Darček pre kňaza k meninám

24. apr 2024

Poprosím tých, čo to nezaujíma nech sa NEVYJADRUJU. A nekomentujú... Chcem vás poprosiť o menšiu radu. Ako už z názvu píše chcela by som darček pre kňaza k meninám (zajtra) mám jedno CDčko ale chcela by som ešte k nemu (okrem sladkosti) ešte nejakú drobnosť (kľudne niečo originálnejšie) ale neviem akú a kde "rýchlo" kúpim. Ďakujem za odpovede.

autor
24. apr 2024

Oprava: Zajtra by som mu to chcela dať* ospravedlňujem sa

hipuska
24. apr 2024

Dobrú fľašu alkoholu

glorikarebeka
24. apr 2024

Náš farár je vďačný za domáce vajíčka

autor
24. apr 2024

@hipuska tiež mi to napadlo ale on nepije alkohol

michaela329
24. apr 2024

Rastlinku? Náš zbiera kaktusy 🤷

h2
24. apr 2024

Podľa mňa CD-čko a sladkosti sú k meninám až až. Aby sa zase necítil nepríjemne, že mu dávaš toľko darov.

patus_2
24. apr 2024

Tiež si myslím, že úplne postačí cd a sladkosť.

autor
24. apr 2024

@patus_2 vlastne to CD nie je také "obyčajne" má nejakú vzácnosť... tak radšej dokúpim čokoládu alebo menšiu bonboniéru k nemu

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patus_2
24. apr 2024

Myslím, že to bude úplne stačiť. U nás sa dáva 1 symbolicky dar za všetkých veriacich, napr. kvet alebo fľaša vína.

temperity
24. apr 2024

Ja by som dala nieco domace vkusne a decentne zabalene. V tedi ci kiku sa daju kupit veci k tomu potrebne. Napr lipovy caj vo vrecusku s maslou, domaci dzem s etiketou, bazovy sirup, bravcovu mast… jest musi kazdy a domace je najlepsie.

kitycat
24. apr 2024

Upec strudlu

euka210
24. apr 2024

aj my mame Mareka, ale osobne mu nic nedavame, on ani darovacky v cerkvi nemusi, co bude v nedelu. V ramci filialky dostava kvety, flasku, peniaze. Ked mal nejake vyrocie, dali sme mu urobit hrncek s nasim ikonostasom ci vysitu osusku podla nasho zelania.
Myslim ze cd na meniny staci a plus nieco sladke ci vino.
My sme davali aj Ginger...zazvorove stipe ako palenka ale nealko.

autor
24. apr 2024

@euka210 ďakujem

ivangeline
25. apr 2024

Knihu

ivka225
25. apr 2024

Niečo podobné, ako zvykneš dávať k meninám predavačke v potravinách, kam chodíš, alebo automechanikovi, ktorý ti obvykle opravuje auto.

jessicamikitova
10. júl 2024

Čo mám dať kaplanovi aký darček 19.07. bude mať narodeniny zo mnou

jessicamikitova
10. júl 2024
autor
11. júl 2024

@jessicamikitova je to pekné, ja by som ešte doplnila k tomu maličkosť napr. Nejakú malú ikonku alebo ruženec. Sú také väčšie na zavesenie na stenu

hipuska
13. júl 2024

@autor prosím ťa a aký máš s ním vzťah? Ruženec? No čosi. Kňaz je len obyčajný človek. Kúp mu fľašu dobrej whisky.

jessicamikitova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz