Detektor ako dôkaz

23. jan 2024

Ahojte. Mám manžela a dve deti. Manžel bol s kamošmi na rozlúčke so slobodou kde boli zavolane 4 dievčatá niečo ako “amatérky”. Oni boli tiež štyria. Po zistení že tam tie šlapoty boli som ho “dusila” nech mi povie či mal niečo s niektorou. Prísaha na svoje deti že nie, no vieme, čo sa udeje tam, ostáva tam… Baby vybavene, zaplatené na 3 hodiny, a on sa na ne pozeral ako na svaty obrázok???? Preto sám navrhol že pôjde na detektor lži. Nech mi vraj dokáže naozaj prsvdu, lebo iným spôsobom mi to dokázať nevie. Otázka na vás, podstúpil to niekto??? Dá sa tomu veriť? Ja som psychicky na dne z tejto situácie, a keby ho nemilujem podávam rovno o rozvod. Ešte jedna info, zavolať ich tam bol práve jeho nápad…

zanka777
23. jan 2024

Pozri keď máš v hlave pochybnosti a sú také silné že jednoducho mu na 100% neveríš tak aj keď prejde detektorom lži tak ťa to neupokojí.....budeš zas riešiť čo ak ..čo ak detektor sa dá oklamať.... Čo ak nebol dobrej kvality a výsledky sú skreslené ...čo ak...... Proste už nalomil tvoju dôveru tak že neverím že si ju späť získa.... A po ďalšie ja by som tiež neverila že nič so žiadnou nemal (mimochodom toto sa fakt nerobí doslova štetky doniesť na rozlúčku).keby isto o striptíz ok to vieš že je 99% šanca že s nimi nič nemal ale oni si doslova zavolali štetky o počte kusov takom istom ako boli oni chlapi..... Tak neverím že jeden z nich mal dve a tvoje neviniatko sa prizeralo.....to by som ja neuverila ani keby prešiel cez 100 detektorov

jaskolka
23. jan 2024

Detektor lži? 🙈🙈Nepozerá náhodou priveľmi americké seriály?
A k veci... Pozri, nijako nezistís momentálne pravdu, je to len na tvojej dôvere.
Buď mu chceš veriť, alebo nie.

silviak
23. jan 2024

No s tebou by som teda nechcela zit. Ved ked mu neveris co bude dalej? Ked tvri, ze s nimi n8c nemal tak asi nemal. Keby mal podla mna uz by si to z neho dostala ked nanho tolko naliehas. Myslim si, ze mozes byt kludna a nestresuj. Bud rada ze ho mas.

mandzula
23. jan 2024

Neporadim ti. Len vyjadrim svoj nazor, ze chlapa, ktory ma typ kamaratov, ktori si na rozlucku so slobodou (ta je pre mna uz sama osebe dost prizemnou zabavou) zavolaju slapky, by som nikdy v zivote nechcela.

domak2
23. jan 2024

Detektor lži je spolahlivy asi ako kruzenie prstenom na šnúrke. Hlavne si rozmysli co by si akože robila, keby to bolo tak ako si myslíš? Si pripravená na rozvod a všetko čo bude nasledovať? Veľmi nepríjemná situácia ale skus uvažovať rozumom.

evickuska
23. jan 2024

neverila by som mu 😊 zvlast, ked jeho napaad, medzi chlapmi su chlapi uplne inak ako doma pri nas a rodinke 😊

evickuska
23. jan 2024

keby chcel byt fer, povie ti to vopred 😊
ratal s tym, ze sa to nedozvies... manzelovi som to prave precitala a hovori to co kocka nadomnou, rozvod je vazna vec ale nenechala by som sa podvadzat aj ked slapka je len o sexe ale aj tak...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. jan 2024

Chcela by som mu veriť, no nedá sa mi to, samozrejme že to neprizná ani bohovi! Preto som chcela reálne skúsenosti s tým detektorom, či môžem tomu veriť. Súhlasím aby tam šiel (už ma aj termín 🤦‍♀️) lebo nemienim žiť celý život s pocitom že tr*kal stetku. Taktiež po sexuálnej stránke by to bolo u mňa cele zle. Myslieť na to ako opieral ku*vu, nedokážem bez dokážu toto spracovať proste.

