Dobry den. Chcela by som sa spytat, ci mate tiez niekto rovnaky problem ako ja. Dcera, starsia, 8 r., syn mladsi, 5 r. Ide o to, ze manzel sa sprava nerovnocenne k nim a pritom obidvaja su jeho biologicke deti. Dcera je jeho maznacik, prejavuje sa to tak, ze cokolvek spravi, povie, zautoci, vzdy ostane pri pokarhani, niekedy maznavom. Akonahle syn, co je necela polovica fyzicky z dcery, okamzite dostane neprimeranu bitku, nadavky, vyhrazanie, vsetko v jednom. Ja, ked si obranim syna, levo place, som ta najhorsia. Ked poviem, ze ho taha dcera za vlasy a kope donho, tak to je v poriadku, keby to robil on, neprezije. Ked niekam ideme vsetci 4, tak som strasne vsade a vzdy osamela, pretoze manzel sa drzi s dcerou za ruky, ako parik a ja tam nepatrim. Mna za ruku nechyti. Ked nieco doma je, ja mam byt ticho, nezaujimam ho a ked sa stazuje dcera, tak je koniec sveta.
@violetta01 pytala si sa ho priamo (mimo deti), prečo robi rozdiely?
No treba si sadnúť a dať tvrdý rozhovor. Buď to zmení alebo sa pohnú veci. Toto je minimálne na psychológa
okamzite dostane neprimeranu bitku, nadavky, vyhrazanie, vsetko v jednom.,, ihned by som sa s nim rozviedla. neeistuje aby sa niekto, a je jedno kto, ci jeho biologicky alebo adoptivny otec ci iny clen rodiny takto spraval k mojmu dietatu!!!!!
@violetta01 5 r chlapec a toto prežíva ?
@violetta01 To ako sa sprava k synovi bohuzial nie je jediny problem... https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manzel-ma-nema-rad-som-smutna/
Toto tak býva... samozrejme nie až také prehnane, ako u vás. muži milujú svoje dcéry a so synmi rivalizuju. Ženy to majú opačne... Ale prejaví sa to skôr v puberte. Zažila som to už vo viacerých rodinách. Psychológ by to vysvetlil
@fokuska ty keket kašlem na nákup , na prádlo na všetko !
@violetta01 Ty že necháš handru robiť zo seba rada , deti by si mohla vynechať .
Nedovol mu udriet syna. A je to nezdrave ze sa k dcere tak sprava.
Urobila by som parik so synom,asi to inak nepôjde,budete dve dvojice,syna si chráň,neexistuje,aby 5r. dieťa niekto bil.......len z dcéry ti vyrastá rozmazlenec pod oteckovou ochranou,bude to mať ťažké v puberte aj v dospelosti,myslí si,že môže všetko a chlap jej padne k nohám a ono to tak nebude...že teba nemá rád,tak s tým veľa nenarobíš,zvykne pomôcť pobyt mimo domova kdesi na welness ako dvojica bez detí,teraz sa to nedá.....
Čo tá pri nom drží?
@janinah slečna je 8 ročne dieťa, nemôže za situáciu medzi rodičmi. Ako dieťa len využíva to čo sa v rodine deje. Určite ju nenechávať otcovi? Čo z nej výchova? Alebo človeka? Ako sa raz ona bude správať k svojmu mužovi a deťom? S nou treba pracovať, možno dať pár sedení u psychológa, ale určite nie ju že nechať otcovi
@violetta01 aj stara tema aj tato tema su len tvoje vykriky do tmy, potrebujes sa len niekde vyzalovat. Ok, vyzalovala si sa.... ale na to, aby si zmenila svoj zivot potrebujes konat, ked nechces mat zo syna psychicky choreho jedinca.
v momente by som ho vystahovala kym by sa nespametal
@violetta01 trieska ta, bucha o stenu, o dlažku, fackuje syna a jačí ako nepríčetný?
Je to psychicky chorý debil a to sa ešte vyjadrujem veĺmi pekne
V prvom rade by mal navštívit psychiatra
2.) Asi bol doma bitý a pochádza z rodiny alkoholikov, inak by sa tsk nesprával
3.) Zanecha stopu na synovi
A ak je pravda, že ta neĺúbi, načo si s ním?
Ja som bola na kúpalisku a bola tam tetka, tiež vyzerala ako zo 4.cenovej so 4.deťmi a svoje 2ročne dieťatko tam fackovala, som myslela, že z tej deky vyletim a ruku jej dolamem. Ked si predstavím, čo chudiatko muselo zažiť. Policiu by som na takých ĺudí volala
@violetta01 ked ti uz nezáleží na tebe, ze si nicis život, pozri sa na svojho syna. Fakt ti na nom nezáleží, ked mu TY DOBROVOLNE nicis ten jeho život? Ver, ze lepšie sa mu bude vyrastat v neúplnej rodine a v skromnejšich podmienkach. Jeho život mas možnosť zmenit, ovplyvnit. Urob to kvoli nemu.
Nereagovala predtym v starej diskusii, nebude ani teraz odpovedat.
@janinah ak odíde a dcéru mu nechá, tak jej natlačí do hlavy že mamu ju opustila, nemá ju rad, má radšej brata, mama je zlá, .....8 ročná mu to zhltne aj s navijakom
Zatiaľ si dá na súd návrh na neodkladko, matka opustila dieťa, je na neznámom mieste, .... súd mu vyhovie, lebo o dieťa sa musí niekto starať
Všetko sú zo len naše dohady, zakladateľka témy nekomunikuje
Dúfam že si vymazáva históriu v PC či v mobile, aby nedostala ešte nakladačku aj za toto
@violetta01 ,,okamzite dostane neprimeranu bitku, nadavky, vyhrazanie, vsetko v jednom.,,
Keby toto spravil tvojmu dieťaťu niekto cudzí ako by si reagovala?