Ahojte. Mesiac som sa stretávala/randila s chlapom. Všetko bolo v pohode, až do posledného stretnutia, kedy mi vravel, že chce ísť do jedného mesta a ja som nechcela, tak povedal, že pôjde s druhou. Urazila som sa, aj keď som vedela, že to myslí zo srandy. Nemyslím si, že je správne, aby na začiatku zoznamovania vravel také veci. Potom sa nahneval, že ma odvezie domov, nakoniec sme si to ale vysvetlili, že budeme pokračovať ďalej. Povedala som, že mi ubližuje, keď také hovorí, tak povedal, že už nebude a keď bude niečo také, hneď mu mám povedať, aby to nehovoril. Ale zrejme ten hnev v ňom ostal, lebo ako sme ďalej kecali, tak sa nahneval až tak, že mi povedal nadávku a to už určite nemyslel zo srandy a x-krát mi povedal, že mám vystúpiť z auta, zablokovať si ho, neurobila som to a opäť sme si to vysvetlili. Potom mi to argumentoval tým, že dokáže veľmi ľúbiť, ale dokáže byť aj úplne bezcitný. Tak som mu vravela, že keď je bezcitný, že má nemôže mať rád, že to sa vylučuje a stále len, že nevylučuje, že ma má naozaj veľmi rád. Ja som už vtedy nevedela čomu veriť, ale stále som neodišla a vravela mu, že chcem byť s ním. Takže sme sa síce udobrili, lenže ako už bola celkovo taká napätá situácia, dostal asi úprimnú chvíľku a povedal mi, že mi občas páchne z úst. V tej chvíli som sa cítila stonásobne horšie ako pri tom nadávaní. Potom sa to snažil zachrániť tým, že to je preto, že málo pijem, ale to už nešlo. Mňa v živote nikto tak neurazil. Bez slova som sa obliekla a odišla. Teraz mi nejde do hlavy, prečo ma neustále bozkával a prečo si tie bozky aj sám pýtal. Nasilu? Teraz neviem, čo robiť. Nedokázala by som sa mu už po tomto pozrieť do očí a určite by som si to nonstop pri ňom prehrávala v hlave. Nevadí mi, že sme sa pohádali, že mi nadával, ale túto vetu z hlavy v živote nedostanem. Ale napriek tomu chcem s ním byť a dať tomu šancu, ale neviem ako to prekonať. Viem, že on sa mi neozve. Sme obaja tvrdohlaví a vždy som sa musela pri nezhode ozvať prvá, ale stál mi zato, ale teraz už neviem. Čo mu mám napísať “Prepáč, že mi smrdí z huby, ale mám ťa rada a chcem byť s tebou.”? To sa nedá.
Budem vďačná za akékoľvek rady, prípadne skúsenosti.
@bublinka44 tebe nevadí,že ti nadával?? Tiež asi nie si normálna toto chcieť mať pri sebe. Na svete je stále dosť mužov,z ktorých sa dá vybrať. Presne ako ti povedal,zablokuje ho,neponizuj sa.
Myslim si, ze okrem toho, ze to bol manipulator, tak to co si myslis, ze nemyslel vazne, tak on vazne myslel a teba do toho casu posadil do pozicie milenky, aby si nemusel hned inu lovit, alebo aby sa mal kde vyprazdnit, nez mu nejaka ina, ktoru by zacal spracovavat, dala ocuchat...
Prosím ťa, koľko máš rokov? Boli ste spolu ledva mesiac už padli nadávky aj divné reči ale tebe to nevadí? Nedoliezaj za chlapom, ktorí sa k tebe nespráva pekne už v začiatkoch, ktovie čo by sa dialo neskôr.
@bublinka44 uz pri tom urazani v aute ti to malo docvaknut
@kubkovamama nadáva tak aj sám na seba, čiže to sú pre neho asi obyčajné slová
@egonsk to mi vravel, že si mám nájsť iného lepšieho. A že keď on schudne a oholí sa, že si tiež môže zbaliť hocijakú. Tak som sa spýtala, že kedy sa teda chystá oholiť a nájst si a on, že nikdy, že chcem len mňa a byť so mnou. V tej chvíli som mu to uverila, lebo vždy mi prejavoval náklonnosť a povedal, že kebyže vážne chce, aby som odišla tak ma z toho auta sám vyberie von
@bublinka44 nech si nájde takú pre ktorú sú to tiež iba obyčajné slová a nech sa tak volajú navzájom, dúfam že si neurobia deti. Nedávaj mu šancu, budeš sa iba trápiť.
