Detektív švagriná

11. júl 2024

Ahojte ide o celkom bizarnú situáciu ale rada by som si prečítala váš pohľad na to čo napíšem.. začnem asi tak že som mala niekoľkoročný vzťah počas ktorého som si začala s niekym iným (boli tam problémy, nebolo to dobré, v podstate na pokraji rozchodu ale to je jedno). Dotyčný s ktorým som sa začala stretávať o ňom samozrejme vedel a dal mi čas aby som si poriešila svoje veci (s tamtym som mala spoločné bývanie a aj iné veci takže som si to musela dať do poriadku). Muž, s ktorým som si vtedy začala má postupne pozoznámoval so svojimi priateľmi a rodinou. Nikto však nevedel za akých okolností sme sa spoznali, ani sme nemali potrebu to niekomu vysvetľovať keďže sme dospelí ľudia a bola to čisto naša vec. Prejdem však k veci. Očividne má psychicky chorú švagrinu ktorá sa musí hrať na Colomba. Neviem ako, nejakým zázrakom vystalkovala môjho vtedajšieho partnera a začala mu vypisovať z fejkového účtu či sme spolu, že ja mám dávno iného a tak no (len pre ujasnenie on o tom už dávno vedel ja som sa mu vtedy priznala). Ide však o to čo si vlastne dovolila a všetka špina podla na mňa. Tedajší partner to však obrátil proti mne a skoro vôbec si ma pred švagrinou nezastal. Skôr mu záleží na tom čo si mysli ona a že budú mať pokazene vzťahy. Viem že v tom asi nemá zmysel pokračovať ale trápi ma to..

doriiis
11. júl 2024

Nuž vidíš, stáva sa.Aspon si sa vcas dozvedela,čo je to za debila.

oli18
11. júl 2024

No hadam si nemyslis, ze by ta ex obhajoval pred vlastnou svagrinou. To sa dalo cakat, ze ak sa to prevali, budes ty za najhorsiu vdaka tomu paralelnemu vztahu. Tu bezne zeny radia, ze ukoncit jeden a potom zacinat dalsi.

dota6
11. júl 2024

Takže rekapitulácia. Všetci zúčastnení nakoniec o sebe vedeli, áno? Tak ste sa s tým rozišli, že vlatne okej a ideme ďalej a potom prišiel Colombo a rozmetal sračky všade okolo seba. Tak poďakuj švagrine a pohni sa ďalej aj ty.
Neviem na čo je dobré riešiť cudzie životy, a potreba písať z fejk účtov a podobne mi príde ako obťažovanie. Poznám ľudí, čo to majú ako hobby, vedieť všetko o každom prde a potom to roznášať ako mor medzi ľudí. :D je to nejaká úchylka.
Teraz sa ro prevalilo a musíš sa s tým zmieriť, vyrovnať a poučiť.

dskjhfdlkdjhl
11. júl 2024

Kaslat na svagrinu, divny je Tvoj partner😉

dskjhfdlkdjhl
11. júl 2024

@oli18 to nie je svagrina ex, ale terajsieho partnera😉

melanta
11. júl 2024

Neverím na osud či karmu. Ak by som verila, tak by som povedala, že tá karma ťa dobehla. Je to dôsledok toho, že si naraz ťahala na dve strany. Nový vzťah sa začína vtedy, keď ten pôvodný skončí. Možno si nový partner uvedomil, že to raz môžeš urobiť aj jemu. A možno je len typ, že sestra bude vždy viac ako priateľka. Ber to z pohľadu toho, že takéto situácie pomôžu človeku ukázať, či si so správnym človekom. Ak by hej, správny človek sa postaví za teba.

h2
11. júl 2024

A prečo ťa to trápi? Terajší vedel, že si s tebou začal, kým si bola v inom vzťahu a bývalý to už vie dávno tiež, od teba. Tak nech si milá pani Colombová píše, komu chce a čo chce.

