ich biologicky otec sa nechce s nimi stretavat dnes su uz pubertaci a stale je pre nich tatik nerobi medzi nimi a nasim spolocnym rozdiel jeho rodicia su babka a dedko nie teta a ujo cize aj jeho rodicia moje deti prijali uz od mala

kvetinka75
16. aug 2023

Prečo riešiš dopredu, čo sa možno vôbec nestane? Teraz sú všetci v pohode, a miesto toho, aby si sa z toho tešila, tak si vytvárať problémy v hlave.

tosomja
16. aug 2023

Moja dcéra prijala v pohode, ak sa tešila, že budeme spolu bývať. No prišla puberta a už ho prestáva rešpektovať. Nikdy mu nepovedala nič zle, ale guľa očami a nepočúva. To asi by bol problém aj pri otcovi.
Už sme spolu 6 rokov.
Jeho deti má mali radi ako kamarátku, aj chceli do mnou tráviť čas, aj keď sme spolu začali bývať, až kým jeho bývalej dočista nepreskocilo a nezačala na mňa nadávať. Zakázala deťom aby ma mali radi atď, začali robiť zle, všetko sa pokazilo a už je to v takom štádiu, že tu ani nechodia.

mandzula
16. aug 2023

U nas boli zaciatky zlozite, lebo sa stretli dve totalne odlisne povahy, no uz 10 rokov fungujeme ako komplet rodina a moj manzel je pre moju dceru skutocnym otcom. Ma pred 17 a puberta ich vztah nijako nepoznacila.

deti95060810
16. aug 2023

syn mal už 10 r, keďže bol intelig. tak úplná pohoda. každý sa prispôsobil troška - to asi inak ani nejde.
Odvtedy už prešlo veľa veľa rokov. už naša spoločná dcéra ide byť dospelá.