@januska12323 27 budem mať, on bude mať 31. Mal 10 ročný vzťah, čize som ho brala, že asi vie ako mať fungujúci vzťah a preto si s ním začala. O mňa po rokoch niekto prejavil záujem aj inak ako len do postele, preto som tomu chcela dať šancu
@bublinka44 ako vravim, manipulator. Ako ked sa hra s macickou 🙂
@bublinka44 rychlo od neho utekaj a je to manipulator.
@veronikam33 trápim sa už teraz, ale je ťažké byť opäť sama
radsej sama ako s debilom.
chalan vykazuje dokonale znamky manipulatora a s takym zit nechces ver mi
Jednu minutu ti nadáva a následne dalsiu sa z toho vykeca a ty mu to zoberies ako keby sa nic nestalo? On len skúša kam si az schopna zájsť a co vsetko mu prejde. Podla toho co pises mu naozaj prejde vsetko. Ako ti tu aj ini vravia, je to manipulator a bude ti toto robit stale, lebo vie, ze moze a vie, ze cim viac to bude robit, tym viac sa od neho nebudes vediet odpútať.
Odíď skor nez ta to uplne pohltí.. ak mas z neho zle pocity uz v prvy mesiac vášho vztahu, ked mate byt mega zamilovaný a vsetko ma byt ružové, tak ver, ze to lepsie neskor urcite nebude. Skor horsie. A iba pre teba.
(Ten 10 ročný vztah mu vydrzal hlavne pre to, ze dievčina bola tiez zmanipulovaná a nevedela ho opustiť skor.. inak ale verim, ze ti povie, ze to on nechal ju a nie ona jeho..)
boze to je psychopat. bud rada ze sa prejavil po mesiaci.
presne radsej sama ako s debilom.
Maj úctu k sebe, najdi ju, pozbieraj, vytvor. Potom ho aj ty uvidíš ako debila.
@ruxandra nechal on ju, resp. nechal ju v Holandsku pobalil sa a vrátil domov a začína nový život. Dôvod rozchodu neviem, len že ona tam má už druhého. Mne to skôr prišlo, že to kvôli nej je taký bezcitný, že zjavne ona mu ublížila
@bublinka44 s ním sa budeš trápiť viac, po čase si povieš, radšej byť sama ako s takýmto čudom. Keď budeš sama máš väčšiu šancu nájsť si normálneho chlapa, myslím si že po vzťahu s ním by si už aj tak žiadneho radšej nechcela. Prosím daj si šancu byť šťastná a spokojná, radšej sa venuj sebe, kino, fitko, prechádzky... Uvidíš že príde niekto kto ťa bude mať naozaj rád. Nekontaktuj ho. S ním šťastná nebudeš.
@amonet
@pralinka25
@20erika07
To, že je z istého hľadiska debil si myslím tiež, ale napriek tomu ma to k nemu ťahá. Okrem tejto jednej noci, bolo všetko super. Rozumeli sme si vo všetkom, ale neviem či dostal skrat, alebo sa fakt tak nahneval zato, že som sa urazila.
@veronikam33 ja som práveže aj popri ňom bola v kontakte s inými. Nestretla som sa s nikým, ale písala si a dúfala, že nájdem niekoho lepšieho. Viem, že to nie je voči nemu fér, ale nechcem byť sama. Už som sama príliš dlho a konečne som sa aspoň na pár chvíľ cítila šťastná a nechcem o to prísť
No v prvom rade by som mu dala kopacky, z tohoto ,,vztahu" nic dobre nebude. Spravate sa ako obaja nastrocni, neviete kontrolovat svoje emocie.
Potom by som zasla k zubarovi a riesila svoje zuby a zapach.
