Dobrý deň prišlo by vám normálne ak máte náhodou priateľa a ten rieši úplne kraviny ? Dám príklad : mám napríklad problémy ,či už so zdravotným stavom mňa,niekoho z rodiny ,poprípade školou a on sa má stále pýta somariny že či jem pečivo,že mám žiť zdravo ,on nepracuje na Slovensku a stále sa ma pýta čo robím a keď poviem že oddychujem alebo niečo tak sa mi vysmieva že nemám čo robiť ako keby som nemohla len tak bezčinne sedieť alebo si polezat,ja riešim veľa problémov z ktorých mám už dosť po psychickej stránke a on sa ešte stále také somariny vypytuje a mám pocit po čase ako keby ma začínal deptat,nehovorím je mi aj podporou ale mám nejaký problém alebo čo a on nechápe že keď človek má problémy nemáte chuť nič robiť a on mi začne nadávať že čo stresujem,že som lenivá atd ,čo si o Tom myslíte ?
Jemu sa asi zase zdá, že somariny riešiš ty… nemyslím si nič o ňom ani o tebe, keďže nevieme o čo presne ide, ale rozhodne si myslim, že ako pár zjavne nie ste kompatibilní a nevidím dôvod prečo si človekom, ktorý ťa deptá
Ak som to pochopila tak nebyvate spolu a tieto "kraviny" riesite po telefone? To by ma extremne unavovalo. Snad este horsie ako si to vydiskutovat osobne. Mimo tohto si mate vlastne co povedat??
Ak ti stále hovorí, čo máš robiť, ako sa máš cítiť atd.. to je také toxické, manipulatívne, kontrolujúce z jeho strany.
Neviem, čo vás vlastne spája a čo vytvára váš vzťah.
vobec si nesedite. priatel by asi rad mal nejaku akcnu vysmiatu s vrtulou v riti. A ty mu so svojimi problemami nevyhovujes.
Najdi si ineho, ktory ta podpori a tvoje problemy sa zmiernia. Pohodaka, s ktorym si aj polezis aj prezijes nieco zaujimave, ak obaja chcete.
Mne by takyto drzitel patentu na dokonalost extremne vadil aj ne blizko, nie to este vo vztahu na dialku. Toto nema perspektivu, teba vadi co vypisuje on, ty a tvoj sposob zivota vadi jemu.
Nepracuje na Slovensku, tak asi ani spolu moc nebyvate. Ako sa máte vôbec poznať ? Kašľať na to
len raz by mi povedal že som lenivá a už by bol môj ex... potrebuješ takýto vzťah ? on sa nezmení nikdy.
Tak aspoň jedného problému sa vieš zbaviť,čo ty na to?
Páčia sa mi všetky komentáre. A chcem ťa podporiť v Tom, aby si ho rýchlo poslala niekam toho dirigenta.
nechápem,prečo ho voláš priateľ
Poznala som takeho, pre mna debila. Dlho sa cudoval, preco skoncil ako ex