Dávaju vám ľudia najavo, že sa im nepáči váš výzor?

1. aug 2024

Dávaju Vám ľudia najavo,že sa im nepáči Vás výzor,nie ste im sympatickí a pod.
Ako sa s takýmito vecami vydporiadavate a idete ďalej...

vilma7
1. aug 2024

Tak zas sa nemôžeš páčiť všetkým ľuďom na svete a to je realita. Alebo očakáva niečo iné? Tak len k tomu potom zmeniť vnútorný postoj.

aeruginosa
1. aug 2024

Nikdy sa mi nestalo (aspon si nepamatam), ze by mi toto niekto daval najavo. Chvalabohu, uz som dosiahla vek, kedy neriesim, co si ini myslia a ak by sa ku mne niekto spraval horsie len preto, lebo mu nie som sympaticka vyzorom, tak by som takeho cloveka brala ako chudacika, ktory ma sam so sebou problem. Toto by sa ma vobec nedotklo.

candii
1. aug 2024

Je mi úprimne jedno komu sa páčim a komu nie. Nemôžeš sa páčiť všetkým. Tiež mi jeden chlap už dávnejšie povedal že nie som pekná pre neho a ďalší mi povedal že som veľmi príťažlivá. Neberiem osobne. Je mi to jedno, tiež sa mi nepáčia všetci

janai1
1. aug 2024

Raz mi bývalá kolegyňa povedala, že keby vyzerala ako ja tak ani nevyjde z domu 🤣🤣🤣
Celkom dobre to beriem, smejeme sa na tom v praci občas

autor
1. aug 2024

Ďakujem.Tefa viac menej asi o tom je to,že nie je človek mnohým sympatický a dávajú to najavo hejgovaním už aj ostatných vecí.Výzor ako takýto byť vôbec nemusí,skôr sa im nepáči správanie,ako človek vystupuje a pod.Vyzor som vlastne nemyslela,upresniť(hoci som to tak napísala,moja nepresne položená otázka)

stanulienkat
1. aug 2024

Autorka-ako sa prejavuje od cudzich, ze si im nesympaticka? Neviem si to predstavit.

@janai1 😳to na margo coho ti povedala?

autor
1. aug 2024

@stanulienkat poznámkami,čo zaznejú pocutelne vo vzduchu pár metrov od toho,kde som a pod

autor
1. aug 2024

@stanulienkat nepíšem úplne cudzich

vanilkovazmrzka
1. aug 2024

Neviem, nemaju dovod mi take davat najavo 😅

naneta258
1. aug 2024

V detstve sa mi to stalo a ma to na mňa vplyv doteraz.

lulu1217
1. aug 2024

@janai1 pfuuuu, to čo bolo za fujaru?!? Že ju hanba nefackovala. Fakt odvaha toto niekomu povedať.

naneta258
1. aug 2024

@janai1 na niektorých ľudí netreba slova..

jeennyv
1. aug 2024

@autorka sympatiu ci nejaku vizualnu atraktivitu riesim pri muzovi, partnerovi ci mne sa sa paci…a ako jednu z veci …a kazdemu sa paci ine…co sa tyka bezne pracovnych, kamaratskych vztahov vzivote som som o to neuvazovala , pre mna je dolezite ze si sadneme povahovo ludsky cca podobne nazory hobby…tak som to neriesila, ono ked je za mna clovek povrchny a hlupy tak takto uvazuje..pre mna clovek nie je nesympaticky vizualne, ale ak sa zle sprava napr. Uraza inych ludi atd atd…to mne je nesympaticke

naneta258
1. aug 2024

Môže mi byť niekto nesympaticky (urcite aj ja som niekomu), no nemám v záujme to verejne prezentovať 😀 len sledujem aký ten clovek je a nesudim knihu podľa obalu. Ja napríklad vraj vyzeram vzdy nasrato 😀 pritom som väčšinu času šťastná a myslím ze aj príjemná osoba 😀

marcellka32
1. aug 2024

@janai1 no neviem, či by som sa na tomto zabávala....slečna je zrejme trošku jednoduchšia osoba ;) a vtedy treba aj tak odpovedať, jednoduchšie primerane jej IQ

autor
1. aug 2024

@naneta258 To ma mrzí,držím palce

kiwi3
1. aug 2024

ja som si vsimla, ze vacsinou ludia, ktori sa mi pacia, pokladaju aj mna za atraktivnu a plati to aj opacne. ked sa niekomu nepacim, tak si vacsinou pomyslim, ze fuha, prave tento ma tak vnima? ono je to tak nastavene v prirode, ze clovek si vybera nieco sebe blizke, inak by sme asi vykapali.
a este ku kolegyni - zjavne zostala intelektualne na urovni skolka. fakt ubohe. zmen pracu alebo sa jej vyhybaj, naco si niekym takym kazit dni. som rada, ze takych ludi okolo seba nemam.

majlo1234
1. aug 2024

Ja ako dospela by som nikdy nikomu nepovedala, ze sa mi nepaci niekoho vyzor. Mam taku zasadu, ktoru ucim aj dieta-ak je to vec, ktoru dany clovek nedokaze zmenit za minutu, nebudem mu to hovorit

januska12323
1. aug 2024

Nesympatickych mi je kopec ľudí a predsa nemám potrebu im to nejako oznamovať. Ku každému sa správam slušne kým sa on nezačne správať inak. Blbé poznámky sú vizitka toho človeka.