mamina7070
11. júl 2024

ty si tu nedavno pisala ze? proste zivot ta poucil, svagrina chrani brata
prveho si vyuzivala kvoli byvaniu a asi tento druhy nechcelmcasom dopadnut ako prvy

martinkatinka
11. júl 2024

Ja neviem co cakas. Vy ste nikomu nic nepivedali, ona ano. Niekto to proste pivie, ked to vie... Ved to nebolo klamstvo, ale fakty.

autor
11. júl 2024

@mamina7070 nie nepísala som tu
A to nie je jeho sestra ale jeho švagriná (jeho brata manželka)

vroni
11. júl 2024

Čiže frajer sa chce hrať pred švagrinou na chrumkaveho na tvoj účet. Skvelý výber partnera. Uprimne, pre mňa by toto bola stopka. Debilnu švagrinú, čo sa rype pod cudzou perinou by som s prehľadom ignorovala, ale srala, ktorý si nevie otvoriť hubu a otočí sa proti mne "pre dobro v rodine", toho by som veru po svojom boku nezniesla.

foxanda
11. júl 2024

Poslala by som terajšieho do Pulp fiction... ako už teraz si ťa nezastáva a v to takejto situácií. Keď prídu ťažšie a horšie situácie, to takisto bude proti tebe? A švagriná, nuž tá musí mať veľmi veľa času, keď sa ti hrabe do súkromia. Veľmi divná rodina, asi by som to radšej ukončila a dala si čas pre seba. Neboj, nie je to jediný chlap na svete.

ahhola
11. júl 2024

12.13.
Nuz... aby sa ta blbka uvedomila, frajerovmu bratovi napis, ze jeho Defektivka sa rypala v tvojom predoslom vztahu, akym pravom a ci nema doma co robit a ze vdaka nej sa skoncil vas vztah... Oni si to medzi sebou popreposielaju a ten tvoj aspon uvidis, ako sa zachova a mozno sa lahsie rozist zo zaciatku vztahu, ako po par rokoch, ako si mala s predoslym. Koho uorednostni, ci teba, ci ten dedinsky rozhlas svagrinu. To by som hnusobe nedarovala a ked uz sa stalo, urob rodinnu dramu😂

michelle567
11. júl 2024

Autorka nepíš nikomu nič, ešte by to poprekrucali medzi sebou. Nepridavala by som žiadne info nikomu. Už sa len rozhodni či ti súčasný za to stojí. Keď vy dvaja ste so všetkým ok môže vám byť jedno čo si myslí švagriná

tom_i
11. júl 2024

kokos som sa v tej tvojej hatlanine stratila:
frajer č.1 problémový - nový frajer č.2 má švagrinú - tá píše frajerovi č.1 či 2 pod falošným menom? nezastal sa ťa frajer č.2? fakt nechápem

autor
11. júl 2024

@michelle567 jemu práveže záleží len na tom mám pocit aby boli dobré rodinné vzťahy ktoré som si ja dovolila narušiť mojim bývalým vzťahom.
Nemám pocit žeby si uvedomoval čo vlastne jeho švagriná urobila, spôsobila..

michelle567
11. júl 2024

No ja by som mu povedala o čo mu ide teraz?? Veď od začiatku o všetkom vedel. A pred rodinou sa teraz bude hrať že mu švagriná nebodaj otvorila oči?..

cookie29
11. júl 2024

🚩🚩🚩 za mna red flags na vsetkych stranach...

rozculena
11. júl 2024

on sa tvári,že nevedel o tom,že si bola vo vzťahu s iným,keď si si s ním začala??

koniarova
11. júl 2024

A ty ozaj nevidíš, že švagriná je tvoj najmenší problém?

gerber58
12. júl 2024

Žeby menšia karma?

jakubrianka
24. aug 2024

Ako pokračujete? Dúfam, že si single a nie si ani s jedným.