lalenka33
23. jan 2024

Ten detektor si vybaví a zaplatí tak, ako tieto šlapky. Nevesta je OK s tým, že ženích pretiahol šlapku pred svadbou? Načo ich tam tvoj muž volal, ked nie na sex a ešte v počte 4 ku 4

dharmasanata
23. jan 2024

A to ženích takto vyprášil kurvu? A jeho ostatní kamaráti boli slobodní? Či tiež zadaní? Ako to je choré 😅.. neverila by som mu ani nos medzi očami a hlavne keď to bol jeho nápad. Možno s ňou nespal ale sa dal len vyfajčiť 😀 takže trvaj aj na takej otázke na tom detektore, či prebehol orál, alebo honenie a tak ..

dharmasanata
23. jan 2024

A ešte na tri hodiny ...

maribell
23. jan 2024

Ako si na to prišla?

h2
23. jan 2024

Chudák chlap. Ani detektor lži mu nepomôže. Aj keby prešiel, aj tak ho budeš podozrievať, že ho nejako preľstil. 😒

dadis
24. jan 2024

A neboli to stripterky? Ozaj prostitutky? Ved to je fest divne...

777januska777
24. jan 2024

@h2 áno chudák, zavolal 4 baby na 3 hodiny a cuduje sa, že mu zena neveri, úplne je to jasné, že chudák fakt za nič nemôže.

ibatanecnica
24. jan 2024

@777januska777 on sa určite len pozeral 😂.
autorka - nestretla som sa ešte s detektorom a zaujíma ma to. To kde sa dá vybaviť?

aurinia
24. jan 2024

Hlavné by som s ním nespala, po 3mesiacoch ho pošli na test HIV. Úplne ťa chápem, ja by som štetky tiež neprekusla.

h2
24. jan 2024

@777januska777 On niekoho volal? Kde vidíš takú informáciu?

sense
24. jan 2024

@h2 sama autorka píše ze zavolať ich tam bol jeho napad

sense
24. jan 2024

Povedz mu ze chceš ísť na ten detektor s nim ako doprovod. Som nevedela ze na svk je niečo také aj bežné mozne

777januska777
24. jan 2024

@h2 posledná veta hlavného príspevku.

ibatanecnica
24. jan 2024

@sense tak to ani ja. Ak autorka môže nech napíše bližšie kde a ako sa to dá vybaviať. ČLovek niekdy nevie😉

autor
24. jan 2024

@ibatanecnica dievčatá dá sa to úplne bežne. V Košiciach a v Pezinku (možno aj inde neviem) zavolali sme pán milý, ochotný sa spýtal kedy my chceme, takže sa dalo pekne dohodnúť. dajte do googlu

mimikarol
24. jan 2024

Neverila by som mu ani nos medzi očami. A som strašne zvedavá ako sa vybavuje detektor lží. Čo má kamoša ktorý mu to vie vybaviť, spolu s výsledkom aký potrebuje?
4 chlapi a 4 striptérky (teda kur.y) na 3 hodiny a prebehlo to vo všetkej počestnosti. 🤦

h2
24. jan 2024

@sense
@777januska777 Ospravedlňujem sa, toto mi úplne uniklo. Nechápem, lebo som si to ešte raz prečítala, či sa tu o tom písalo. Asi mam selektívnu slepotu. 😎

ibatanecnica
24. jan 2024

autorka - vďaka za info. Som prekvapená a určite bude aj muž, keď mu to pri najbližšej hádke a vyhadzovaní mu klamstiev na oči ,spomeniem 😀

radkaradix
24. jan 2024

podla mna je to reklama pre firmu, co poskytuje sluzby detektora lzi 🙂

autor
24. jan 2024

@radkaradix bohužiaľ, nie je. Reagovala som teraz len na toto, lebo správy typu neverila by som mu ani nos medzi očami, na to odpoved nemám lebo je to tak - neverím. Povedal že iným spôsobom mi pravdu dokázať nevie, tak som chcela názory na to, či by ženy tomuto verili. Dokola si ide svoje, ako ma čisté svedomie, a pôjde na detektor úplne v klude, ja mám pripraviť otázky, dokáže mi tam že nie len teraz, ale nikdy ma nepodviedol atd…. Ak bude výsledok že naozaj ON nespravil nič proti nám, chcem mu veriť 😕 na druhej strane nechcem aby sa so mňa ľudia smiali aká som naivná a dá sa oklamať raz dva

ibatanecnica
24. jan 2024

mňa tak napadlo, čo taký chronický klamár? Dokáže oklamať detektor?