ssimusska
1. aug 2024

O človeku si len pomyslím, že mi nieje sympatický alebo že sa mi nepáči, ale nenapadlo mi im to len tak povedať, že vieš čo vyzeráš otrasne vôbec sa mi nepáčiš. A mne to zatiaľ tiež niekto nepovedal, no mysleiť si to mohol a je mi to uplne jedno😄

ivik4
1. aug 2024

Ja mam vyslovene typ ludi ( vyzorovo) ktory sa mi nepaci, priam sa mi to ,,hnusi" . Ale v zivote nikdy by som si nedovolila to takym ludom povedat, oni mozu byt so sebou uplne spokojny. Rovnako ako ja sa mozem hnusit inym a tiez mi to nehovoria.

candii
1. aug 2024

Čo sa týka sympatií, nikdy nedávam na prvý dojem. Nikdy nesudim ľudí, po pár stretnutiach a väčšinou vždy si viem s daným človekom nájsť spoločnú reč. Ja nerozdeľujem ľudí na sympatický a nesympatický. Čo ja viem. Ja som proste taký človek že hádam s každým si viem nájsť cestu 🤣 naozaj to musí byť mega výnimka že nie. A úprimne aj v práci mám asi 80 kolegov a s každým sa mám o čom porozprávať.

janulka182
1. aug 2024

ano, zazila som to, ked som bola pribrata. neustale blbe reci. aj od rodiny. pritom som pribrala kvoli jednym liekom, ktore som musela uzivat. strasne mi to bolo luto, velmi ma to trapilo, aki su ludia povrchni. nastastie, uz som ok a schudla som pekne nazad. no chvalu uz tak lahko a radi ludia nedavaju ako ten hejt.

janai1
1. aug 2024

@stanulienkat
@lulu1217
@naneta258
@marcellka32
😀 hneď v 1. deň mi to povedala keď som ju zaúčala a rozprávali sme sa 😂 Dievča bolo odo mňa mladšie ale vyzerala staršie o 15 rokov😅 plastiky, botox, fox eyes urobené. Ja ani špirála na mihalniciach 😂

naneta258
1. aug 2024

@janai1 nie je sama so sebou spokojná (plastiky), tak to prenasa na iných ludi 😀

levantinka
1. aug 2024

Absolutne ma nezaujima ci sa niekomu pacim alebo nie, co si kto o mne mysli a podobne. To je prava sloboda duse. Vzdy sa snaz byt najlepsou verziou seba samej. Na tom naozaj zalezi.

Kazdy sme original, naco sa opicit. Sme jedinecni.

Ako nas druhi vnimaju, je vzdy rozne. V niektorych ociach si krasny, v inych nie. Najdolezitejsia je vnutorna krasa. Fyzicke telo je len schranka. A na nej sa vie odrazit nase vnutorne svetlo. Ty ked nebudes so sebou spokojna. Nebudes ,ziarit,.

gab
1. aug 2024

Jednoduchý příklad: kdysi v dětství Vám někdo řekl špatné slovo.
A nyní, pokaždé když:
- Vám ho říkají,
- nebo Vy sami ho říkáte,
- nebo ho před Vámi někomu říkají,
- nebo dokonce slyšíte z obrazovky, jak ho někdo pronáší nebo říká někomu jinému,
toto slovo přijímáte doslova jako svůj osobní problém, protože se tím znovu spouští původní negativní spojení. Nebo ještě názorněji - do Vaší číše trpělivosti pokaždé spadne kapka, až do té doby, dokud číše nepřeteče.

Vysvětlíme si situaci ještě na jednom prostém příkladu.
Stojí čtyři lidé a na někoho čekají. Najednou jeden z nich řekne:
„Hlupáku. "Ti tři to slyší. První začíná polykat slzy, myslí si, že řečené se týká jeho. Druhý přemýšlí. „Proč to řekl? Co jsem mu udělal? A co když...“atd. A napětí pravděpodobně vzroste. Třetí se začne smát. Jeho se to netýká. Člověk ve skutečnosti toto slovo vyřkl mimoděk, protože si vzpomněl na něco svého.
Co se stalo? Dva lidé sami od sebe bezdůvodně vytvořili negativní spojení a spustil se řetězec stresu. Kdo byl dobrý a kdo špatný? Dobrý byl třetí, protože si stres nevytvořil.
Existuje vůbec absolutně dobré nebo absolutně špatné? Ne, všechno je relativní. Co je dobré pro jednoho, je špatné po druhého. Závisí to na tom, jak hodnotím situaci já. Nehledejte viníky a vězte - všechno začíná ve Vás samých. Když je mi špatně, tak jsem si já sám vybral to špatné v sobě.

titla
1. aug 2024

Ked mi je niekto nesympaticky, tak nevyhladavam jeho spolocnost a ked uz musim, tak len na nevyhnutnu dobu. To vsak neznamena, ze som na toho cloveka neprijemna hrubu alebo mu davam akymkolvek sposobom najavo svoje nesympatie, ci dokonca komentujem jeho vyzor.
Asi najviac to vidim na pracovisku - su kolegovia, ktorych spolocnost vyhladavam, su taky s ktorymi prebehne nevyhnutna interacia a hotovo. Ano, uvedomujem si, ze nie kazdemu som sympaticka ale snazim sa ku kazdemu spravat slusne a zatial mi to vacsina ludi slusnostou aj oplaca.
Raz som bola sucastou partie, kde ma jeden clen evidentne nemal rad. Nikdy ma neoslovil, nezapojil sa do konverzacie, ktoru som viedla, dokonca ma ani nepozdravil, hoci sa rozlucil menovite s kadzym, kto bol pritomny, mna vynechal. Zavalo to hned po nasom zoznameni, cize si nie som vedoma, ze by som sa voci nemu dopustila nejakej krivdy. Neohovaral ma poza moj chrbat, nebol voci mne hruby len ma uplne ignoroval. Jeho spravanie mi pripadalo detinske a smiesne a nijako ma neranilo.