Potom by som zasla k psychologovi a riesila svoju nizku sebahodnotu, pretoze ked ma niekto vyhadzuje z auta a nadavi mi a ja len sedim a cakam, ze nejak to prejde a vyjasni sa a vsetko bude zas super, tak to je velky problem do buducich vztahov. Rovnako sa mozno vyriesi pricina preco si nemala normalny vztah, mozno zle vztahy v detstve, nerealne ocakavania od partnera...
nedat
@maranta_leuconeura ja som svoje emócie kontrolovala, nezvýšila som hlas ani raz. Či ty si bola pri tom?
Zuby mám v poriadku, je to kvôli problémom so žalúdkom a to ja bohužiaľ nijak neoplyvním.
A my sa poznáme? Odkiaľ berieš, že som nikdy nemala normálny vzťah?
@bublinka44 😂😂😂😂 tak teraz som uz citala vsetko 😂😂😂
Aby mi prvy mesiac spoznavania niekto nadaval, tak to je silna kava 🤦
Ked mam byt prenho uzasna, zaujimava a endorfiny atd...
@bublinka44 uplne to mas pomylene. Za to, ze ta upozornil na zapach z ust, sa nemas urazat, ale okamzite sa objednat k zubarovi, na dentalnu hygienu a k lekarovi aby sa najsla pricina a riesit to. Ano, mohol to povedat inak, ale bohvie ci by si pochopila. Ak by som vedela, ze mam takyto problem a neviem / nechcem ho riesit, tak si drzim od ludi odstup a urcite sa s nikym nebozkavam.
A za to jeho spravanie predtym (debilne poznamky, vyhadzovanie z auta, nadavky, atd) by som sa sice asi neurazila, ale rozhodne by som nemala zaujem o vztah s magorom.
Ty mas kolko rokov prosimta? Ze si nechas takto skakat po hlave? Ved hento je manipulator jak hovado. Absolutne mu na tebe nezalezi, len sa ta o tom snazi niekedy presvedcit a zrejme ta ma len nejaku bokovku... toto ti hovorim jako chalan. Ten co mu na zene naozaj zalezi sa a ma ju rad sa chova ale ze uplne inak. Ale ked chces aby sa k tebe choval jak k nejakej handre tak prosim. Co jakoze na takom niekom vobec vidis? Ci hlavneze ma status alebo vyzor? Co ta na nom pritahuje stale po tomto celom?
@sissy27 takže teraz kvôli tomu, že mám po operácii problémy, sa teda už nikdy v živote nemám stretnúť s ľudmi a dokonca života byť doma zavretá? Zaujímavý názor
@bublinka44 tak prišla si sa opýtať na názor, ten si dostala, všetci tí napísali, že sa máš na neho vysrať. Ak ta to tak ťahá k nemu, ty mu teraz napíšeš, ukážeš mu že jeho konanie bolo ok, a ty ho akceptujes. On bude tvoje hranice posúvať ďalej a ďalej, určite príde nejaká facka, keďže po mesiaci je schopný povedať že by ta vytiahol z auta, no ty by si mu odpustila, ešte sa aj ospravedlnila, lebo mimo toho je úžasný a po 10 rokoch to nevydržis a ukončis, budeš mať 37, možno aj nejaké dieťa. Budeš začínať odznova, ale potom to už budeš mať oveľa ťažšie. Vážne, ser na to.
@bublinka44 tak ked o tom zapachu vies, preco sa urazas? Ze poukazal na tvoj zdravotny problem?
,,urazila som sa aj ked som vedela ze to mysli za srandy" (to este s tou druhou zenou) to je ta tvoja kontrola emocii? Emocie nie su len krik.
A ze si nemala normlany vztah som usudila vdaka tomu, ze si pisala ze sa o teba muzi moc nezaujimaju a po tom ako ti niekto nadava a vyhadzuje ta z auta sa tu pytas ci dat takemu vztahu sancu. Keby si vedela ako prebieha zdrava dynamika vztahu a co si k tebe ina dospela osoba moze dovolit a co uz nie, tak by ti moznost v tomto pokracovat ani nepapadla.
@libertz priťahuje ma a nebyť tohto “incidentu” všetko, čo bolo predtým, bolo dobré.
Zoblokuj, zabudni, dospej.